- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Usutmek mi valla daha yeni iyilestim canim anlamadim bende agrisi sizisi yok cok şükürBenimde fena diş etlerim anlayamadim sağlıklıdır dişlerim ki düzenli kontrole giderim. Hamilelikte olurmuş ama ileriki zamanlarda şuan bizim için çok erken ablam üşütmüşsundur dedi ama sanmıyorum ben çok dikkat ediyorum çünkü herşeye
o zaman gebelige bagli gelisen bi semptomdur misvak özlü dis macunlari var onlardan alin bitkisel rahatlatabilirBen çok fazla meyve tuketiyorum kahvaltıda peynir çok yiyorum ama süt büyük bardakla 1 bardak ıciyorum sadece onu cogaltmam lazım biraz sanırım
Cok tesekurederimMerhabaa tebrik ederim inşallah güzel sonuçlar alırsınız :)
Aman biseyimiz eksik olmasin da benim korkum o canim çocuğun gelişimi içinBaşından beri bi şişiyor bi iniyor.
Gebelikte hassas oluyor diş etleri.
bebek şuan depolardan alıyor. sen yine de kalsiyum alımını arttır. ama bu defa da demir düşmesin dikkat etYok canım agrim hic yok 20likler cikamiyor zaten benim cerrahiye gidip ameliyatla aldirmam.gerekiyo ama 20liklerde sorun yok agrida yapmıyorlar on ust dişlerimin etleri sabah uyandigimda sis oluyo aksama doğru iniyo sabah yine şişiyor anlamadim kalsiyum eksikligo desem her gün duzenli yoğurdumu yiyorum anlamadim bende. Benim sıkıntım kendim değil bseyim eksikse bebek için korkum gelişmesi açısından
yani doğallığı tartışılır. sonuçta paketli ürün. ben yine de arada içiyorum. ama kızımda faydası güzel oldu bağışıklık arttırdı. bu kış çok hastalanmadıTadını çok sevmiyorum da ben bu çilekli olanlardan alsam nasıl olur acaba doğal midir?
Ben kayseride prof.Mustafa başbuğ a gidiyorum kendisi dünyanın en iyi perinatlğu.
Bwnimde öyle kuzum göbiş çıktı gerçi benim göbeğim biraz vardı zaten dümdüz değildim ne yazık kiYa bir şey sorcam 9. Haftada göbüşü çıkan var mı? Ben anlam veremiyorum ama 4 aylık gibi göbüş çıktı bende şişkinlik mi acaba diyorum sonra sabahları aç karnıma da aynı duruyor
Bende dün öğrendim faydalı olduğunu canım. Tadını sevmeyenler içinde muzla rendeleyip yiyin diyorlarKefir içen arkadaşlar hazır kefir mi alıyorsunuz yoksa kendiniz mi mayaliyorsunuz? Birde avakoda çok yararlıymis yiyen var mı acaba?
Insaaallah gorursn canim guzel haberlerini bekliyormcok stres yapma stres herseyi etkiliyor benm hic belirtim sikayetm yoktu heralde rahat gecicek diyodum ama hala gorememistm bebegi doktora gidememistm biraz stres yaptim kanamam oldu moralini herzaman yuksek tut . :)Ayy canım ne guzel ya umutlandım şimdi snden bunları duyunca kanama alanı var die çok umutsuzluğa kapılmıştım inş bebişimi gorunce kalp atışını duyunca bnde brz daha rahatlıcam
Ayyy ağzınız bal yesin... öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun amaç inşallaah kız olsun çok istiyorum...Bende daha ilk kontrole gitmedim çok zor bekliyorum ayrıca geç döllenmelerin büyük çoğunluğu kız oluyor :) kızım da geç döllenmeydi :)
avokado ben haftasonlari kahvaltida yiyiyorum genelde. hamilelikten önce de alirdim. kendi basina cok baskin bi tadi yok, ister tatli ister tuzlu tüketebilirsin. ben tuzlu sevdigim icin, olgun avokadoyu catalla ezip üzerine zeytinyagi ve tuz ekliyorum, sonra ekmege surerek yiyiyorum. eger tatli seyler canin cekiyorsa muz, bal ve sütle karistirip mikserden gecirebilirsin. tadini pek almazsin, muzlu süt yerine giderKefir içen arkadaşlar hazır kefir mi alıyorsunuz yoksa kendiniz mi mayaliyorsunuz? Birde avakoda çok yararlıymis yiyen var mı acaba?
Benimde kızım var geç döllenme ile hamile kaldım şimdiki geç döllenme falan değil erkek mi olacak yaniAyyy ağzınız bal yesin... öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun amaç inşallaah kız olsun çok istiyorum...
İlki erkek benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?