2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Olur canim benim en buyuk belirtimdi. Asiri istah artmasi

bende öyleydim 7. haftadan sonra değişti tam tersi oldu, iştahsızlık bulantı

Bende de gece ve sabah bulanti oluyor. Dun gece çikardim cok afedersin sabah da sadece bulaniyor dalgalaniyor gibi
ağrılar ne durumda sizde bende hala oluyor batma gibi ağrılar. Bu aralar progestanı düzensiz kullandım ondan mı diyorum. Bakalım gidicez bugün doktor bey ne diyecekk

Her 2 saate bir açımm resmen,soğuk seyler yesemm hep aşırı derecede hamurişi canım çekiyor,börekler falannnn yumurta,tavuk ve soğan kokusuna dayanamıyorum..8 haftalığım aşırı mide bulantim yok

Kizlar hamilliğimin 5.haftasinda kahve rengi akinti geldi.Acile gittim hemen sorun yok dediler ve herkesi gun gelmedi bir daha.6+2 de kirmiziya yakin pembelikte gun boyunca geldi.Dr. progestan verdi.Dun aksam basladim.Daha kucuk kalp atisi duyulmaz ancak o zaman anlariz ne oldugunu dedi.Cok endiseliyim.Sizce normal mi bu olanlar.Düsücek diye korkuyorum.

Bende aynı durumdayım. Bi şeye dikkat ettim evde olduğum zamanlar iç çamaşırı takmadım daha çok ağrıdı takinca gecti

ağrılar ne durumda sizde bende hala oluyor batma gibi ağrılar. Bu aralar progestanı düzensiz kullandım ondan mı diyorum. Bakalım gidicez bugün doktor bey ne diyecekk
Ben de pek agri kalmadı canım. Goguslerim agriyor gece ve sabah uyaninca o kadar. Ama cok yuruyunce ayakta kalinca sizliyor gibi oluyor kasiklarim

Olur canim benim en buyuk belirtimdi. Asiri istah artmasi
Çok heyecanlı daha doktora gitmedim herkes gitmiş benimle aynı olanlar dedim keseyi bebeği kalp atışını hepsini bir duyayım göreyim allah kismet ederse sonra stres yapiyorum son regl tarihim 18 haziran yumurtlamam geç oldu ama bakalım sizleri okuyorum işte aaa diyorum bu hafta böyleymiş falan

Inşallah bi şey olmaz kuzum güzel dusunelim

Her 2 saate bir açımm resmen,soğuk seyler yesemm hep aşırı derecede hamurişi canım çekiyor,börekler falannnn yumurta,tavuk ve soğan kokusuna dayanamıyorum..8 haftalığım aşırı mide bulantim yok
Benim canımda et çeşitleri çekiyor eşime kokoreç canım istiyor dedim geliyor kro dedi normalde de kokoreç pek sevmem aşermekte bu oluyor galiba soğan kokusuda seviyorumm inanır mısın

ayyyyy benimde öyle sızlıyor zonkluyor şişiyor oluyor diye biliyorum bu dönemlerde kızımda da olmuştu
Dün bir uygulama bu şekilde bir bildirim gönderdi. Sanki biliyormuş gibi. Ama gerçekten diş etlerim fena sızlıyor. Ki dişlerim allaha şükür sagliklilidir

Eklentiler

• 20190729_110752.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 41
Benimde tam tersi tatlı istiyor sürekli canım. Ben kilo almadım ama çünkü zaten benim için kilo almak çok zor.

Ben kullaniyorum canım iğnesini. Ama bu uyusukluk halinden dolayi oluyor kilolar bide bence folik asitten. yemekten kalktiktan 1 saat sonra sanki hiç yemek yememişim gibi midem kaziniyor. Mecbur tekrar yiyorum ondan sanırım
Progesteron tarzı ilaçlar vücutta adet öncesi yaşadığımız iştah açılması, ödem tutma, tatlı isteği gibi sorunlara neden oluyor. İlaç kullanmayan hamilelerde de progesteron salgılanıyor ama ilaç kullananlarda hormon miktarı çok daha fazla.
Folik asit ile ilgili ise bir hemşire bana ilacı akşam içmemi çünkü iştahımı açacağını söylerken, diyetisyen asla folik asitin iştah açılmasına sebep olmayacağını söyledi. Benim de kafam karıştı açıkcası. Vitamin ilaçları kesinlikle iştah açıyor ama bizzat yaşadım

Ben de öyle midem kazınıyor sabah uyanınca direk başka bişey yok onun dışında ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti

Dün bir uygulama bu şekilde bir bildirim gönderdi. Sanki biliyormuş gibi. Ama gerçekten diş etlerim fena sızlıyor. Ki dişlerim allaha şükür sagliklilidir
Annem derdi dişlerimi siz aldınız benden diye gerçekten öyle demekki kalsiyum alalım bol bol yoğurt peynir süt

Kızlar ben bugün ocean multivitamine başladım ancak bırakıcam sanırım 11.haftadan sonra kullanıyim en iyisi. Araştırmalarımda da herkes 3 aydan sonra kullanmış. Aranızda başlayanlar var mı? Birde bu ilacı içtikten sonra midem kaynamaya başladı. Bulantı gibi oluyor o yüzden rahatsız oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…