2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar anti rubella igg 25.9 pozitif
Anti cmw igg 141 pozitif
Anti hbs 172
Testlerde bunlar skntili cikmis kirmiziya almislar ama sknti varmi sizce ne demek oluyor

Korkulacak bişey yok. Bende ilk pozitif görünce korktum hemen forumlarda baktım oooo ne felaket senaryoları. Sonra aile hekimimi aradım igg pozitif olunca o hastalıklara bağışıklık olduğu anlamına geliyormuş. Tehlikeli olan igm değerleriymiş

Bende baktım benimde 6. İki kızım var buda kız olursa eşim artık 4 bayanla uğraşsın. Benim sorunum değil

Iyi bari biraz rahatladm canim digerleri de hep negatf cikmis. Bi bunlar kirmiziya alinmisti korktm bian

Evet benim de aynen gogus agrisi ve kasik agrisi oluyo ara ara. Sizinle gunlerimiz benziyor. Bi onceki hamileligimde de hic belirti yoktu ve 7. haftada gittigimizde bebek buyumemisti. O kotu deneyimden sonr ister istemez endiseleneyorum. Pozitif dusunelim pozitif olsun

Ayneeen pozitif düşünelim inşallah güzel olur her şey bugün benim 17.45te randevum var bakalım neler göreceğiz

Mide bulantılarım olduğu için tost, poğaça yani hamur işi yiyorum her gün. Ama kilo almıyorum tuvalete de çok çıkamıyorum. Kilo neden alınmıyor acaba. Eşim de bana yemiyorsun diye üstüme geliyor. Yiyorum ama. 57 kilo idim. Anca 57.5 olmuşum. Ve ben çok hızlı kilo alırdım. 6.haftaya kadar çok sağlıklı beslendim. Günde 2 yumurta, peynirimi zeytinimi kefirimi kemik suyumu içtim. Şimdi sadece yumurtayı zar zor yiyorum gerisi hamur işi hep. O kadar da önem verirdim beslenmeme ama olmuyor. Ceviz badem bile midemi bulndırıyor. Kusmuyorum ama bulanıyor. Sağlıklı beslenemedikçe de dert oluyor.ilk 3 ay en önemli ay oysaki

İçime dert oldu paylaşmak istedim

Bende merak içindeyim pH i ilk kez duydum ama pek bilimsel bir yanı yok gibi herkesin belirtileri bile farklı oluyor tahmin de bulunmak zor iş
Cnm benim 2 oğlum var 3. Ye hamileyim üşenmedim 2. Oğlumdaki test sonucuma baktim ph 6 yani bende tutmadi simdiki ph ise 7 hayırlısı bakalim kalbimizden kiz geçiyor 2 erkekten sonra tabi Rabbim hayırlısını bilir

Ben oglumda 16 hafta kustum. Ne yesem cikardi. Ekmek ici simitle 14 ay gecirdim hatta cok korktm cocuk beslenemedi diye. Masallah hep haftasina gore ondeydi 3400 gr da dogdu. Ilk 3 ay bizim kanimizdan besleniyolar. Hic stres yapmayin vitaminlerimizi de aliyoruz zaten. Hem bulanti olunca hersey o kadar kotu geliyorki. Hic unutmam capri bi kot almistm. Kokuyo diye giyemedim. Herkese koklatmistm koku moku yok diyolar. Bana nasi agir kumas kokuyo gelirdi. Hey gidi gunler diyorum. Zaman cok cabuk geciyor. Bir bakiyoruz dogmuslar su an oglum 7 yasini bitirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…