Slm canm senke ayniyiz benimde sat 18 hazirandi. Geceb hafta persemvbe gittim keseyi gor3medik. Bu carsamba gidecegim bakali.m ins hersey yolunda olurÇok heyecanlı daha doktora gitmedim herkes gitmiş benimle aynı olanlar dedim keseyi bebeği kalp atışını hepsini bir duyayım göreyim allah kismet ederse sonra stres yapiyorum son regl tarihim 18 haziran yumurtlamam geç oldu ama bakalım sizleri okuyorum işte aaa diyorum bu hafta böyleymiş falan
Bende 15 gündür kahve akıntı mevcut 2 3 kere kırmızı kanlı oldu acile gittim progestan kullanıyorum daha Küçük olunca bişey de demiyolar ben sadece keseyi gördüm daha kalp atışlarını duymadım. Bugün 6+1im...Kizlar hamilliğimin 5.haftasinda kahve rengi akinti geldi.Acile gittim hemen sorun yok dediler ve herkesi gun gelmedi bir daha.6+2 de kirmiziya yakin pembelikte gun boyunca geldi.Dr. progestan verdi.Dun aksam basladim.Daha kucuk kalp atisi duyulmaz ancak o zaman anlariz ne oldugunu dedi.Cok endiseliyim.Sizce normal mi bu olanlar.Düsücek diye korkuyorum.
Allah sağlık sıhhat versin hepimize. Zor..Bende yanma oluyor idrar yolu enf mu yoksa mantar falan mı bilmiyorum ama ikisi de kötüyarın randevum var gidince sorucam inşallah doktora
Canım be de folidoce kullanıyorum aylardır ancak bende hiç mide bulantısı yapmadı. Hamileliğe bağlı olabilir seninki veya kişifen kişiye göre. Değişiyordur yan etkileri bilemedim.
[/QUO Ben zaten hamilelikte alışkınım bulantılarabu 3. Olduğu için ama bu başka. Akşamları yoğunlaşıyor. Neyse artık olanlar kabulümüz zaten .Allah herşeyin hayırlısını versin.bugünde hiçbir belirtim yok. Bulantı kasık ağrısı. Şimdide korkmaya başladım.
haftaya cumartesiye verdi canım.. Ama ben 5ağustosta gideceğimDiğer randevu ne zaman verdi canim doktorun
bende akıntı kanama falan yok günlerimiz aynı seninle kafana takıp kendini üzme lütfen yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum yat dinlen bende sadece keseyi gördüm içinde yolk bile göremedik cuma akşamı doktorum salı günü tekrar çağırdı bakalım o zaman neler göreceğizBende 15 gündür kahve akıntı mevcut 2 3 kere kırmızı kanlı oldu acile gittim progestan kullanıyorum daha Küçük olunca bişey de demiyolar ben sadece keseyi gördüm daha kalp atışlarını duymadım. Bugün 6+1im...
Doktorun verdiyse bence bırakma bende regenesis max kullanıyorum. Yada doktoruna sor başka vitamin versinKızlar ben bugün ocean multivitamine başladım ancak bırakıcam sanırım 11.haftadan sonra kullanıyim en iyisi. Araştırmalarımda da herkes 3 aydan sonra kullanmış. Aranızda başlayanlar var mı? Birde bu ilacı içtikten sonra midem kaynamaya başladı. Bulantı gibi oluyor o yüzden rahatsız oldum.
Sagol cnm ilk günler çok korktum şimdi alıştım artık wcye gittiğimde kahverengi göreceğimi biliyorum.. Hep yatıyorum zaten. Gecen salı 5+2 iken acilde kese ve yolk salk görüldü 5+5te özele gittim 2 kese gördü yolktan da bahsetmedi vajinal de baktı oysa kime inanacağım şaşırdım. Bi yandan devlette de kaydım olsun diye perşembe devlete cuma özele gitcem yine bakalımbende akıntı kanama falan yok günlerimiz aynı seninle kafana takıp kendini üzme lütfen yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum yat dinlen bende sadece keseyi gördüm içinde yolk bile göremedik cuma akşamı doktorum salı günü tekrar çağırdı bakalım o zaman neler göreceğiz
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza. Bende de beyaz akıntı oluyor doktoruma sordum olabilir o önemli değil dedi. Sana alttan muayene ederek mi enfeksiyon var dedi.Selam kızlaarrr. Biz bebişi gördük geldik. kontrol günümüz değildi kalp atışını duymuştuk zaten ama peynirimsi bi akıntım vardı doktor gel enfeksiyon olabilir dedi. Enfeksiyonmuş gerçekten. Vajinal krem verdi. Gitmişken bebişimi de gösterdi herşey yolunda. Kızım çok heycanlıydı ona da kalp atışını dinletti doktor teyzesi. Bugün hep güzel haberler gelsin inşallah
Geçmiş olsun canım olumlu düşün güzel olsun herşey. Sanırım bu tarz şeyler çoğu kişide oluyor inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliğin geçer ve bebeğine kavuşursun. Dikkat et kendine yat dinlen bol bolArkadaşlar benim bu sabah kahverengi lekelenmem oldu 5+3 deyim bugun doktorum gel dedi ultrasonda kesenin yanında kanama alanı vardı 5 gunluk rapor verdi yat dinlen bide kalçadan progesteron ignesi verdi çok korkuyorum bişey olur die çok zor elde ettm ben bebişimi bole bişey başına gelen var mı?
Korkmayın progestanla geçer inşallhArkadaşlar benim bu sabah kahverengi lekelenmem oldu 5+3 deyim bugun doktorum gel dedi ultrasonda kesenin yanında kanama alanı vardı 5 gunluk rapor verdi yat dinlen bide kalçadan progesteron ignesi verdi çok korkuyorum bişey olur die çok zor elde ettm ben bebişimi bole bişey başına gelen var mı?
Canım agız yoluyla o evet ama doktorum fitil olarak kullan dediCanım 2 gündür giremiyordum şimdi okuyordum da senin ilaçların resmini gördüm ve fitil yazmışsın bana da aynılarını verdi ama progestan fitil olduğuna emin misin kutular aynı benimki ağız yoluyla alinandan çünkü
gebelerimizin listesi canım bilgilerini yaz senide ekleyelim.Ne listesi bu beni de ekleyin
arkadaşlar istemiyor ama ekleyin derseniz bkaraız.. anket yapabilirmiyiz grup içindeAomine Daiki tabloda mesleğin olması Doğum öncesi ve sonrası izin, yasal haklar açısından bilgi alışverişi sağlayabilir. Bence kilomuzdan daha faydalı bir bilgi.
Yazmistm canım yine yazım migebelerimizin listesi canım bilgilerini yaz senide ekleyelim.
Inşallah kuzum benim güzel haberler alırız bende perşembe gidecegim haber ver mutlaka kuzum bana insallah sağlıkla kucağımiza alırızSlm canm senke ayniyiz benimde sat 18 hazirandi. Geceb hafta persemvbe gittim keseyi gor3medik. Bu carsamba gidecegim bakali.m ins hersey yolunda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?