2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kalp atisi icin gidenler doktorunuz bidahaki randevunuzu ne zamana soyledi bana 2.5 hafta dedi yani 10 haftalikken

Aynen acaba bişey olur mu ki hafta ya cuma çağırdı benide hayırlısi insallah bi sorun yaratmaz

Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah yeniden kan idrar tahlili yaptırmaya gerek var mı acaba bende bayramdan sonra 10.haftada yeniden kontrole gideceğim gitmeden aile hekiminden yaptırsam
İnşallah , sağolun :) Bilmiyorum valla bugün bakalım benden isterse söylerim size :)

Canim kendigilinden kayboluyormuş bir süre sonra.Kaybolmazsa aliyolarmış kisti yada ilaç tedavisi fln sanirim.

çok sağolun .. inşallah sorun çıkarmazlarr

Rica etsek listenizi biizzimle paylaşabilir misiniz

Özel hastalıklarım var. İç kulak ve merkezi sinir sistemi ile ilgili. Bu sebeple listem çok kişiselleştirilmiş bir liste, paylaşmam doğru olmaz. Allah korusun size ya da bebeğinize yan etkisi olabilir.

Kalp atisi icin gidenler doktorunuz bidahaki randevunuzu ne zamana soyledi bana 2.5 hafta dedi yani 10 haftalikken

6+6'da duymuştuk. Yeni randevumu 3 hafta sonraya (9+6) (6 Ağustos) randevu verildi. İkili test ve bir kaç tahlil isteyecekmiş.

Ilk hamileligimde bende cok goruyordum. Anlam veremezdim. Gun icinde aklimin ucundan gecmeyen seylerdi. Hep boyle oldu. Bi arkadasim vardi. Onun da oyle olmus ilk hamileliginde canim. Allaha sukur su an yok ole seyler.
Ayyy biter inşallah bu rüyalar cinsiyet doğru mu ama merak ediyorum 2 dir kız görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…