seninki bizim bebişlerden büyük maaşallah sübhanallah benim ilk kızım da 1 hafta geriden geliyordu geç döllenme demişti doktorum bundada bence öyle yada çocuklar küçük oluyor kızım tam 40. haftada doğdu 50 cm boy 3250 doğmuştu ama gelişimi 1 hafta geriden geliyordu
Yaa maşallahBen oglumda 16 hafta kustum. Ne yesem cikardi. Ekmek ici simitle 14 ay gecirdim hatta cok korktm cocuk beslenemedi diye. Masallah hep haftasina gore ondeydi 3400 gr da dogdu. Ilk 3 ay bizim kanimizdan besleniyolar. Hic stres yapmayin vitaminlerimizi de aliyoruz zaten. Hem bulanti olunca hersey o kadar kotu geliyorki. Hic unutmam capri bi kot almistm. Kokuyo diye giyemedim. Herkese koklatmistm koku moku yok diyolar. Bana nasi agir kumas kokuyo gelirdi. Hey gidi gunler diyorum. Zaman cok cabuk geciyor. Bir bakiyoruz dogmuslar su an oglum 7 yasini bitirdi
İnşallah canım Allah gönlünüze göre versinCnm benim 2 oğlum var 3. Ye hamileyim üşenmedim 2. Oğlumdaki test sonucuma baktim ph 6 yani bende tutmadi simdiki ph ise 7hayırlısı bakalim kalbimizden kiz geçiyor 2 erkekten sonra tabi Rabbim hayırlısını bilir
6. haftada kalp atışını duyanlar oldu mu
Ben geçen hafta 7+1 de duydum canımKizlar bugun 17.20de doktor randevum var 7+1 duymam gerekir dimi kalp atisini
Teşekkür ederim sağlıklı olsun da tek çift farketmezTek yumurta ikizleri tek bir kesede oluyor diye biliyorum ama rabbim gönlune göre versin insallah
Istedi canim liste verdi kalp atisini duymaya gittigimzde yaptie gebelik kontrollerine devam etcegin doktora gosterirsin sonucunu artik onunla devam edersin dedi . bende yeni yaptirdimCanım yanlış hatrlamıyorsam sende tüp bebekle hamile kalmıştın doktorun senden toksoplazma vs testleri istedimi
Ben sordum proluton depot diye bir igne önerdi 3 günde 1 kalçadan vuruluyormus ama çok fazla bulunan bir igne degilInce kilcal damarlara denk geldigi zaman morariyor canim
benimde ilk baslarda cok morarıyordu igne vuracak yer bulamıyordum
Simdi damara denk getirmemeye calisiyorum onun icin fazla olmuyor artik güneş ışığında ince damarlar daha net belli oluyor
Evet cok bahali ben hergun kullanıyorum sorduk eczaneye 2020 de ödeyecekmiş devlet ama bize faydasi olmayacak
Doktora soracam eşdeğer bir ilac isteyecem
selam kızlar biz dr kontrolünden geldikkalp atışını ailecek duyduk gözyaşlarımı tutamadım son düşükten sonra çok korkuyordum. 6+4 günlük çıktı haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi darısı duymayan arkadaşlarımıza olsun.
Suan hayallerim yikildi :) hayirli saglikli olsun onemli o tabiki isin ssakasi bunlar :)Cnm benim 2 oğlum var 3. Ye hamileyim üşenmedim 2. Oğlumdaki test sonucuma baktim ph 6 yani bende tutmadi simdiki ph ise 7hayırlısı bakalim kalbimizden kiz geçiyor 2 erkekten sonra tabi Rabbim hayırlısını bilir
ALlah sağlık sıhhat versin hepsine.Benimde oğlum var 3. Olacak :)) ama geneli geç döllenmeler kız diyolar ben genellemeye uyuyorum :))
Hakkımızda hayırlısı olsun araları ne kadar?
Gözün aydın canim benim darisi bizlere insAllah smdi sen 6+0 da mi dinledin kalp atışınıKızlar çok şükür bebeğimizi gördük kalp sesini dinledik. Çok güzel bi duyguymuş. Allah her bekleyene nasip etsin insallah. 7+0 diye gitmistim 6+0 dedi doktor. Her şey yolunda dedi 2 hafta sonraya gelişimi görmek için gün verdi
inşallah güzel sonuçlar alırız :) günlerimiz de cok \
Bnde fr kayserili yim canımAslen kayseriliyim canimduydum cok sukur cok sagol
masallah, darisi basimaselam kızlar biz dr kontrolünden geldikkalp atışını ailecek duyduk gözyaşlarımı tutamadım son düşükten sonra çok korkuyordum. 6+4 günlük çıktı haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi darısı duymayan arkadaşlarımıza olsun.
Gümlerimiz aynımasallah, darisi basimacumaya gün sayiyorum..
Rabbim herkesin gönlüne göre versin canımmmSuan hayallerim yikildi :) hayirli saglikli olsun onemli o tabiki isin ssakasi bunlar :)
6. haftada kalp atışını duyanlar oldu mu
Canim dosyama yeni bakabildim yaziyorum. Yumurta toplamada 1 GONAL F 150. 2 MENOPUR 150 . 5 gun boyunca ayni 6. Gun bunlara 3.CETROTIDE bir adet eklenmis 5 gunde bu sekilde devam etmisim toplamadan 2 gun once cok onemli bir igne vardi saatine bile dikkat edilerek bir kerelik. 4. GONAPEPTYL O.1 buda 2 adet ama ayni anda . 2 gun sonra toplamam gerceklesti . 23 yumurtadan 22 si dollendi yalniz 5. Gune 12 tanesi gitti masaallah hepsi donduruldu.Kizlar, tedavi sürecinizden biraz bahsedermisniz, misal hangi ilaclar kullandiniz dozu nekadardi yumurta toplanirken, ve transfer öncesi sonrasi ne gibi ilaclar kullandiniz? sizi basariya götüren tedavi nasildi ? hangi ilaclardi ? cevaplarsaniz cok sevinirim benim icin önemli, tesekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?