2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Usutmek mi valla daha yeni iyilestim canim anlamadim bende agrisi sizisi yok cok şükür

Ben çok fazla meyve tuketiyorum kahvaltıda peynir çok yiyorum ama süt büyük bardakla 1 bardak ıciyorum sadece onu cogaltmam lazım biraz sanırım
o zaman gebelige bagli gelisen bi semptomdur misvak özlü dis macunlari var onlardan alin bitkisel rahatlatabilir

bende dün sağlık ocağında bazı tahlilleri yaptırdım. sonuçlara göre b12 ve d vit. biraz düşük. bugün doktora gittim. normal buldu.. aile hekimine de göstercem yinede.
dün sağlık ocağında tansiyonum 12/8 idi. bugün dr da 11/7 normal dedi. ama sağlık ocağındaki ebe tuzlu yeme dikkat et dedi. geçen hafta görme kaybı ve şiddetli baş ağrım olmuştu tedirgin oldum. bu ara dikkat etmedim yediklerime..
doktor muayene etmedi. 20 gün sonra geldi. 2. kez gidişim biraz canım sıkıldı. öğle arasına çıkamamıştı bence ondan muayene etmedi.
başka doktora başlasammı kararsız kaldım. bu hastane evime çok yakın. doktorada daha 2.kez gidişim.
bayram araya girince hepten meraktan çatlarım diye 6 ağustosa randevu aldım devletten. inşallah bu defada kötü şeyler yaşamam

Mide bulantısı için limon yemek bana iyi geliyor kısa bir süre de olsa. Ama doktorum bana hem folik asit hemde mide bulantisina iyi gelen bir ilaç önerdi. Fakat baya pahalı bir ilaç olduğu için almadım. Eczacı kendi ablasının da uyguladığı zencefili önerdi. Zencefili katı meyve sikacaginda sıkın o şekilde isterseniz limon ve balla teketin iyi gelir dedi

bebek şuan depolardan alıyor. sen yine de kalsiyum alımını arttır. ama bu defa da demir düşmesin dikkat et

Herkese mrh biz geldik şükür herşey yolunda imiş 8 haftalığız testler yapıldı sonuçlar 1 saat sonra ama aşırı halsizlik bulantı var kendi evimden tiksiniyorum ya eve girince bişeyler oluyor bana annem çok yakın ama eşimi yanlız bırakmak istemiyorum yemekte yapamıyorum oğlumla kızım da bana destek olmaya çalışıyorlar tabi henüz bilmiyorlar hepinizi çok öpüyorum

Ha birde bulantı için Dr ilaç veriyim dedi en masumundan diye ama kullanmamaya özen göster dedi tabi çok sıkışmadıkça

Ben kayseride prof.Mustafa başbuğ a gidiyorum kendisi dünyanın en iyi perinatlğu.

Evet Mustafa başbuğ arkadaşımın doktoru gerçekten çok iyi olduğunu duydum. Ama riskli gebeliklere bakıyor diye biliyorum. Normal gebeliklere bakıyor mu? Ben dünyam hastanesinde Züleyha Güzele gidiyorum gerçekten uzun zamandır içime sinen ilk kadın doktor çok ilgili, sakinleştiren, rahatlatan bir insan. Sağlıkla kavuşalım inşallah miniklerimize

Ya bir şey sorcam 9. Haftada göbüşü çıkan var mı? Ben anlam veremiyorum ama 4 aylık gibi göbüş çıktı bende şişkinlik mi acaba diyorum sonra sabahları aç karnıma da aynı duruyor
Bwnimde öyle kuzum göbiş çıktı gerçi benim göbeğim biraz vardı zaten dümdüz değildim ne yazık ki

Kizlar anti rubella igg 25.9 pozitif
Anti cmw igg 141 pozitif
Anti hbs 172
Testlerde bunlar skntili cikmis kirmiziya almislar ama sknti varmi sizce ne demek oluyor

Merhaba kızlar birşey sorucam benm dün doktor kontrolüm vardı.çok şükür kalp atışını duyduk ama benden bu toksoplazma vs testleri istemedi sadece tam kan sayımı idrar vs olan testleri istedi.

Ayy canım ne guzel ya umutlandım şimdi snden bunları duyunca kanama alanı var die çok umutsuzluğa kapılmıştım inş bebişimi gorunce kalp atışını duyunca bnde brz daha rahatlıcam
Insaaallah gorursn canim guzel haberlerini bekliyormcok stres yapma stres herseyi etkiliyor benm hic belirtim sikayetm yoktu heralde rahat gecicek diyodum ama hala gorememistm bebegi doktora gidememistm biraz stres yaptim kanamam oldu moralini herzaman yuksek tut . :)

Bende daha ilk kontrole gitmedim çok zor bekliyorum ayrıca geç döllenmelerin büyük çoğunluğu kız oluyor :) kızım da geç döllenmeydi :)
Ayyy ağzınız bal yesin... öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun amaç inşallaah kız olsun çok istiyorum...
İlki erkek benim :)

Kizlar mide bulantilariniz ne zaman basladi? Ben 5+4um su anda ve hic bi belirti yok gibi. biliyorum herkesin farkli oluyor ama merak ettim sizin ne zaman basladi. ilk ultrasonum 7+0da (9 agustos), o yuzden belirti ariyorum ister istemez :)

Kefir içen arkadaşlar hazır kefir mi alıyorsunuz yoksa kendiniz mi mayaliyorsunuz? Birde avakoda çok yararlıymis yiyen var mı acaba?
avokado ben haftasonlari kahvaltida yiyiyorum genelde. hamilelikten önce de alirdim. kendi basina cok baskin bi tadi yok, ister tatli ister tuzlu tüketebilirsin. ben tuzlu sevdigim icin, olgun avokadoyu catalla ezip üzerine zeytinyagi ve tuz ekliyorum, sonra ekmege surerek yiyiyorum. eger tatli seyler canin cekiyorsa muz, bal ve sütle karistirip mikserden gecirebilirsin. tadini pek almazsin, muzlu süt yerine gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…