- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 35
Canım listeye benide eklermisin yaş 29 2.bebeğim kİlo 71 sat, 30mayıskızlar listenin son hali... bilgileri eksik olanlar bana iletirse tamamlarım.. gözümden kaçanda varsa yine beni etiketleyerek bilgilerini yazarlarsa tamamlayayım... bazı kişilerin etiketleri kendilerine gitmiyor olabilir baktıkları zaman adlarını göreceklerdir.
Bende maden suyunu hergün içiyorum ama kefir yoğurt yiyemiyorum midem bulanıyor hemen hatta yumurtadan bile tiksindim okadar çok severdim.kokusuna asla tahammül edemiyorum şuanda. Yemem gerekiyor ama yapamıyorum
Bana eczacım hindistan cevizi yağı önerdi. Orjinal olması lazm. Tüm çatlaklara iyi geliyormuş. 3 kutusuna 100 tl verdim indirimdeydi. Normalde tanesi 50 tl.ay evet çatlama işi beni de düşündürüyor kızlar. Var mı önerisi olan yağ- krem vs ?
ağrılar bende de hala devam ediyor. Bak sabahın bu saatinde daha yorulmadım batma var sağ kasığımda. Doktor normal diyor.. Dün gördük bizde bebişi 2 cm ye yaklaşmış tosuncuk bişey duruyor orada maşallahBu kasık ve bel ağrısı bende hala geçmedi malesef cuma doktora gitmeyi düşünüyorum çok kötü oluyo ve geçmiyo sadece uyuyup dinlenince düzeliyo sabahları iyiyim ama akşam yeterken fenalardayım
Mesela benBenim cok arkadasim var kedisi olup toxo cikmayan ama olmayanlarin cogunda cikti beslenmelerinden dolayi
24 saat yaşıyorum o bulantıyı canımKızlar bu saatte bu kadar bulanti yasayan var mi
lütfen olumlu düşün bu sefer öyle olmayacak kuzucuğunu kucağına alıp bize buradan foto atacaksın o ağrılar normal içimizde bir canlı büyüyorBel ağrısı yasayan var mı benim başladı yeni ve önceki düşüklerimde de bu şekilde başlamıştı ağrılar
seninki bizim bebişlerden büyük maaşallah sübhanallah benim ilk kızım da 1 hafta geriden geliyordu geç döllenme demişti doktorum bundada bence öyle yada çocuklar küçük oluyor kızım tam 40. haftada doğdu 50 cm boy 3250 doğmuştu ama gelişimi 1 hafta geriden geliyorduDün Dr gittim her şey gayet iyi folk asit devam et dedi.
Kollar ayakları oluşmuş minik de olsa gözüküyor dedi sanırım cihaz çok iyi.
3.muayene bayramdan sonra ikili test için olacak
8+6 dedi dün
Bugün 8+7 o zaman.
Epidural normal ile normal doğum da bile bin TL fiyat değişiyor.
İlk suni sancı ile normal yaptım hayırlısı süreç ne gosterir.
Offf benim bile içim acıdı şuan. Rabbim korusun csnım karnındaki bebeği. Küçük brbeklerinde aklı ermiyor tabi yapcak birşey yok :/Aksam kizim karnima hopladi tutamadim. Oyle bi canim acidi ki ciglik attim. 9 ay nasil gececek,sonra neler yapacak hic bilmiyorum
Bende biraz hareket ettikten sonra yemek yapınca vs inanılmaz bel ağrım oluyor ama dinlenince geçiyor. siZinki nasıl
Ben araştırmalarım sonucu ilk aylarda earth mama sonrasında hindistan cevizi yağı kullanmayı düşünüyorum canım.ay evet çatlama işi beni de düşündürüyor kızlar. Var mı önerisi olan yağ- krem vs ?
Bende 3 ay önce bir düşük yaptım canım. Geçen hafta çok şiddetli bel ağrısı ardından kasıklarımda ağrım oldu çok korkmuştum.hemen doktora gittim. Aynı ağrılar başladı yine düşük yapıyorum sanırım dedim ama güldüler banalütfen olumlu düşün bu sefer öyle olmayacak kuzucuğunu kucağına alıp bize buradan foto atacaksın o ağrılar normal içimizde bir canlı büyüyor
Canım ben sana cvp yazmıştım ama yine bir başkasından alıntı yapmışım. İnşallah öğrenicemBel ağrısı yasayan var mı benim başladı yeni ve önceki düşüklerimde de bu şekilde başlamıştı ağrılar
Benim bütün belirtilerim de bitti gitti . Anormal birşeyler var hissediyorum çok tanıdık. Umudum yoklütfen olumlu düşün bu sefer öyle olmayacak kuzucuğunu kucağına alıp bize buradan foto atacaksın o ağrılar normal içimizde bir canlı büyüyor
Benim dün gece başladı . Diğerleri gibiydi ağrı. Bugün ne olur bilmem ama belirtilerim hiç kalmadı.Bende biraz hareket ettikten sonra yemek yapınca vs inanılmaz bel ağrım oluyor ama dinlenince geçiyor. siZinki nasıl
Benim geçenlerde atma gibi seğirmemi anlamadım iki gün sürdü sonra geçtiCok sancili siddetli degil arada yokladi bugun. Epeydir olmamisti merak ettim
Gece uykudan uyandiran bi bulanti istifta edince rahatliyorum sabah ayri gece ayri. Sanirim yoracak bu bulantilar beni epey24 saat yaşıyorum o bulantıyı canımBir çok şeyden tiskindim ben. Sigara içen ben şimdi sigara içilen ortama giremiyorum anında istifra ediyorum Her şey kokuyo herşeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?