2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Slm canm senke ayniyiz benimde sat 18 hazirandi. Geceb hafta persemvbe gittim keseyi gor3medik. Bu carsamba gidecegim bakali.m ins hersey yolunda olur

Bende 15 gündür kahve akıntı mevcut 2 3 kere kırmızı kanlı oldu acile gittim progestan kullanıyorum daha Küçük olunca bişey de demiyolar ben sadece keseyi gördüm daha kalp atışlarını duymadım. Bugün 6+1im...

bende akıntı kanama falan yok günlerimiz aynı seninle kafana takıp kendini üzme lütfen yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum yat dinlen bende sadece keseyi gördüm içinde yolk bile göremedik cuma akşamı doktorum salı günü tekrar çağırdı bakalım o zaman neler göreceğiz

Doktorun verdiyse bence bırakma bende regenesis max kullanıyorum. Yada doktoruna sor başka vitamin versin

Selam kızlaarrr. Biz bebişi gördük geldik. kontrol günümüz değildi kalp atışını duymuştuk zaten ama peynirimsi bi akıntım vardı doktor gel enfeksiyon olabilir dedi. Enfeksiyonmuş gerçekten. Vajinal krem verdi. Gitmişken bebişimi de gösterdi herşey yolunda. Kızım çok heycanlıydı ona da kalp atışını dinletti doktor teyzesi. Bugün hep güzel haberler gelsin inşallah

Sagol cnm ilk günler çok korktum şimdi alıştım artık wcye gittiğimde kahverengi göreceğimi biliyorum.. Hep yatıyorum zaten. Gecen salı 5+2 iken acilde kese ve yolk salk görüldü 5+5te özele gittim 2 kese gördü yolktan da bahsetmedi vajinal de baktı oysa kime inanacağım şaşırdım. Bi yandan devlette de kaydım olsun diye perşembe devlete cuma özele gitcem yine bakalım

Arkadaşlar benim bu sabah kahverengi lekelenmem oldu 5+3 deyim bugun doktorum gel dedi ultrasonda kesenin yanında kanama alanı vardı 5 gunluk rapor verdi yat dinlen bide kalçadan progesteron ignesi verdi çok korkuyorum bişey olur die çok zor elde ettm ben bebişimi bole bişey başına gelen var mı?

Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza. Bende de beyaz akıntı oluyor doktoruma sordum olabilir o önemli değil dedi. Sana alttan muayene ederek mi enfeksiyon var dedi.

Geçmiş olsun canım olumlu düşün güzel olsun herşey. Sanırım bu tarz şeyler çoğu kişide oluyor inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliğin geçer ve bebeğine kavuşursun. Dikkat et kendine yat dinlen bol bol

Korkmayın progestanla geçer inşallh

Canım agız yoluyla o evet ama doktorum fitil olarak kullan dedi

Kaybetme korkusu çok fazla ben de. Tüp bebek pgtsiz. Hep bir sorun çıkacak diye korkuyorum. Doğru düzgün sevemiyorum konuşamıyorum bile onla. Bağlanmaktan korkuyorum. Keşke notmal yolla olabilseydi. Korkularım çok fazla. Akşamları ağlıyorum hep. 12 haftadan sonra bağlanayım diyorum ama insan ister istemez de bağlanıyor 9 haftalık olacak...

Slm canm senke ayniyiz benimde sat 18 hazirandi. Geceb hafta persemvbe gittim keseyi gor3medik. Bu carsamba gidecegim bakali.m ins hersey yolunda olur
Inşallah kuzum benim güzel haberler alırız bende perşembe gidecegim haber ver mutlaka kuzum bana insallah sağlıkla kucağımiza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…