- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Tamamen bitsin diye bekliyor galiba alacağız inşallah canımBunu ilk sayfaya alsa ya konu sahibi?
Yarın ekleyeyim canım inşallah28
05.06.2019
10.03.2020
2.bebek
Izmir
46kilo
Hayir canim ben hep Afyondayım. Başkasiyla mi karistirdin acabaGaziantepe eylülde mi gelecektin ?
GalibaKızlar sizde de mide gazı var mı? Bildiğin iyile
Hayir canim ben hep Afyondayım. Başkasiyla mi karistirdin acaba
Mide bulantım var midem de çok gaz var göğüslerim hassas bide canim. Amin insallah darisi basinaaCanım çok sevindim sağlıkla kucağına al bebisini. Darisi bizim gibi bekleyenlerin başına inşallah . Seninle hemen hemen aynı tarihler . Biliyorum herkesin hamileliği farklı ama şu aralar belirtilerin neler canım
Amin canım herkes kavuşsun bebeklerine .Mide bulantım var midem de çok gaz var göğüslerim hassas bide canim. Amin insallah darisi basinaa
Evet biz bunu daha önce düşünüp konuşmuştuk. Bitince ekleyeceğiz
Tamamen bitsin diye bekliyor galiba alacağız inşallah canım
Parabensiz duş jeli olarak hangisini kullanıyorsun acabaDuzenli kahvalti en buyuk degisikligimyumurta, ayva, su hayatima gunluk eklentilerim oldu artik... onceki hamileligimde bulantim cok olunca su bile icemeyip, bi suru kilo vermistim, bu sefer istahim gayet acik. fantezi camasirlarimin yerini pamuklu ve duz olanlar almaya basladi. krem kullanan arkadaslarim bile son haftalarinda catladiklari icin krem dusunmuyorum acikcasi. Sabun, dus jeli zaten hayatimda hep parabensiz fln olanlardan kullaniyordum o yuzden degistirmem gerekmedi canim.
Sende durum nasil ?
Hemserimsin sanırım bu arada kalp atışını duymuşsun hayırlı olsunKızlar sizde de mide gazı var mı? Bildiğin iyile
Hayir canim ben hep Afyondayım. Başkasiyla mi karistirdin acaba
Meslek ekleme konussun da isteyen ve çalışan anneleri ekleyebiliriz bence. Çünkü bir cocgumuzun ilk gebeligi ve çalışma durumları ve şartları konusunda fikir alışverişi adına iyi olacakEline saglik canim cok güzel olmuş
Aslen kayseriliyim canimHemserimsin sanırım bu arada kalp atışını duymuşsun hayırlı olsun
Benim baba tarafından hemşerim oluyorsun o zamanAslen kayseriliyim canimduydum cok sukur cok sagol
Yanaklarımda alnımda minik.minik puturcukler çıktı.Isilik gibi. Böyle bi şey olan var mi. Her şeyi gebeliğe yormayayım diyorum ama hayatımda ilk defa böyle oldu cildim
Bende Afyonluyum ama orda yaşamıyorumAslen kayseriliyim canimduydum cok sukur cok sagol
Canım benim yaşadığım şehir bursa. Bir o eksik sanırımkızlar listenin son hali... bilgileri eksik olanlar bana iletirse tamamlarım.. gözümden kaçanda varsa yine beni etiketleyerek bilgilerini yazarlarsa tamamlayayım... bazı kişilerin etiketleri kendilerine gitmiyor olabilir baktıkları zaman adlarını göreceklerdir.
Canım benimde 5+4 te değerim 33000 di ve karından göremememiştik vajinal bakmıştı doktor. Her hamilelik farklı oluyor. Rahminyapısı. Vücuttaki yağ oranı falan. Oyüzden takma kafanaKızlar merhaba ben 5 haftalık hamileyim değerim 21600 çıktı kese ve yolk kesesi göründü bebek görünmedi ben kan sonucumu sonra aldım o an doktora soramadım anormal bir durum mu var ben gibi olan var mı acaba?
Benimde cikti yuzumde hatta yaz diye dusundum ama ilk kez boyle bisey yasiyorum cok kotu potur poturYanaklarımda alnımda minik.minik puturcukler çıktı.Isilik gibi. Böyle bi şey olan var mi. Her şeyi gebeliğe yormayayım diyorum ama hayatımda ilk defa böyle oldu cildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?