2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım burada tüp bebek , aşılama fazla yok sanırım , daha detaylı bilgi almak için tüp bebek forumuna bakarsan faydalı olur. sanırım o yüzden kimse cevap vermedi

Canım burada tüp bebek , aşılama fazla yok sanırım , daha detaylı bilgi almak için tüp bebek forumuna bakarsan faydalı olur. sanırım o yüzden kimse cevap vermedi
ne güzel, rabbim o foruma kimseleri düsürmesin,, tatli tatli sohbetler dilerim herkese, rabbim bizede saglikli hayirli evlat nasip eder tez zamanda insallah

ne güzel, rabbim o foruma kimseleri düsürmesin,, tatli tatli sohbetler dilerim herkese, rabbim bizede saglikli hayirli evlat nasip eder tez zamanda insallah
Amin canım , rabbim sana da doğal yoldan hayırlısıyla nasip etsin inşallah. bilgim olsa paylaşırdım inan ama hiçbir bilgim yok

Yok canım kanamam. Kanama olması gerekmiyor düşük için illa ki. Neyse herkesin keyfi kaçtı sanırım ben sonra yazarım kusura bakmayın.
Bu sadece bi endişedir canm , kalp atışını duyunca bak nasıl keyfin yerine gelecek :) Asıl o zzaman anlıyorsun zaten hamile olduğunu. Pozitif ol. Sağlıksızsa rabbim hayırlı evlat versn. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Yok canım kanamam. Kanama olması gerekmiyor düşük için illa ki. Neyse herkesin keyfi kaçtı sanırım ben sonra yazarım kusura bakmayın.
Canım bende geçen cuma moralim çok bozuktu hem beta hcg değerim yüzünden hemde belirtim sadece göğüs diye ama doktorum bunların hiç birinin bir önemi yok takip edeceğiz dedi. Ve ben artık düşünmüyorum. Başka doktora gidecektim hatta kafamı karıştırmamak adına gitmedim. Doktor randevumu bekleyeceğim. Biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta ama olmazsa da hayırlısı demekten başka çaremiz yok. Yeter ki bize bişey olmasın. Moralini yüksek tut. Düşünme

Cok guzel canm benim iki gebeligimde bir hafta geriden gitti normal demekki. Guzel haberler verdin darisi bize ins

aynen gecirdigin hangi enfeksiyon etkeni olursa olsun ozellikle hepatit b den bahsediyorum taşıyıcı ve hastasi olmadigin surece korkma sen gecirmis ba
oyle deme cnm olacagi varmis olmus bazisinin bukantisi basta oluyor ba,isinin sonra seninki sonradan olmus Allah beterinden korusun en azindan yemek ye sossuz makarna ye falan yagli salcali yeme bu ara ,tarhana corbasi ic ,mercimek sehriye dokunur oyle yap

Canim herkesin tedavisi kendi rahatsizligina yumurta gelisime adet duzenine bazi kan degerlerine gore ayarlanir yani kimsenin kullandigi tedavi sekli sana uymaz . ama dosyama bakip sana bilgi vericem birazdan.

Canım goZun aydın kaçıncı haftada gordun bebişini bnde heyecanla bkliorum bndede kanama alanı varmış brz da korkuorum evde yatıorum surekli

Benim bütün belirtilerim de bitti gitti . Anormal birşeyler var hissediyorum çok tanıdık. Umudum yok
vücudun hamileliğe alıştı artık bence ondan öyle hissediyorsun kuzucuğum :)
trombofili olduğu için bende zaten coraspin kullanıyordum folik asitle beraber hamile olduğunu öğrendiğimden beride progestan fitil vajinadan günde 2 kere oksapar kan sulandırıcı iğne günde 2 kere 2 günde 1 folbiol folik asit vücudumda fazlaymış çünkü birde hergün ecopirin 150 mg kullanıyorum
yaaa saçmalama ne kusuru iyi güzel şeyler yazılınca sıkıntı olmuyorda böyle şeyler yazılınca niye sıkıntı oluyormuş yok öyle birşey burda her durumumuzu paylaşıyoruz keyfimizin kaçtığı falan yok birbirimize destek olup birbirimizi motive edersek keyfimiz kaçmaz kuzum

Yanaklarımda alnımda minik.minik puturcukler çıktı.Isilik gibi. Böyle bi şey olan var mi. Her şeyi gebeliğe yormayayım diyorum ama hayatımda ilk defa böyle oldu cildim
Canım bnm de ilk hamile olduğum gun boynumda ve yuzumde birden çıktı hayatımda ilk defa hatta korktum acile gttm gebe olduğumuda orda ogrendim megersem vucudun bebege verdiği bi tepkiymiş

Canım goZun aydın kaçıncı haftada gordun bebişini bnde heyecanla bkliorum bndede kanama alanı varmış brz da korkuorum evde yatıorum surekli
. Ben 6+2 de gordum kanamam olmusti acile gittik orda gordum ilk hastanede yattm ertesi gunde gordum oyuzden. Sonra 6+4 de tup bebek doktorumda gordum bide dun 7+2 sanirim karisti biraz benm gnler dun doktorda elhamdulillah iyiydi kanama alani olsada :)

Ayy canım ne guzel ya umutlandım şimdi snden bunları duyunca kanama alanı var die çok umutsuzluğa kapılmıştım inş bebişimi gorunce kalp atışını duyunca bnde brz daha rahatlıcam

Aslen kayseriliyim canim duydum cok sukur cok sagol

Bende kayseriliyim canım kayseride mi yaşıyorsun? Aynı şehirde olanlar varsa hastane doktor bilgi paylaşımı, alışveriş konuları açısından güzel olur. Bu arada benimde kedim var 2 yıldır toxo negatif çıktı. Aşıları tam olduğu sürece sıkıntı olmaz. Neşe kaynağım o benim

Ya bir şey sorcam 9. Haftada göbüşü çıkan var mı? Ben anlam veremiyorum ama 4 aylık gibi göbüş çıktı bende şişkinlik mi acaba diyorum sonra sabahları aç karnıma da aynı duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…