2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Mide bulantım var midem de çok gaz var göğüslerim hassas bide canim. Amin insallah darisi basinaa

Parabensiz duş jeli olarak hangisini kullanıyorsun acaba

Yanaklarımda alnımda minik.minik puturcukler çıktı.Isilik gibi. Böyle bi şey olan var mi. Her şeyi gebeliğe yormayayım diyorum ama hayatımda ilk defa böyle oldu cildim

Kizlar bende bugun bebisimi gordum elhamdulillah masallah iyiydi annesinin birtanesi :) kanama alani varmis yine dikkat et uyarisi aldim 3. Doktordanda . 6 agustosta kontrole cagirdi . birde testleri nihayet yaptirdim bir hafta ya ancak hepsi cikarmis hayirli guzel sonuclar olsun insaallah. Sizleende bebisini gorenler yeni mujde alanlar hepinizin gozu aydin hamiledaslarim

Canım benim yaşadığım şehir bursa. Bir o eksik sanırım

Kızlar merhaba ben 5 haftalık hamileyim değerim 21600 çıktı kese ve yolk kesesi göründü bebek görünmedi ben kan sonucumu sonra aldım o an doktora soramadım anormal bir durum mu var ben gibi olan var mı acaba?
Canım benimde 5+4 te değerim 33000 di ve karından göremememiştik vajinal bakmıştı doktor. Her hamilelik farklı oluyor. Rahminyapısı. Vücuttaki yağ oranı falan. Oyüzden takma kafana

Yanaklarımda alnımda minik.minik puturcukler çıktı.Isilik gibi. Böyle bi şey olan var mi. Her şeyi gebeliğe yormayayım diyorum ama hayatımda ilk defa böyle oldu cildim
Benimde cikti yuzumde hatta yaz diye dusundum ama ilk kez boyle bisey yasiyorum cok kotu potur potur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…