- 23 Temmuz 2019
- 501
- 709
- 23
- 35
Söylemiştim hatırlıyormusun bilmiyorum ama ben 3 tane bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim hep kalpleri atmaya başlıyor pıhtılaşma olduğu için bende yeteri miktarda kan gitmiyor be kalpleri duruyor doktorum bir daha hamile kalırsan betahcg yükselmeye başladığı an şüphelendiysen o ay hemen o gün başlayacağız iğneye değerlerin yükselmeye başladığı an dedi o yüzden ben 15 Temmuz’da başladım iğneye ilk 1 hafta günde 1 sonraki hafta günde 2 şer tane vurulmaya başladım doktoruna bir daha sor lütfen olur mu çok mu yazdım ne kusuruma bakmaBana doktorum başlamadı kalp atışını duyduğunuzda başlayacağız dedi . Sen ne zaman başladın canım iğneye
Ankara memnun oldum :)İstanbul anadolu yakası canım sen nerden :)
Ben neden 6+2de duyamadim acabaBen direk 6 da duymuştum
Meslek eklemenin geregi ve alakasi oldugunu dusunmuyorum buranin canim . herkes anne adayi en guzel meslek odur diger sekilde arada kibirlenmeler olabilcegini dusunuyorum karistirmayalimKızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler... hepinizi en geç hafta içi ekleyip listeyi tekrar düzenleyeceğim... ayrıca il ve meslekte eklemeyi düşünüyorum... doktorlar hakkında fikir alışverişi olur nasıl sizce
Yok canım estağfurullah. Ever hatırladım benim de 2 düşük kalp durdu. Ama doktorum dedi ki ilk basta anormal bir gebelikse eğer kromozomsal vs kendiliğinden düşer o yüzden bekledi 8.haftada kontrolüm sanırım o zaman başlayacakSöylemiştim hatırlıyormusun bilmiyorum ama ben 3 tane bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim hep kalpleri atmaya başlıyor pıhtılaşma olduğu için bende yeteri miktarda kan gitmiyor be kalpleri duruyor doktorum bir daha hamile kalırsan betahcg yükselmeye başladığı an şüphelendiysen o ay hemen o gün başlayacağız iğneye değerlerin yükselmeye başladığı an dedi o yüzden ben 15 Temmuz’da başladım iğneye ilk 1 hafta günde 1 sonraki hafta günde 2 şer tane vurulmaya başladım doktoruna bir daha sor lütfen olur mu çok mu yazdım ne kusuruma bakma
Inan bende bilmiyorum şaşırdım bende duyunca daha erken değil mi dedim doktora sana gözükmek istedi demek ki annesi dedi doktor hemde karindan duydum. Normal şartlarda duyamamak.cok normal ablamlar.bile erken almışsın randevuyu diye kızmıştı bana duyamazsin diye ama gözüktü fındığım cok stresliydim.annesi rahatlasin istedi herhaldeBen neden 6+2de duyamadim acaba
Yok canım estağfurullah. Ever hatırladım benim de 2 düşük kalp durdu. Ama doktorum dedi ki ilk basta anormal bir gebelikse eğer kromozomsal vs kendiliğinden düşer o yüzden bekledi 8.haftada kontrolüm sanırım o zaman başlayacak
Merhaba bende de pıhtılaşma var o nedenle doktorumun tavsiyesiyle ilk beta hcg değerini öğrenir öğrenmez iğneye başladım 0.4 olarak.Daha sonra keseyi gördük doktorum anti faktör testi yaptırdı ve iğnenin yetersiz olduğu kanısına varıp dozu 0.6ya yükseltti hatta yanına da coraspin ekledi.Şu an 5+4 teyim henüz kalp atışı duyamadım.Söylemiştim hatırlıyormusun bilmiyorum ama ben 3 tane bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim hep kalpleri atmaya başlıyor pıhtılaşma olduğu için bende yeteri miktarda kan gitmiyor be kalpleri duruyor doktorum bir daha hamile kalırsan betahcg yükselmeye başladığı an şüphelendiysen o ay hemen o gün başlayacağız iğneye değerlerin yükselmeye başladığı an dedi o yüzden ben 15 Temmuz’da başladım iğneye ilk 1 hafta günde 1 sonraki hafta günde 2 şer tane vurulmaya başladım doktoruna bir daha sor lütfen olur mu çok mu yazdım ne kusuruma bakma
Sadece kese görürsünüz oda beta hcg 5000 bin aşmışsa karından görünür yoksa vajinal bakması lazımBen erken mi gidiyorum acaba? 5+2 olucam randevu tarihimde.
Aramızda 1 gün var galiba hayırlısı Kuzum hakkımızda bakalımYok canım estağfurullah. Ever hatırladım benim de 2 düşük kalp durdu. Ama doktorum dedi ki ilk basta anormal bir gebelikse eğer kromozomsal vs kendiliğinden düşer o yüzden bekledi 8.haftada kontrolüm sanırım o zaman başlayacak
Amin insallah canim kontrolum yarin bakalim. Farkli bi doktora gideceğim bu defa. Belki adet dongusu ve yumurtlamakla alakalıdir. Bilemedim. Ben gecen carsamba 6+2de yolksaci gordum ve kesem buyumustu. Her sey yolunda demisti doktor. Insallah yarin 7+0 da gorunur bocugumInan bende bilmiyorum şaşırdım bende duyunca daha erken değil mi dedim doktora sana gözükmek istedi demek ki annesi dedi doktor hemde karindan duydum. Normal şartlarda duyamamak.cok normal ablamlar.bile erken almışsın randevuyu diye kızmıştı bana duyamazsin diye ama gözüktü fındığım cok stresliydim.annesi rahatlasin istedi herhaldeinşallah ilk kontrolünde sende ve bekleyen bütün anne adayları duyar da rahatlarlar
Tabiki normal ben oğlumu 6. Haftada anca vajinal muaynede gördüm :) 7. Haftada kalp atışını duymuştum :)Benimki de normal mi acaba 5 +2 de keseyi goremedik ben de carsamba gitmeyi dusunuyorum cok kafaya takiyorum ama ins hersey yolunda olur. carsamba gunude 6+1 olacagim
Keseyi görmeyi beklemeden benim doktor 4000 mg kullanıyordum 2 ye yükseltti günde coraspin 100 kullanıyordum onuda ecopirin 150 ye yükseltti ve progestan 2 tane verdi bakalım ben bu sefer çok ümitliyim kuzumdan rabbim hayırlı sağlıklı evlad versin hepimizeMerhaba bende de pıhtılaşma var o nedenle doktorumun tavsiyesiyle ilk beta hcg değerini öğrenir öğrenmez iğneye başladım 0.4 olarak.Daha sonra keseyi gördük doktorum anti faktör testi yaptırdı ve iğnenin yetersiz olduğu kanısına varıp dozu 0.6ya yükseltti hatta yanına da coraspin ekledi.Şu an 5+4 teyim henüz kalp atışı duyamadım.
Görünür görünür merak etme 7+4 de devlet hastanesinde gördüm ben cuma gunu ışte ozele mi gideceksin bilmiyorum ama özele gideceksen garanti gözükürAmin insallah canim kontrolum yarin bakalim. Farkli bi doktora gideceğim bu defa. Belki adet dongusu ve yumurtlamakla alakalıdir. Bilemedim. Ben gecen carsamba 6+2de yolksaci gordum ve kesem buyumustu. Her sey yolunda demisti doktor. Insallah yarin 7+0 da gorunur bocugum
Canmmm cok sagol ins oyledir.Tabiki normal ben oğlumu 6. Haftada anca vajinal muaynede gördüm :) 7. Haftada kalp atışını duymuştum :)
Progestanı bende günde 3 kere fitil olarak uyguluyorum.inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz.Keseyi görmeyi beklemeden benim doktor 4000 mg kullanıyordum 2 ye yükseltti günde coraspin 100 kullanıyordum onuda ecopirin 150 ye yükseltti ve progestan 2 tane verdi bakalım ben bu sefer çok ümitliyim kuzumdan rabbim hayırlı sağlıklı evlad versin hepimize
O kadari normal mi bilmiyorum ama biraz fazla yürüyünce kalcamdan bilegime kadar ayağım kasiliyor buda normal biseymis ama dediğim gibi seninki normal mi bilmiyorum canimmerhaba ya ben 6+6 gunluk hamileyim ama bu son 5 gundur bacaklarim cok kotu halde agriyor kasiktan baslayarak tum kemiklerim sanki kirilacak gibi cok uzun sure ayakta kalamıyorum normal midir
Aynen canim hayırlısı korku heyecan hat safhada umarım bu sefer her şey güzel olurAramızda 1 gün var galiba hayırlısı Kuzum hakkımızda bakalım
Bizimde dktBebiş daha önemli boşver:)
Balikesirdeyim mhrs randevu alamıyorum doktorlar yok
folidoce 400mcg+B12 2mcg. Baktım yan etkilerinde bulantı ve gaz yazıyor. Sanırım normalde olmıycak bulantım. Bu hap yüzünden oluyor. Birde çok fazla gazım var. Zaten normaldede çok gazlıydımBazi folicler asiri bulamti yapiyor. Ne kullaniyorsuniz ? Ben diofol cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?