Ince kilcal damarlara denk geldigi zaman morariyor canimProlutex ve enox 0.6 ignelerini bende kullaniyorum. Fakat ikisini birlikte kullanınca gobegim çok fazla morarma yapmaya başladı. Siz de durum nedir. ?birde prolutex i devlet karşılamıyor baya da pahalı. Ne zamana kadar kullanacağız acaba
Bu teori doğruysa evet erkek olabilirBenimde kızım var geç döllenme ile hamile kaldım şimdiki geç döllenme falan değil erkek mi olacak yani
Teşekkürler canım deneyeceğim ikisinideavokado ben haftasonlari kahvaltida yiyiyorum genelde. hamilelikten önce de alirdim. kendi basina cok baskin bi tadi yok, ister tatli ister tuzlu tüketebilirsin. ben tuzlu sevdigim icin, olgun avokadoyu catalla ezip üzerine zeytinyagi ve tuz ekliyorum, sonra ekmege surerek yiyiyorum. eger tatli seyler canin cekiyorsa muz, bal ve sütle karistirip mikserden gecirebilirsin. tadini pek almazsin, muzlu süt yerine gider
Ablamın 2 çocuğu var ilk zamanlar göğüs ağrısı oldu sonra geçti son aylarda tekrar başladı demişti endişelenmeyin hemen bir şey yoktur allahın izni ile :)Kızlar göğüs ağrım bugün geçti sizce nedendir ya çok korkuyorumm
erken veya geç döllenme olayını nasıl anlıyoruzBenimde kızım var geç döllenme ile hamile kaldım şimdiki geç döllenme falan değil erkek mi olacak yani
Merhaba ben 6. haftadayım sadece kasık ağrılarım ve gögüs ağrım oldu bu zamana kadar başka hiç belirtim olmadı. Biz 6 kardeşiz 5 kızız ablalarımın 1i haricinde hiçbirinde mide bulantısı falan olmadı belirti yok diye umutsuzluğa kapılma :))Kizlar mide bulantilariniz ne zaman basladi? Ben 5+4um su anda ve hic bi belirti yok gibi. biliyorum herkesin farkli oluyor ama merak ettim sizin ne zaman basladi. ilk ultrasonum 7+0da (9 agustos), o yuzden belirti ariyorum ister istemez :)
Baktim hemen benimde 6 :)Arkadaslar merhaba..
evde otur yat elimde telefonla degisik konulara baliklama daliyorum) cinsiyet konusunda oldukca meraktayim. Tabiki hic bir belirti teori net deildir dun dikkatimi ceken bir sey okudum. Mesela idrar tahlili veriyoruz ya, oradaki ph 7 ve uzeri ise cogunluk erkek, 7 nin alti ise cogunluk kiz oluyormus. Bir kac kisinin tutmus. Ben de simdi oglumun tahlillerine baktim ph 7.5 orada ve 2012 li oglum var. Dedigim gibi hic biseyin kesinligi yok. Sadece merak sizlerde phlariniza bakar misiniz ozellikle onceden cocugu olanlar, tutuyor mu? Mesela benim gecen haftaki ph 5 cikmis.
Artik cinsiyet ogrenene kadar bosluktan daha nelere bakicam bilmiyorum
Baktim hemen benimde 6 :)
Bende pıhtılaşma var daha önce bir düşük bir dış gebeliğim var sağolsun çok ilgileniyor.Evet Mustafa başbuğ arkadaşımın doktoru gerçekten çok iyi olduğunu duydum. Ama riskli gebeliklere bakıyor diye biliyorum. Normal gebeliklere bakıyor mu? Ben dünyam hastanesinde Züleyha Güzele gidiyorum gerçekten uzun zamandır içime sinen ilk kadın doktor çok ilgili, sakinleştiren, rahatlatan bir insan. Sağlıkla kavuşalım inşallah miniklerimize
Yaptır bence canım yapılması gerek neden istemedi acabaMerhaba kızlar birşey sorucam benm dün doktor kontrolüm vardı.çok şükür kalp atışını duyduk ama benden bu toksoplazma vs testleri istemedi sadece tam kan sayımı idrar vs olan testleri istedi.
Benimde oğlum var 3. Olacak :)) ama geneli geç döllenmeler kız diyolar ben genellemeye uyuyorum :))Ayyy ağzınız bal yesin... öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun amaç inşallaah kız olsun çok istiyorum...
İlki erkek benim :)
detayli aciklaman icin cooooookkkk tesekürler, ayni ilaclari bende kullaniyorum canim, intralipid serumu da denedim olmadi, simdi birdaha denemek istiyor, sen serumu nasil kullandin, kac kez kac ml ve hangi aralikta acaba ? Ve neden 5ci günler dururken 3cü günü transfer ettiler?,, daha önce basarisiz denemelerin oldumu?Canim tedavin hayirli olsun benim doktorum 3 ay onceden vitamin ilclarina baslatti esime ve bana opu sirasinda Neupogen Intralipin hibor Estrofem B 12 devit3 hatirladigim bunlar benim dondurulmus embriyo
transferden 5 gun once bitkisel serum verdi 10 saatte bitiyor vücudu tamamen hamilelige hazırlıyor
Prolutex igne, enox igne,estrofem, Prednol ,
Progestan fitil,ecopirin devit 3, B 12 hala kullaniyorum
23 yumurta toplandi 9 tane 3.gun embriyo
2 tane 5.gun embriyom var
1 tane 3.gun embriyosu transferi oldum
Şuan 7+0 hamileyim çok şükür
Insallah faydali olur
Bende merak içindeyim pH i ilk kez duydum ama pek bilimsel bir yanı yok gibi herkesin belirtileri bile farklı oluyor tahmin de bulunmak zor işArkadaslar merhaba..
evde otur yat elimde telefonla degisik konulara baliklama daliyorum) cinsiyet konusunda oldukca meraktayim. Tabiki hic bir belirti teori net deildir dun dikkatimi ceken bir sey okudum. Mesela idrar tahlili veriyoruz ya, oradaki ph 7 ve uzeri ise cogunluk erkek, 7 nin alti ise cogunluk kiz oluyormus. Bir kac kisinin tutmus. Ben de simdi oglumun tahlillerine baktim ph 7.5 orada ve 2012 li oglum var. Dedigim gibi hic biseyin kesinligi yok. Sadece merak sizlerde phlariniza bakar misiniz ozellikle onceden cocugu olanlar, tutuyor mu? Mesela benim gecen haftaki ph 5 cikmis.
Artik cinsiyet ogrenene kadar bosluktan daha nelere bakicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?