o seyirme bende de oldu ozellikle gece uyutmuyordu seyirmekten gerci simdi bile yemek yiyimce seyiriyoBenim geçenlerde atma gibi seğirmemi anlamadım iki gün sürdü sonra geçti
Kanamam yok şimdilik zaten diğerlerinde de olmamıştı. Valla bilemiyorum her geçen gün azalıyor bendeki belirtiler anlamadım ben de . Aklıma tek birşey geliyor o yüzden.Bende 3 ay önce bir düşük yaptım canım. Geçen hafta çok şiddetli bel ağrısı ardından kasıklarımda ağrım oldu çok korkmuştum.hemen doktora gittim. Aynı ağrılar başladı yine düşük yapıyorum sanırım dedim ama güldüler bana.kanaman yoksa sakın korkma.Çalışmıyorsan eğer bol bol yat dinlen. İster istemez korkuyor insan biliyorum ama bu sefer başarıcak miniklerimiz ben eminim
Nasil kanaman var kirmizi mi kahve mi ? Doktora gitmedin mi canimKanamam yok şimdilik zaten diğerlerinde de olmamıştı. Valla bilemiyorum her geçen gün azalıyor bendeki belirtiler anlamadım ben de . Aklıma tek birşey geliyor o yüzden.
Yok canım kanamam yok yazdımNasil kanaman var kirmizi mi kahve mi ? Doktora gitmedin mi canim
5+2de 10000di benim degerim 5+5 te 2 kese göründü ben de gördüm ama hala inanamıyorum biri belki kese değilSakın stres yapma. Senin karından görünmüş benim vajinal. Bana herkes çok yüksek ihtimalle ikiz değerlerin çoz yüksek diyor ama hala tek kese. 3. Ayda bile süpriz olabilirmiş öyle diyorlar. Saklanıyormuş bazen 2.bebekperşembe günü kontrolüm var. Bakalım neler olacak çok heyecanlıyım
Evet canım kusmadan rahatlanılmıyor. Ben bir de taş düşürüyorum. Hastanede yattım 2 gün. Bulantımın üstüne bulantı eklendi. Daha da beterleri var o bulantıların yaniGece uykudan uyandiran bi bulanti istifta edince rahatliyorum sabah ayri gece ayri. Sanirim yoracak bu bulantilar beni epey
Valla canim biraz istfira edemezsem gecmiyor. Sonra rahatladim. Peynir ve yesil zeytin yedim bi kac tane o cok iyi geldi. Kraker patates falan hic ise yaramiyor bendeBenim butun gun ve gece suruyor. Ozellikle yatip kalkinca
Benim de 2 kese görünmüştü 6+0 da. Kalp atışını duymaya gelince kesinleşir dedi doktor. Ama benim bebeğim kardeşini beslememiş ve diğer kese gelişmemiş :) Hayırlısı tabi ki. İnşallah sizinde hakkınız da hayırlısı olur.Rabbim herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat versin5+2de 10000di benim degerim 5+5 te 2 kese göründü ben de gördüm ama hala inanamıyorum biri belki kese değilperşembeyi iple çekiyorum...
Kraker bende de işe yaramıyor canım. Tek işe yarayan ekmeğe salça sürüp yiyorum. o baya kendime getiriyor.Valla canim biraz istfira edemezsem gecmiyor. Sonra rahatladim. Peynir ve yesil zeytin yedim bi kac tane o cok iyi geldi. Kraker patates falan hic ise yaramiyor bende
Hayırlı olsun canım :)Dün öğrendim hamile olduğumu..benim ki geç yumurtlama olduğu için eczaneden alınan testlerde çıkmadı,kan testinde 33 çıktı bhcg. İlk kontrolüm Cumartesi Günü olacak doktorda.
Deneye deneye ogrenicez artik canim. Napalim kuzucuklarimiz saglikli olsunlar da biz katlanirizKraker bende de işe yaramıyor canım. Tek işe yarayan ekmeğe salça sürüp yiyorum. o baya kendime getiriyor.
Ay cok ozur dilerim gece 3 te boluk porcuk uyuyunca okudugumu anlayamamisimYok canım kanamam yok yazdım
AMİNN inşallah hayırlı ve sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah takdir Allahtan...Benim de 2 kese görünmüştü 6+0 da. Kalp atışını duymaya gelince kesinleşir dedi doktor. Ama benim bebeğim kardeşini beslememiş ve diğer kese gelişmemiş :) Hayırlısı tabi ki. İnşallah sizinde hakkınız da hayırlısı olur.Rabbim herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat versin
Kesinlşkle... Tek çabamız sağlıklı olmaları zaten. Analık çocuk rahme düştüğü an başlar derler ya , çok doğru. Hastadede yerlerde sürünürken acıdan gene de tek düşündüğüm allahım sağlığına bişi olmasındı... Kendini unutuyorsun..Deneye deneye ogrenicez artik canim. Napalim kuzucuklarimiz saglikli olsunlar da biz katlaniriz
Öyleymiş hakikaten canım. Allahım sağlıkla kavustursun cümlemizi inşallahKesinlşkle... Tek çabamız sağlıklı olmaları zaten. Analık çocuk rahme düştüğü an başlar derler ya , çok doğru. Hastadede yerlerde sürünürken acıdan gene de tek düşündüğüm allahım sağlığına bişi olmasındı... Kendini unutuyorsun..
Canm bulantıların ne zaman başladı senin..ben bugün 5+5 im hala bulantı falan yokValla canim biraz istfira edemezsem gecmiyor. Sonra rahatladim. Peynir ve yesil zeytin yedim bi kac tane o cok iyi geldi. Kraker patates falan hic ise yaramiyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?