Doktorum daha yüksek dozlu bulantı hapı vereceğim dedi , yarın kontrolüm var inşallah bu defa verdiği ilaç işe yarar. İşin kötü yanı ilacı bile içemiyorum. Allahım herkese sağlıklı hamilelik versin...Kiyamam ya. Ins cabucak gecer. Ama nolur su icmeye zorla canim kendini. Hic icemedim bugun dedigin gun 1,5 litra ic. Kan damarlarin genisledi su an. Bi sekilde coz bunu canim
Canim tedavin hayirli olsun benim doktorum 3 ay onceden vitamin ilclarina baslatti esime ve bana opu sirasinda Neupogen Intralipin hibor Estrofem B 12 devit3 hatirladigim bunlar benim dondurulmus embriyoMasallahiniz var kizlar mesajlarinizdan benim en son msjim kayboldu :) :) :) tekrar kopyaliyorum umarim okuyabilirsiniz, hamile olan arkadaslarima saglikla sihatla kucaklarina almayi diliyorum, hayirli evlatlarla dolsun kucaklarimiz, AMIN
Kizlar, tedavi sürecinizden biraz bahsedermisniz, misal hangi ilaclar kullandiniz dozu nekadardi yumurta toplanirken, kac yumurta olgun cikti kaci 5ci güne gitti ve transfer öncesi sonrasi ne gibi ilaclar kullandiniz? sizi basariya götüren tedavi nasildi ? hangi ilaclardi ? Prednol, Clexane, tetrodex (sanirim yanlis yazdim) Neupogen, Intralipid ilaclarini kullandinizmi? cevaplarsaniz cok sevinirim benim icin önemli, tesekürler
Teşekkür ederim canım ister istemez korku oluyor insanda eski tecrübelerden dolayı benim diğerlerinde de belirti yoktu o yüzden tribe girdim galibabiz burda birbirimize destek olmak için toplandık arkadaşım. Destek olmak isteriz . Neden umutsuzluğa kapıldın. 5 Ay hamile olduğunu bilmeden-hiç bi belirti olmadan hayatına devam eden insanlar tanıyorum
Sağol canım inşallah güzel olur herşeyİçini karartma kötü şeyler düşünerek. Kalbini ferah tut. Benimde birgün çok ağır geçiyor diğer gün hiçbirşey hissetmiyorum.
Teşekkür ederim canım endişelerim var işte malesef keşke rahat olabilsem hayırlısı güzel olur inşallah herşeyO nasıl söz canım benim tabiki paylaşacaksın endişelerini, belki bi fikri olan çıkar yada güzel bi teselli veren olur. İçin rahat değilse bi doktora mı gitsen acaba aklın kalmamış olur
Doktor bebeğin kemikleri gelişmeye başlıyor ve senden kalsiyum alıyor kalsiyum eksikliğinden dolayı o tarz ağrılar olur dedi süt içmemi söylediÇok normal.
Daha yavaş oturup kalkmalıyız.
Prolutex ve enox 0.6 ignelerini bende kullaniyorum. Fakat ikisini birlikte kullanınca gobegim çok fazla morarma yapmaya başladı. Siz de durum nedir. ?birde prolutex i devlet karşılamıyor baya da pahalı. Ne zamana kadar kullanacağız acabaCanim tedavin hayirli olsun benim doktorum 3 ay onceden vitamin ilclarina baslatti esime ve bana opu sirasinda Neupogen Intralipin hibor Estrofem B 12 devit3 hatirladigim bunlar benim dondurulmus embriyo
transferden 5 gun once bitkisel serum verdi 10 saatte bitiyor vücudu tamamen hamilelige hazırlıyor
Prolutex igne, enox igne,estrofem, Prednol ,
Progestan fitil,ecopirin devit 3, B 12 hala kullaniyorum
23 yumurta toplandi 9 tane 3.gun embriyo
2 tane 5.gun embriyom var
1 tane 3.gun embriyosu transferi oldum
Şuan 7+0 hamileyim çok şükür
Insallah faydali olur
Benimde fena diş etlerim anlayamadim sağlıklıdır dişlerim ki düzenli kontrole giderim. Hamilelikte olurmuş ama ileriki zamanlarda şuan bizim için çok erken ablam üşütmüşsundur dedi ama sanmıyorum ben çok dikkat ediyorum çünkü herşeyeKızlar benim iki gündür diş etlerim şiş neden olur ki böyle birşey yasayan yada bilen var mi ?
Herşey normal canımKızlar sonuclarim çıkmış sizce her sey normal mi ?anlayaniniz var mi ?
Çok şükür içim rahatladı. Cevap verdiğiniz için teşekkürler :)Herşey normal canım
İltıhap olabilir. ağrın var mı?Kızlar benim iki gündür diş etlerim şiş neden olur ki böyle birşey yasayan yada bilen var mi ?
bol c vit alin c vit eksikligi de yapiyor su mevsimde bol limonlu iyi yikanmis sebzelerden yapilan salatalar,seftali ,kayisi ile azaldigini gorursunuz ve bol bol sutlu urunler bi kase yogurt ve ya yerine 2 su bardagi ayran ve 1 su bard süt gunluk bunlar yeneilip icilecekBenimde fena diş etlerim anlayamadim sağlıklıdır dişlerim ki düzenli kontrole giderim. Hamilelikte olurmuş ama ileriki zamanlarda şuan bizim için çok erken ablam üşütmüşsundur dedi ama sanmıyorum ben çok dikkat ediyorum çünkü herşeye
Ben kayseride prof.Mustafa başbuğ a gidiyorum kendisi dünyanın en iyi perinatlğu.Bende kayseriliyim canım kayseride mi yaşıyorsun? Aynı şehirde olanlar varsa hastane doktor bilgi paylaşımı, alışveriş konuları açısından güzel olur. Bu arada benimde kedim var 2 yıldır toxo negatif çıktı. Aşıları tam olduğu sürece sıkıntı olmaz. Neşe kaynağım o benim
Ben çok fazla meyve tuketiyorum kahvaltıda peynir çok yiyorum ama süt büyük bardakla 1 bardak ıciyorum sadece onu cogaltmam lazım biraz sanırımbol c vit alin c vit eksikligi de yapiyor su mevsimde bol limonlu iyi yikanmis sebzelerden yapilan salatalar,seftali ,kayisi ile azaldigini gorursunuz ve bol bol sutlu urunler bi kase yogurt ve ya yerine 2 su bardagi ayran ve 1 su bard süt gunluk bunlar yeneilip icilecek
ben hazır alıyorum. şuan yoğurtta mayalamıyorum. pastörize edilmiş tercih ediyorumKefir içen arkadaşlar hazır kefir mi alıyorsunuz yoksa kendiniz mi mayaliyorsunuz? Birde avakoda çok yararlıymis yiyen var mı acaba?
Yok canım agrim hic yok 20likler cikamiyor zaten benim cerrahiye gidip ameliyatla aldirmam.gerekiyo ama 20liklerde sorun yok agrida yapmıyorlar on ust dişlerimin etleri sabah uyandigimda sis oluyo aksama doğru iniyo sabah yine şişiyor anlamadim kalsiyum eksikligo desem her gün duzenli yoğurdumu yiyorum anlamadim bende. Benim sıkıntım kendim değil bseyim eksikse bebek için korkum gelişmesi açısındanİltıhap olabilir. ağrın var mı?
kızımda 8.haftadan 13. haftya kadar diş ağrısı çektim. 13 hafta doldu 20lik dişimi çektirdim. allah düşmanıma vermesin
Cok Tesekur ederimMerhabaa tebrik ederim inşallah güzel sonuçlar alırsınız :)
hoşgeldiniz
Tadını çok sevmiyorum da ben bu çilekli olanlardan alsam nasıl olur acaba doğal midir?ben hazır alıyorum. şuan yoğurtta mayalamıyorum. pastörize edilmiş tercih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?