- 15 Temmuz 2013
- 743
- 496
- 333
Şimdi kızacak arkadaş bana ama 20 yaşında olan bir arkadaş yeni katıldı aramıza adını hatırlayamadım. Yanlış anlamasın kimse benihangimiz için dedin canım
Merhaba canım ben de yaşadım aynısını. Beta değerim yüksekti ondan sanırım. Yüzüm kollarım göğüslerim alev alevdi. Sanki güneşte haşlanmış gibiydi . Sonra geçti ama . 5 .haftamda oldu bu. Bana dış gebelik dedi. Ertesi gün başka doktora gittim değilmiş. Baya korkmuştum. Bence başka bir doktora muhakkak git. Daha iyi bir doktora gitmelisin canım.kizlar merhaba size bisey soracagim gebeligin baslarinda ateş neden olur ki acaba dis gebelik falan mi ben kese gormek icin gittigimde erken daha dediler bakmadilar acikcasi korkuyorum suan atesim 37.6 cok halsizim sitma tutuyor
Sanırım yerleşmeye başladığı zaman oliyor o bende de ates mide bulantisi vardi,yüzüm kollarim goguslerim resmen içim yanıyordu ama ayaklarım üşüyordu,içtiğim sudan bile midem bulaniyordu 3 gün sonra doktora gittik hamileydimMerhaba canım ben de yaşadım aynısını. Beta değerim yüksekti ondan sanırım. Yüzüm kollarım göğüslerim alev alevdi. Sanki güneşte haşlanmış gibiydi . Sonra geçti ama . 5 .haftamda oldu bu. Bana dış gebelik dedi. Ertesi gün başka doktora gittim değilmiş. Baya korkmuştum. Bence başka bir doktora muhakkak git. Daha iyi bir doktora gitmelisin canım.
bizde omrunu uzatmissin derler takma kafana hormonaldirKızlar şu son 3-4 gündür çok uzun garip rüyalar görüyorum. Bazısı korku dolu bazısı alakasız anlamıyorum. Geçen gün yine kızım olduğunu öğreniyordum ultrasonda. Bugün ananem falan vefat ediyordu garip garip şeyler. Size de böyle oluyor mu? Ben bu kadar rüya görmezdim ya.
Bir günde bi arttı 4 kat çoğul gebelikte artıyor diye biliyorumKizlar beta degeri 4 kat artarmi? Dis gebelikte boylemi oluyor hemsirem ile gorustum problem yok dedi p.tesi ultrason dedi 3.denemem cok korkuyorum normalmi sizce ?
Benim ilk gebeligimde 2 gunde 4 kat artmisti, ikiz olabilir dediler ama bi tane ciktiKizlar beta degeri 4 kat artarmi? Dis gebelikte boylemi oluyor hemsirem ile gorustum problem yok dedi p.tesi ultrason dedi 3.denemem cok korkuyorum normalmi sizce ?
Oooo sizin baya arka arkayaaa,biz tam oh diyecektik ki demeden tekrar alacağız kısmetse bebeğiAmin canım hepimizinkilere :)
22 ay kızım ve oğlum arası 3.ile oğlum arasında da 27 ay olacak inşaAllah:)
Ilk hamileligimde bende cok goruyordum. Anlam veremezdim. Gun icinde aklimin ucundan gecmeyen seylerdi. Hep boyle oldu. Bi arkadasim vardi. Onun da oyle olmus ilk hamileliginde canim. Allaha sukur su an yok ole seyler.Kızlar şu son 3-4 gündür çok uzun garip rüyalar görüyorum. Bazısı korku dolu bazısı alakasız anlamıyorum. Geçen gün yine kızım olduğunu öğreniyordum ultrasonda. Bugün ananem falan vefat ediyordu garip garip şeyler. Size de böyle oluyor mu? Ben bu kadar rüya görmezdim ya.
Koku bende de ayni. Ilkinde hatta, Arabaya bindirmek istemiyordum artik bikac arkadasi. Cok pis kokuyor gibi geliyorlardi. Zaten her gun dus almaya da karsi insanlardievet ya akesinlikle ... sanki herkes tiksinç kokuyor eve geliyorum ev kokuyor gibi işe geliyorum iş yerindekiler kokuyor gibi tövbe yarabbim ya
Sanırım farklı duygular düşünceler içine giriliyor ilk gebelikte. Endişeler, heyecanlar, planlar ..Ondandır diye düşünüyorum rüyaların sebebini.Ilk hamileligimde bende cok goruyordum. Anlam veremezdim. Gun icinde aklimin ucundan gecmeyen seylerdi. Hep boyle oldu. Bi arkadasim vardi. Onun da oyle olmus ilk hamileliginde canim. Allaha sukur su an yok ole seyler.
TebriklerMerhaba aranızda yeniyim. Poliskistik over hastasıydım 20 ay uğraştık tam tüp bebeğe başlayacakken gebelik nasip oldu. 20 haziran son adet tarihi. Tahmini doğum tarihi 26 mart 2020
Bana ilk kontrolde söylemedi kesede oluşmamıştı ozamanlar. 1 hafta sonra yeniden gittiğimde hem kese göründü hem kist ama korkulacak bişey değil dedi sadece. bugün yeniden gidicem bu sefer başka doktora insan merak ediyorDoktor 4 cm kistimin olduğunu söyledi 3 aya kadar kendiliğinden geçebilir dedi başına gelen var mı geçer mi acaba
Rica etsek listenizi biizzimle paylaşabilir misinizŞifa olsun. ^_^
Bende de durum aynı. Diyetisyen kontrolünde besleniyorum. Onun da muhakkak etkisi vardır.
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallahKızlar günaydınnnnnnn
bugün kontrole gideceğim 2:30 da , çok heycanlıyım çokkkk :)
Hoşgeldiniz. Bende polikistik overliyim. Aynen tüp bebeğe başlayacakken hamile olduğumu öğrendim. Kızımda da aynı böyle olmuştu. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba aranızda yeniyim. Poliskistik over hastasıydım 20 ay uğraştık tam tüp bebeğe başlayacakken gebelik nasip oldu. 20 haziran son adet tarihi. Tahmini doğum tarihi 26 mart 2020
6.haftada başlıyor 8 hafta iyice artıyor. Normal yani. Ilık duş iyi geliyor bana bi tekmerhaba kızlar.bende de yavaş yavaş hafif bi bulantı başladı.acıkınca hele çok kötü oluyorum dizlerim önümden çekiliyo.yoruldummu bulantı hissim artıyo
evet ya akesinlikle ... sanki herkes tiksinç kokuyor eve geliyorum ev kokuyor gibi işe geliyorum iş yerindekiler kokuyor gibi tövbe yarabbim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?