- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
hayirlisi olsun bana herkes erkek diyor ama biraz pskolojik esimin ailesinde hep erkek oluyor kiz bitanecik var o sebeple :)Bakalim sonuclara etki edecek mi:)
Tuttu tutmadi deriz hic olmazsa
Rabbim gonlumuzdekini nasip etsin cumlemize insallah
Kizlar anti rubella igg 25.9 pozitif
Anti cmw igg 141 pozitif
Anti hbs 172
Testlerde bunlar skntili cikmis kirmiziya almislar ama sknti varmi sizce ne demek oluyor
Bende baktım benimde 6. İki kızım var buda kız olursa eşim artık 4 bayanla uğraşsın. Benim sorunum değilArkadaslar merhaba..
evde otur yat elimde telefonla degisik konulara baliklama daliyorum) cinsiyet konusunda oldukca meraktayim. Tabiki hic bir belirti teori net deildir dun dikkatimi ceken bir sey okudum. Mesela idrar tahlili veriyoruz ya, oradaki ph 7 ve uzeri ise cogunluk erkek, 7 nin alti ise cogunluk kiz oluyormus. Bir kac kisinin tutmus. Ben de simdi oglumun tahlillerine baktim ph 7.5 orada ve 2012 li oglum var. Dedigim gibi hic biseyin kesinligi yok. Sadece merak sizlerde phlariniza bakar misiniz ozellikle onceden cocugu olanlar, tutuyor mu? Mesela benim gecen haftaki ph 5 cikmis.
Artik cinsiyet ogrenene kadar bosluktan daha nelere bakicam bilmiyorum
Canım bu teori de doğru değil forumda geç döllenme konusu var neredeyse %50 kız %50 erkek olmuserken veya geç döllenme olayını nasıl anlıyoruz
Iyi bari biraz rahatladm canim digerleri de hep negatf cikmis. Bi bunlar kirmiziya alinmisti korktm bianKorkulacak bişey yok. Bende ilk pozitif görünce korktum hemen forumlarda baktım oooo ne felaket senaryoları. Sonra aile hekimimi aradım igg pozitif olunca o hastalıklara bağışıklık olduğu anlamına geliyormuş. Tehlikeli olan igm değerleriymiş
Anlamadm canım benm tüp bebiş.onla mı alakalı acaba dedim sonra.sağlık ocağına sordgumdada bi risk görülürse ilerde istenir vs dedi.bnde anlayamadmYaptır bence canım yapılması gerek neden istemedi acaba
Iyi bari biraz rahatladm canim digerleri de hep negatf cikmis. Bi bunlar kirmiziya alinmisti korktm bian
Evet benim de aynen gogus agrisi ve kasik agrisi oluyo ara ara. Sizinle gunlerimiz benziyor. Bi onceki hamileligimde de hic belirti yoktu ve 7. haftada gittigimizde bebek buyumemisti. O kotu deneyimden sonr ister istemez endiseleneyorum. Pozitif dusunelim pozitif olsunMerhaba ben 6. haftadayım sadece kasık ağrılarım ve gögüs ağrım oldu bu zamana kadar başka hiç belirtim olmadı. Biz 6 kardeşiz 5 kızız ablalarımın 1i haricinde hiçbirinde mide bulantısı falan olmadı belirti yok diye umutsuzluğa kapılma :))
Iste onları dengelemeye çalışıyorum canim.bendebebek şuan depolardan alıyor. sen yine de kalsiyum alımını arttır. ama bu defa da demir düşmesin dikkat et
Ayneeen pozitif düşünelim inşallah güzel olur her şey bugün benim 17.45te randevum var bakalım neler göreceğizEvet benim de aynen gogus agrisi ve kasik agrisi oluyo ara ara. Sizinle gunlerimiz benziyor. Bi onceki hamileligimde de hic belirti yoktu ve 7. haftada gittigimizde bebek buyumemisti. O kotu deneyimden sonr ister istemez endiseleneyorum. Pozitif dusunelim pozitif olsun
Ben de hayatım boyunca hiç bu kadar çubuk kraker yememişimdirah cnm Allah yardimcin olsun tuzlu cubuk kraker naneli seker iyi gelir aksi gibi tas da da su icmek gerek
İçime dert oldu paylaşmak istedimMide bulantılarım olduğu için tost, poğaça yani hamur işi yiyorum her gün. Ama kilo almıyorum tuvalete de çok çıkamıyorum. Kilo neden alınmıyor acaba. Eşim de bana yemiyorsun diye üstüme geliyor. Yiyorum ama. 57 kilo idim. Anca 57.5 olmuşum. Ve ben çok hızlı kilo alırdım. 6.haftaya kadar çok sağlıklı beslendim. Günde 2 yumurta, peynirimi zeytinimi kefirimi kemik suyumu içtim. Şimdi sadece yumurtayı zar zor yiyorum gerisi hamur işi hep. O kadar da önem verirdim beslenmeme ama olmuyor. Ceviz badem bile midemi bulndırıyor. Kusmuyorum ama bulanıyor. Sağlıklı beslenemedikçe de dert oluyor.ilk 3 ay en önemli ay oysaki
Sirf meraktan kizimdaki sonucu buldum baktim 5miş. Hemen idrar tahlili vereyim
Haberlerinizi bekliyorum. Guzel seyler goruceksiniz umarimAyneeen pozitif düşünelim inşallah güzel olur her şey bugün benim 17.45te randevum var bakalım neler göreceğiz
Cnm benim 2 oğlum var 3. Ye hamileyim üşenmedim 2. Oğlumdaki test sonucuma baktim ph 6 yani bende tutmadi simdiki ph ise 7Bende merak içindeyim pH i ilk kez duydum ama pek bilimsel bir yanı yok gibi herkesin belirtileri bile farklı oluyor tahmin de bulunmak zor iş
Mide bulantılarım olduğu için tost, poğaça yani hamur işi yiyorum her gün. Ama kilo almıyorum tuvalete de çok çıkamıyorum. Kilo neden alınmıyor acaba. Eşim de bana yemiyorsun diye üstüme geliyor. Yiyorum ama. 57 kilo idim. Anca 57.5 olmuşum. Ve ben çok hızlı kilo alırdım. 6.haftaya kadar çok sağlıklı beslendim. Günde 2 yumurta, peynirimi zeytinimi kefirimi kemik suyumu içtim. Şimdi sadece yumurtayı zar zor yiyorum gerisi hamur işi hep. O kadar da önem verirdim beslenmeme ama olmuyor. Ceviz badem bile midemi bulndırıyor. Kusmuyorum ama bulanıyor. Sağlıklı beslenemedikçe de dert oluyor.ilk 3 ay en önemli ay oysaki
sana yazmıştım sabah gözünden kaçtı sanırım canım...Kizlar bugun 17.20de doktor randevum var 7+1 duymam gerekir dimi kalp atisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?