2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kiyamam ya. Ins cabucak gecer. Ama nolur su icmeye zorla canim kendini. Hic icemedim bugun dedigin gun 1,5 litra ic. Kan damarlarin genisledi su an. Bi sekilde coz bunu canim
Doktorum daha yüksek dozlu bulantı hapı vereceğim dedi , yarın kontrolüm var inşallah bu defa verdiği ilaç işe yarar. İşin kötü yanı ilacı bile içemiyorum. Allahım herkese sağlıklı hamilelik versin...

Reactions: Eva
Canim tedavin hayirli olsun benim doktorum 3 ay onceden vitamin ilclarina baslatti esime ve bana opu sirasinda Neupogen Intralipin hibor Estrofem B 12 devit3 hatirladigim bunlar benim dondurulmus embriyo
transferden 5 gun once bitkisel serum verdi 10 saatte bitiyor vücudu tamamen hamilelige hazırlıyor
Prolutex igne, enox igne,estrofem, Prednol ,
Progestan fitil,ecopirin devit 3, B 12 hala kullaniyorum
23 yumurta toplandi 9 tane 3.gun embriyo
2 tane 5.gun embriyom var
1 tane 3.gun embriyosu transferi oldum
Şuan 7+0 hamileyim çok şükür
Insallah faydali olur

biz burda birbirimize destek olmak için toplandık arkadaşım. Destek olmak isteriz . Neden umutsuzluğa kapıldın. 5 Ay hamile olduğunu bilmeden-hiç bi belirti olmadan hayatına devam eden insanlar tanıyorum
Teşekkür ederim canım ister istemez korku oluyor insanda eski tecrübelerden dolayı benim diğerlerinde de belirti yoktu o yüzden tribe girdim galiba

O nasıl söz canım benim tabiki paylaşacaksın endişelerini, belki bi fikri olan çıkar yada güzel bi teselli veren olur. İçin rahat değilse bi doktora mı gitsen acaba aklın kalmamış olur
Teşekkür ederim canım endişelerim var işte malesef keşke rahat olabilsem hayırlısı güzel olur inşallah herşey

Prolutex ve enox 0.6 ignelerini bende kullaniyorum. Fakat ikisini birlikte kullanınca gobegim çok fazla morarma yapmaya başladı. Siz de durum nedir. ?birde prolutex i devlet karşılamıyor baya da pahalı. Ne zamana kadar kullanacağız acaba

Kızlar sonuclarim çıkmış sizce her sey normal mi ?anlayaniniz var mi ?

Eklentiler

• Screenshot_2019-07-30-13-44-31.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar benim iki gündür diş etlerim şiş neden olur ki böyle birşey yasayan yada bilen var mi ?
Benimde fena diş etlerim anlayamadim sağlıklıdır dişlerim ki düzenli kontrole giderim. Hamilelikte olurmuş ama ileriki zamanlarda şuan bizim için çok erken ablam üşütmüşsundur dedi ama sanmıyorum ben çok dikkat ediyorum çünkü herşeye

Kefir içen arkadaşlar hazır kefir mi alıyorsunuz yoksa kendiniz mi mayaliyorsunuz? Birde avakoda çok yararlıymis yiyen var mı acaba?

bol c vit alin c vit eksikligi de yapiyor su mevsimde bol limonlu iyi yikanmis sebzelerden yapilan salatalar,seftali ,kayisi ile azaldigini gorursunuz ve bol bol sutlu urunler bi kase yogurt ve ya yerine 2 su bardagi ayran ve 1 su bard süt gunluk bunlar yeneilip icilecek

Ben kayseride prof.Mustafa başbuğ a gidiyorum kendisi dünyanın en iyi perinatlğu.

Ben çok fazla meyve tuketiyorum kahvaltıda peynir çok yiyorum ama süt büyük bardakla 1 bardak ıciyorum sadece onu cogaltmam lazım biraz sanırım

İltıhap olabilir. ağrın var mı?
kızımda 8.haftadan 13. haftya kadar diş ağrısı çektim. 13 hafta doldu 20lik dişimi çektirdim. allah düşmanıma vermesin
Yok canım agrim hic yok 20likler cikamiyor zaten benim cerrahiye gidip ameliyatla aldirmam.gerekiyo ama 20liklerde sorun yok agrida yapmıyorlar on ust dişlerimin etleri sabah uyandigimda sis oluyo aksama doğru iniyo sabah yine şişiyor anlamadim kalsiyum eksikligo desem her gün duzenli yoğurdumu yiyorum anlamadim bende. Benim sıkıntım kendim değil bseyim eksikse bebek için korkum gelişmesi açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…