2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım benimde 5+4 te değerim 33000 di ve karından göremememiştik vajinal bakmıştı doktor. Her hamilelik farklı oluyor. Rahminyapısı. Vücuttaki yağ oranı falan. Oyüzden takma kafana
Vajinal bebeği mi gördü acaba ? Bana 2 hafta sonraya randevu verdi karından baktı sadece stres yapmayayım diyorum ama çok korkuyorum

Arkadaşlar hamilelikte yüz lekelenmeleri çok oluyor. Hamileler için temiz içerikli güneş kremleri var. Mutlaka edinmek lazım. Ben solenta pregna kullanıyorum
Bende roc kullaniyorum ama uygunmudur acaba. Hamilelikte guneslenmeyin diyorlar kremlensek bilemi yasak acaba

Kefir ve probiyotik yoğurt deneyeceğim her gün sade maden suyu içiyorum
Bende maden suyunu hergün içiyorum ama kefir yoğurt yiyemiyorum midem bulanıyor hemen hatta yumurtadan bile tiksindim okadar çok severdim.kokusuna asla tahammül edemiyorum şuanda. Yemem gerekiyor ama yapamıyorum

Yerde oturuyordum ayağı kalkarken kasığıma aniden saniyelik bi ağrı girdi çıktı bıçak saplanır gibi tamda sağ kasığıma bebekte sağ kasığımda
Bu kasık ve bel ağrısı bende hala geçmedi malesef cuma doktora gitmeyi düşünüyorum çok kötü oluyo ve geçmiyo sadece uyuyup dinlenince düzeliyo sabahları iyiyim ama akşam yeterken fenalardayım

Vajinal bebeği mi gördü acaba ? Bana 2 hafta sonraya randevu verdi karından baktı sadece stres yapmayayım diyorum ama çok korkuyorum
Sakın stres yapma. Senin karından görünmüş benim vajinal. Bana herkes çok yüksek ihtimalle ikiz değerlerin çoz yüksek diyor ama hala tek kese. 3. Ayda bile süpriz olabilirmiş öyle diyorlar. Saklanıyormuş bazen 2.bebek perşembe günü kontrolüm var. Bakalım neler olacak çok heyecanlıyım

Gölbaşı uzak bize bide eşimde muayenelere gelmek istiyor o yüzden cumarteside çalışan bir doktor olmalı.. teşekkür ederim canım yinede
bende zaten dogum icin tam tesekkullu hastane ariyorum o yuzden sami ulusa godicem bestepedeki ,sen cmt de calisan bi yer istiyorsan özel olur cnm o zaman

Benimde ozaman sadece kese ve yolksac. görmüştü. Hatta 6+4 te bile karından göremedi vajinal gördük bebeği. Oyüzden korkma. Üzme kendini

Benimde ozaman sadece kese ve yolksac. görmüştü. Hatta 6+4 te bile karından göremedi vajinal gördük bebeği. Oyüzden korkma. Üzme kendini
Biraz rahatladım teşekkür ederim . Netten araştırınca çok stres yaptım bugün boş gebelik Moş gebelik bir sürü şey okudum umarım ben de görürüm bebeğimi cevaplarınız in çok teşekkür ederim

Ellerine saglik ben eksik bilgilerimi ekliyim sat 10.06.2019
Ilk cocuk
Istanbul

Cnm kedi asilari tamsa asla senin icin problem olmamli benim doktoeum hamilelik hastalik degil dusuk yapmak oyle kolay degil kolay olsa kurtaj olmazdi tatilede gidebilirsin havuxa girmemek sartiyla kendini bukadar engelleme korku hepimizde var ama gunun sonunda takdir allahtan

Kediden bu kadar cekinmeyin arkadaslar. 4 yildir bizimle beraber bi kedim var evladım gibi. Aşıları tam. Toxo testi temiz. Hicbi sakınca yok. Kakasiyla ciplak elle temas edip onu da agziniza gotururseniz disardan beslenmeye aliskin olan bi kediye o zaman sorun olur. Bu da olmayacagina gore. Daha riskli durum bana kalirsa iyi pismemis et ve iyi yıkanmamış yesillikler

Benim de kedim var aşıları tam.Doktorum hiçbir sakınca görmedi görse bile asla onu başkasına vermezdim.toxo temiz benim de.

Benim cok arkadasim var kedisi olup toxo cikmayan ama olmayanlarin cogunda cikti beslenmelerinden dolayi

Ben de bayramda tatile gidicem. Dikkat edersek bir sorum olmaz. Araba ile gidecekseniz belirli aralıklarla mola vermek gerekiyor. Vardıktan sonra da normal rutinindeki gibi dikkat edersen bir sorum olmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…