2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tabiki Öncelikle beslenme tamamen degisti. Sabahları yumurta süt yeşillik öğlenleri bol yeşil salata akşamda protein ağırlıklı besleniyorum tavuk veya kırmızı et. Balığa henüz başlamadım. Akşamları yürüyüş yapıyorum. Su tüketimini cok arttırdım. Kahve çok tüketiyordum günde bire düşürdüm. Sigarayı bıraktım. Praben içeren kremlerimi attım. Ohoo bu değişikliklerin hepsi kalıcı olur inşallah

Yanaklarımda alnımda minik.minik puturcukler çıktı.Isilik gibi. Böyle bi şey olan var mi. Her şeyi gebeliğe yormayayım diyorum ama hayatımda ilk defa böyle oldu cildim
Bende de oldu. Havalar çok sıcak ve gebelikte cilt çok yağlanıyor. Doktoruma danışıcam perşembe randevum. Buraya da yazarım

Benim de kedim var aşıları tam.Doktorum hiçbir sakınca görmedi görse bile asla onu başkasına vermezdim.toxo temiz benim de.
Bir kedide benden misler gibi aşısı yapılıyor mama dışında çiğ bisey yemiyor,testler temiz,hamile olduğumdan beri eşim temizliyor kumunu biz yine de tedbirli olalım düşüncesiyle(birazda o iş yapsın ).. ben kediden değilde disarda yediğimiz içtiğimiz salata vs şeylerden daha çok korkuyorum açıkçası

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım adetten 3 gün önce idrar testinde cıktı gebeligim sonra kanda cıktı 88.. 4 gün sonra 590 bugün Allah nasip ederse keseyi görmeye gideceğiz
Merhabaa tebrik ederim inşallah güzel sonuçlar alırsınız :)

ay evet çatlama işi beni de düşündürüyor kızlar. Var mı önerisi olan yağ- krem vs ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…