sami ulusa randevu alamadım ben sen alabiliomusun mhrs denbende zaten dogum icin tam tesekkullu hastane ariyorum o yuzden sami ulusa godicem bestepedeki ,sen cmt de calisan bi yer istiyorsan özel olur cnm o zaman
ben Liv e gidicem ilk randevuyu aldım bakalım ama eş zamanlı birde devlete dvm edicem hayırlısıylaKIZLAR ANKARADAKİ ARKADAŞLAR GİTTİĞİNİZ DOKTORLARI PAYLAŞIRMISINIZ.. bEN HALA BULAMADIMDA GİDECEK DOKTOR
Canm bulantıların ne zaman başladı senin..ben bugün 5+5 im hala bulantı falan yok
[/QUOTE6. Haftaya girdigimde canim. Valla yok diye endise etme olunca surunduruyor cunku
cnm bende de toxo pozitif onu gec cmv bile gecirmisim bunlar basit enfeksiyon anneden bile bize plasenta yoluyla gecmis olabilir annelerimiz sayesinde bagisikligimiz olmus olabilir benim annem hepatit b gecirmis vucudu yenmis düşün normalde aşı 3 dozdur ben ikinci dozumda annemden dolayi bagisikli oldugumu gordum saglik meslek lisesinde vuruluyor bize univ de de saglik okudum o yuzden farkettik kizamik kizamikcik hepsine bagisikligim var ins benden de cocuklarima gecerMesela benKedim yok ama daha önce toxo geçirmişim. Allahtan eski enfeksiyon çıktı da rahatladım...
Canm sen kalp atışı için ne zaman gideceksin ..neden bu kadar umutsuzsun..benimde belirtim yok benimde modumu düşürdünBenim dün gece başladı . Diğerleri gibiydi ağrı. Bugün ne olur bilmem ama belirtilerim hiç kalmadı.
Ben de daha dün öğrendim hamileliğimi.. her sabah poğaçacı yerken bu sabah haşlanmış yumurta salatalık ve domatesle başladım güne.. öğlen tatilinde gidip çiğ badem ceviz falan alacağım.. bundan sonra yediğimize içtiğimizde dikkat etmemiz gerekecek tabiiTabiki❤ Öncelikle beslenme tamamen degisti. Sabahları yumurta süt yeşillik öğlenleri bol yeşil salata akşamda protein ağırlıklı besleniyorum tavuk veya kırmızı et. Balığa henüz başlamadım. Akşamları yürüyüş yapıyorum. Su tüketimini cok arttırdım. Kahve çok tüketiyordum günde bire düşürdüm. Sigarayı bıraktım. Praben içeren kremlerimi attım. Ohoo bu değişikliklerin hepsi kalıcı olur inşallah❤
Ama çocuğa geçmesi çok zararlı dedi doktor. Beyin gelişimini görmei duymayı etkiliyormuş allah korusuncnm bende de toxo pozitif onu gec cmv bile gecirmisim bunlar basit enfeksiyon anneden bile bize plasenta yoluyla gecmis olabilir annelerimiz sayesinde bagisikligimiz olmus olabilir benim annem hepatit b gecirmis vucudu yenmis düşün normalde aşı 3 dozdur ben ikinci dozumda annemden dolayi bagisikli oldugumu gordum saglik meslek lisesinde vuruluyor bize univ de de saglik okudum o yuzden farkettik kizamik kizamikcik hepsine bagisikligim var ins benden de cocuklarima gecerşanslıyız
cnm bende riskli gebelik dr u var bi ona gitcem 5 inden sonra sami ulus dan aliniyor mhrs yi indir sami ulus diye gir oguzhan ve arzu iyi imis ama gebelik poliklinikleri yazanlardan al kadin dogum alirsan gebelere bakmiyorlarsami ulusa randevu alamadım ben sen alabiliomusun mhrs den
ben Liv e gidicem ilk randevuyu aldım bakalım ama eş zamanlı birde devlete dvm edicem hayırlısıyla
Açıkçası bunlarla ilgili bana bakıldı mı bugüne kadar hiç bir fikrim yok. Cuma günü gidince soracağım doktorumacnm bende de toxo pozitif onu gec cmv bile gecirmisim bunlar basit enfeksiyon anneden bile bize plasenta yoluyla gecmis olabilir annelerimiz sayesinde bagisikligimiz olmus olabilir benim annem hepatit b gecirmis vucudu yenmis düşün normalde aşı 3 dozdur ben ikinci dozumda annemden dolayi bagisikli oldugumu gordum saglik meslek lisesinde vuruluyor bize univ de de saglik okudum o yuzden farkettik kizamik kizamikcik hepsine bagisikligim var ins benden de cocuklarima gecerşanslıyız
Yenimahalle yildirim Beyazit hastanesinhastanesinde figen hocaDevlette neresi??
ama ben gecen antikordan bahsediyorum antijen degil yani mikrop canli iken gecmesi anneden tabi ki tehlikeli ama ben mikroba karsi olusan antikorlarimiz bebelerimize ins gecer diyorumAma çocuğa geçmesi çok zararlı dedi doktor. Beyin gelişimini görmei duymayı etkiliyormuş allah korusunBende toxo 1.75 çıkmıştı. Avidite istedi sonra. Avidite sonuccunda da önceden geçirdiğim çıktı rahatladım. Kaç gün ağlamıştım bunun yüzüne
ilk gebelik pozitif diye gittiginizde 6-7 tup kan alindiysa bakilmistir mutlaka sari tupten calisiyor serumdan bazi hastanelerde kirmizi tupten calisiliyor uzunAçıkçası bunlarla ilgili bana bakıldı mı bugüne kadar hiç bir fikrim yok. Cuma günü gidince soracağım doktoruma
Tamam şimdi anladım :) İnşallah canm. Ama şunu yeni öğrendim. Daha önce toxo geçirip bağışıklı olmak iyiymiş çünkü hamilelik döneminde öyle bir riskin olmayacağı anlamına geliyormuş , doğru mu ?ama ben gecen antikordan bahsediyorum antijen degil yani mikrop canli iken gecmesi anneden tabi ki tehlikeli ama ben mikroba karsi olusan antikorlarimiz bebelerimize ins gecer diyorum
Benimm varrr insallah kalp atisini duyabilicezGünaydin kizlar, bugün kontrolü olanlar var mi? haberdar edin bizi
yeni gelenler hos gelmis
ah cnm Allah yardimcin olsun tuzlu cubuk kraker naneli seker iyi gelir aksi gibi tas da da su icmek gerekEvet canım kusmadan rahatlanılmıyor. Ben bir de taş düşürüyorum. Hastanede yattım 2 gün. Bulantımın üstüne bulantı eklendi. Daha da beterleri var o bulantıların yaniiçtiğim suyu bile olduğu gibi çıkarıyorum.
yaa neden öyle diyorsunBenim bütün belirtilerim de bitti gitti . Anormal birşeyler var hissediyorum çok tanıdık. Umudum yok
Yok canım kanamam. Kanama olması gerekmiyor düşük için illa ki. Neyse herkesin keyfi kaçtı sanırım ben sonra yazarım kusura bakmayın.yaa neden öyle diyorsunkanaman mı var noldu
Canm sen kalp atışı için neKusura bakmayın sonra yazarım siz yüksek tutun moralinizi.Canm sen kalp atışı için ne zaman gideceksin ..neden bu kadar umutsuzsun..benimde belirtim yok benimde modumu düşürdün
Sağol canım , su içemediğim için hastaneye aldılar serumla taşı oynatmaya çalıştılar. 1 gece de 6 tane serum verdiler. Şimdi o güne göre iyiyim çok şükür. Ben kendim ettim kızlar :) Bulantım yok hiç hamile gibi değilim diye diye kendime nazar ettim.ah cnm Allah yardimcin olsun tuzlu cubuk kraker naneli seker iyi gelir aksi gibi tas da da su icmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?