2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
merhaba kızlar.bende de yavaş yavaş hafif bi bulantı başladı.acıkınca hele çok kötü oluyorum dizlerim önümden çekiliyo.yoruldummu bulantı hissim artıyo

kizlar merhaba size bisey soracagim gebeligin baslarinda ateş neden olur ki acaba dis gebelik falan mi ben kese gormek icin gittigimde erken daha dediler bakmadilar acikcasi korkuyorum suan atesim 37.6 cok halsizim sitma tutuyor
Merhaba canım ben de yaşadım aynısını. Beta değerim yüksekti ondan sanırım. Yüzüm kollarım göğüslerim alev alevdi. Sanki güneşte haşlanmış gibiydi . Sonra geçti ama . 5 .haftamda oldu bu. Bana dış gebelik dedi. Ertesi gün başka doktora gittim değilmiş. Baya korkmuştum. Bence başka bir doktora muhakkak git. Daha iyi bir doktora gitmelisin canım.

Sanırım yerleşmeye başladığı zaman oliyor o bende de ates mide bulantisi vardi,yüzüm kollarim goguslerim resmen içim yanıyordu ama ayaklarım üşüyordu,içtiğim sudan bile midem bulaniyordu 3 gün sonra doktora gittik hamileydim

Kizlar beta degeri 4 kat artarmi? Dis gebelikte boylemi oluyor hemsirem ile gorustum problem yok dedi p.tesi ultrason dedi 3.denemem cok korkuyorum normalmi sizce ?

izde
bizde omrunu uzatmissin derler takma kafana hormonaldir

Kizlar beta degeri 4 kat artarmi? Dis gebelikte boylemi oluyor hemsirem ile gorustum problem yok dedi p.tesi ultrason dedi 3.denemem cok korkuyorum normalmi sizce ?
Bir günde bi arttı 4 kat çoğul gebelikte artıyor diye biliyorum

Benim ilk gebeligimde 2 gunde 4 kat artmisti, ikiz olabilir dediler ama bi tane cikti
Bu gebelikte de 2 gunde 3 kat artti, diyecegim o ki, panik yapma, dis gebelik olsa 2 kattan az artardi ya da duzensiz artis olurdu.

Ilk hamileligimde bende cok goruyordum. Anlam veremezdim. Gun icinde aklimin ucundan gecmeyen seylerdi. Hep boyle oldu. Bi arkadasim vardi. Onun da oyle olmus ilk hamileliginde canim. Allaha sukur su an yok ole seyler.

evet ya akesinlikle ... sanki herkes tiksinç kokuyor eve geliyorum ev kokuyor gibi işe geliyorum iş yerindekiler kokuyor gibi tövbe yarabbim ya
Koku bende de ayni. Ilkinde hatta, Arabaya bindirmek istemiyordum artik bikac arkadasi. Cok pis kokuyor gibi geliyorlardi. Zaten her gun dus almaya da karsi insanlardi kadinin biri kizina kiziyordu yanimizda, hergun ic camasiri degistirmek de neymis, ne geregi var die
Allahtan bu sefer evde geciyor gunlerim duaciyim yani o yuzden

Ilk hamileligimde bende cok goruyordum. Anlam veremezdim. Gun icinde aklimin ucundan gecmeyen seylerdi. Hep boyle oldu. Bi arkadasim vardi. Onun da oyle olmus ilk hamileliginde canim. Allaha sukur su an yok ole seyler.
Sanırım farklı duygular düşünceler içine giriliyor ilk gebelikte. Endişeler, heyecanlar, planlar ..Ondandır diye düşünüyorum rüyaların sebebini.

Doktor 4 cm kistimin olduğunu söyledi 3 aya kadar kendiliğinden geçebilir dedi başına gelen var mı geçer mi acaba
Bana ilk kontrolde söylemedi kesede oluşmamıştı ozamanlar. 1 hafta sonra yeniden gittiğimde hem kese göründü hem kist ama korkulacak bişey değil dedi sadece. bugün yeniden gidicem bu sefer başka doktora insan merak ediyor

Merhaba aranızda yeniyim. Poliskistik over hastasıydım 20 ay uğraştık tam tüp bebeğe başlayacakken gebelik nasip oldu. 20 haziran son adet tarihi. Tahmini doğum tarihi 26 mart 2020
Hoşgeldiniz. Bende polikistik overliyim. Aynen tüp bebeğe başlayacakken hamile olduğumu öğrendim. Kızımda da aynı böyle olmuştu. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

merhaba kızlar.bende de yavaş yavaş hafif bi bulantı başladı.acıkınca hele çok kötü oluyorum dizlerim önümden çekiliyo.yoruldummu bulantı hissim artıyo
6.haftada başlıyor 8 hafta iyice artıyor. Normal yani. Ilık duş iyi geliyor bana bi tek

evet ya akesinlikle ... sanki herkes tiksinç kokuyor eve geliyorum ev kokuyor gibi işe geliyorum iş yerindekiler kokuyor gibi tövbe yarabbim ya

Ayy bu kokular benide mahvetti kızlar yaa. Kokusu olmadan uyuyamadığım kocam kötü kokuyor adama duş al diye diye bıktırdım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…