2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

30 mayıs son adet.
Benimde bi kızım var o erken doğum olmuştu 2500 civarında doğdu.
Suni sancı ile normal doğum yapmıştım şimdi süreç nasıl olur bilmiyorum.
Hayırlısı bakalım

Yaa maşallah darısı bana inşallah.

Cnm benim 2 oğlum var 3. Ye hamileyim üşenmedim 2. Oğlumdaki test sonucuma baktim ph 6 yani bende tutmadi simdiki ph ise 7 hayırlısı bakalim kalbimizden kiz geçiyor 2 erkekten sonra tabi Rabbim hayırlısını bilir
İnşallah canım Allah gönlünüze göre versin genelde tutmuyor bu teoriler ya

Canım yanlış hatrlamıyorsam sende tüp bebekle hamile kalmıştın doktorun senden toksoplazma vs testleri istedimi
Istedi canim liste verdi kalp atisini duymaya gittigimzde yaptie gebelik kontrollerine devam etcegin doktora gosterirsin sonucunu artik onunla devam edersin dedi . bende yeni yaptirdim

Ben sordum proluton depot diye bir igne önerdi 3 günde 1 kalçadan vuruluyormus ama çok fazla bulunan bir igne degil

Gzoun aydin canm darisi duymayanlara ve rabbim hepimize evlatlarimizi bagislasin saglikla hayrlisla alalim kucagimiza :)

Cnm benim 2 oğlum var 3. Ye hamileyim üşenmedim 2. Oğlumdaki test sonucuma baktim ph 6 yani bende tutmadi simdiki ph ise 7 hayırlısı bakalim kalbimizden kiz geçiyor 2 erkekten sonra tabi Rabbim hayırlısını bilir
Suan hayallerim yikildi :) hayirli saglikli olsun onemli o tabiki isin ssakasi bunlar :)

Benimde oğlum var 3. Olacak :)) ama geneli geç döllenmeler kız diyolar ben genellemeye uyuyorum :))
Hakkımızda hayırlısı olsun araları ne kadar?
ALlah sağlık sıhhat versin hepsine.
4 yaş olacak kısmetse,
Sizinkilerin nasıl yaş aralığı

Gözün aydın canim benim darisi bizlere insAllah smdi sen 6+0 da mi dinledin kalp atışını

Canim dosyama yeni bakabildim yaziyorum. Yumurta toplamada 1 GONAL F 150. 2 MENOPUR 150 . 5 gun boyunca ayni 6. Gun bunlara 3.CETROTIDE bir adet eklenmis 5 gunde bu sekilde devam etmisim toplamadan 2 gun once cok onemli bir igne vardi saatine bile dikkat edilerek bir kerelik. 4. GONAPEPTYL O.1 buda 2 adet ama ayni anda . 2 gun sonra toplamam gerceklesti . 23 yumurtadan 22 si dollendi yalniz 5. Gune 12 tanesi gitti masaallah hepsi donduruldu.
24.05.2018 yumurta toplama tarihim
Toplama sonrasinda sanirim bu 1cetrotide 2 dostinex 3 hibor 4 zitromax 5 duphaston toplama sojrasnda bunlara 8 gun devam ettim.
05.09.2018 laparoskopi ameliyati oldum hidrosalpenks sebebiyle tuplerim kapatildi. Ameliyatta rahim veremi oldugumdan suphelenildi ve patolojiyle onaylandi 6bucuk ay tedavigordum. Temzlendi elhamdulillah Sonra bir ay oncesinde dogum kontrol hapi yasmindi sanirim. birde LUCRIN diye bir igne kalcadan. Saati cok onemliydi dksina bile dikkat et demisti doktorum. Sonra adet gunumde tedaviyr basladim.
5 gun estrofem sabah aksam 1
Prednol 1 Cleaxane1 corasprin1 ve folbiol1
4 gun estrofemi sabah ogle aksam yaptik ayni devam digerleri
2 gun estrofem sabah2 aksam 2 oldu 2 gun esrofem sabah 2 oglen 1 aksam 2
Bir gun estrofem sabah 2 aksam 2 TETRA eklendi sabah 2 aksam 2 olarak sadece bir gun kullandm onu progestan igne crinone jel. Sonraki 4 gun tetra yok devam etti dgerleri . 5. Gun transfer orda kullandm ilaclari sanirim jeli skmadm.igneyi vurmadm orda yaptilar. Transfer sonrasi estrafem sabah aksam 1 dgerleri ayni sekil devam etti. Elhamdulillah 11. Gun testim pozitif cikti. Suan dusuk tehlikem olsada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…