2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cevap veren arkadaslarima cok tesekür ederim, Rabbim insallah tez zamanda izsteyen herkese saglikli hayirli evlatlar verir, AMIN

Ayy canım ne guzel ya umutlandım şimdi snden bunları duyunca kanama alanı var die çok umutsuzluğa kapılmıştım inş bebişimi gorunce kalp atışını duyunca bnde brz daha rahatlıcam
Canım 6. Haftada bende de kanama alanı vardı rahimde doktor progestan verdi dün ultrasona girdim tertemizdi içini ferah tut bir şey olmaz ondan

Yok canım kanamam. Kanama olması gerekmiyor düşük için illa ki. Neyse herkesin keyfi kaçtı sanırım ben sonra yazarım kusura bakmayın.
O nasıl söz canım benim tabiki paylaşacaksın endişelerini, belki bi fikri olan çıkar yada güzel bi teselli veren olur. İçin rahat değilse bi doktora mı gitsen acaba aklın kalmamış olur

Ya bir şey sorcam 9. Haftada göbüşü çıkan var mı? Ben anlam veremiyorum ama 4 aylık gibi göbüş çıktı bende şişkinlik mi acaba diyorum sonra sabahları aç karnıma da aynı duruyor
benim çıktı biraz gaz falan da değil kesinlikle sabah göbüşlü uyanıyorum ve normalde zayıf bir insanım

Ya bir şey sorcam 9. Haftada göbüşü çıkan var mı? Ben anlam veremiyorum ama 4 aylık gibi göbüş çıktı bende şişkinlik mi acaba diyorum sonra sabahları aç karnıma da aynı duruyor
Sorma kuzum benim de öyle oldu. Anlayamadım neden arkadaşlarım şaşıp kalıyor .

Yok canım kanamam. Kanama olması gerekmiyor düşük için illa ki. Neyse herkesin keyfi kaçtı sanırım ben sonra yazarım kusura bakmayın.
biz burda birbirimize destek olmak için toplandık arkadaşım. Destek olmak isteriz . Neden umutsuzluğa kapıldın. 5 Ay hamile olduğunu bilmeden-hiç bi belirti olmadan hayatına devam eden insanlar tanıyorum

Kızlar benim iki gündür diş etlerim şiş neden olur ki böyle birşey yasayan yada bilen var mi ?

[/QUOTE]
Canım beni de ekle
Sat 19.06.2019
Tdt 25.03.2020
24 yaş
Kayseri
65 kilo
İlk bebeğim

Dün öğrendim hamile olduğumu..benim ki geç yumurtlama olduğu için eczaneden alınan testlerde çıkmadı,kan testinde 33 çıktı bhcg. İlk kontrolüm Cumartesi Günü olacak doktorda.
Bende daha ilk kontrole gitmedim çok zor bekliyorum ayrıca geç döllenmelerin büyük çoğunluğu kız oluyor :) kızım da geç döllenmeydi :)

Kanamam yok şimdilik zaten diğerlerinde de olmamıştı. Valla bilemiyorum her geçen gün azalıyor bendeki belirtiler anlamadım ben de . Aklıma tek birşey geliyor o yüzden.
İçini karartma kötü şeyler düşünerek. Kalbini ferah tut. Benimde birgün çok ağır geçiyor diğer gün hiçbirşey hissetmiyorum.

Evet canım maalesef öyle. Ben son 1 hafta da herşeyden tiksindim. Tavuk , sigara herşey kusturuyor beni Benim ki 8. haftadan sonra oldu zaten başta yoktu. inşallah 9 ay çekmeyiz bunları ağzımın tadı yok çok mutsuzum bişey yiyip içemiyorum su bile

Kiyamam ya. Ins cabucak gecer. Ama nolur su icmeye zorla canim kendini. Hic icemedim bugun dedigin gun 1,5 litra ic. Kan damarlarin genisledi su an. Bi sekilde coz bunu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…