2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ince kilcal damarlara denk geldigi zaman morariyor canim
benimde ilk baslarda cok morarıyordu igne vuracak yer bulamıyordum
Simdi damara denk getirmemeye calisiyorum onun icin fazla olmuyor artik güneş ışığında ince damarlar daha net belli oluyor
Evet cok bahali ben hergun kullanıyorum sorduk eczaneye 2020 de ödeyecekmiş devlet ama bize faydasi olmayacak
Doktora soracam eşdeğer bir ilac isteyecem

Arkadaslar merhaba..

evde otur yat elimde telefonla degisik konulara baliklama daliyorum) cinsiyet konusunda oldukca meraktayim. Tabiki hic bir belirti teori net deildir dun dikkatimi ceken bir sey okudum. Mesela idrar tahlili veriyoruz ya, oradaki ph 7 ve uzeri ise cogunluk erkek, 7 nin alti ise cogunluk kiz oluyormus. Bir kac kisinin tutmus. Ben de simdi oglumun tahlillerine baktim ph 7.5 orada ve 2012 li oglum var. Dedigim gibi hic biseyin kesinligi yok. Sadece merak sizlerde phlariniza bakar misiniz ozellikle onceden cocugu olanlar, tutuyor mu? Mesela benim gecen haftaki ph 5 cikmis.

Artik cinsiyet ogrenene kadar bosluktan daha nelere bakicam bilmiyorum

Bide benim bhcg çok düşük çıkmıştı dün (33,3) Bügün gene idrar testi alayım dedim ama onda çift çizgi çıkmadı.. kendi kendime gelin güvey mi oluyorum yoksaaa

Teşekkürler canım deneyeceğim ikisinide

Kizlar mide bulantilariniz ne zaman basladi? Ben 5+4um su anda ve hic bi belirti yok gibi. biliyorum herkesin farkli oluyor ama merak ettim sizin ne zaman basladi. ilk ultrasonum 7+0da (9 agustos), o yuzden belirti ariyorum ister istemez :)
Merhaba ben 6. haftadayım sadece kasık ağrılarım ve gögüs ağrım oldu bu zamana kadar başka hiç belirtim olmadı. Biz 6 kardeşiz 5 kızız ablalarımın 1i haricinde hiçbirinde mide bulantısı falan olmadı belirti yok diye umutsuzluğa kapılma :))

Oglumda 7. haftadan 15. Haftaya kadar kustum. Hemde ne kusmak. Bi gun kalktm bulanmiyo kostum doktora biseyler ters gidiyo dedim ben kusmuyorum :) zaten 14. Haftada bitmesini bekliyoruz dedi.
Normalmis yani.. ilkinde cok dinlerdim kendimi . Simdi ikinciye hamileyim. Surecleri ortalama biliyorum panik deilim bunda. Bence en guzel zamanlari kendinize zindan etmeyin. Allah korusun kanamaniz olmadigi surece eksta siddetli agri olmadigi surece bi sikinti olmaz Allah a emanet kuzularimiz. Ben ilk oglumda o kadar pipirikliydim ki disardan waffle yedim kimseye bisey olmadi ben zehirlendim bi de o bulantimin uzerine bi bulantti ustelik ishal eklenmisti

Baktim hemen benimde 6 :)

Canlarımmm merhaba, ben döndüm 3 gün düğün telaşı yolculuk felan derken bir türlü buraya bakamadım yazamadım. Nasıl gidiyor hamilelikler, yeni hamişlerimiz de var galiba tebrik ediyorum Ben dün 12 saat yolculuk yaptım bugün hala yorgun hissediyorum kendimi Bugün muhtemelen 8+1 olduk bebeğimleAllah hepimize sağlıklı hamilelik yaşatsın inşallah

Bende pıhtılaşma var daha önce bir düşük bir dış gebeliğim var sağolsun çok ilgileniyor.

Merhaba kızlar birşey sorucam benm dün doktor kontrolüm vardı.çok şükür kalp atışını duyduk ama benden bu toksoplazma vs testleri istemedi sadece tam kan sayımı idrar vs olan testleri istedi.
Yaptır bence canım yapılması gerek neden istemedi acaba

Ayyy ağzınız bal yesin... öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun amaç inşallaah kız olsun çok istiyorum...
İlki erkek benim :)
Benimde oğlum var 3. Olacak :)) ama geneli geç döllenmeler kız diyolar ben genellemeye uyuyorum :))
Hakkımızda hayırlısı olsun araları ne kadar?

detayli aciklaman icin cooooookkkk tesekürler, ayni ilaclari bende kullaniyorum canim, intralipid serumu da denedim olmadi, simdi birdaha denemek istiyor, sen serumu nasil kullandin, kac kez kac ml ve hangi aralikta acaba ? Ve neden 5ci günler dururken 3cü günü transfer ettiler?,, daha önce basarisiz denemelerin oldumu?

Bende merak içindeyim pH i ilk kez duydum ama pek bilimsel bir yanı yok gibi herkesin belirtileri bile farklı oluyor tahmin de bulunmak zor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…