Ya bendemi bi anormallik var ne bulanti ne koku hassasiyeti var :)Ayy bu kokular benide mahvetti kızlar yaa. Kokusu olmadan uyuyamadığım kocam kötü kokuyor adama duş al diye diye bıktırdım artık
Aynen acaba bişey olur mu ki hafta ya cuma çağırdı benide hayırlısi insallah bi sorun yaratmazBana ilk kontrolde söylemedi kesede oluşmamıştı ozamanlar. 1 hafta sonra yeniden gittiğimde hem kese göründü hem kist ama korkulacak bişey değil dedi sadece. bugün yeniden gidicem bu sefer başka doktora insan merak ediyor
Yalnız değilsiniz arada bir kasık ağrısı dışında hiçbir belirtim yok.Önüme dünyaları koysalar yerim⁹
Ya bendemi bi anormallik var ne bulanti ne koku hassasiyeti var :)
tamam canım sağol sileceğim40 31/05/2019 06/03/2019 2. bebek Ankara 62 kilo
bir de 35 oz 2 defa yazılmış canım
tekrar teşekkürler eline sağlık
İnşallah , sağolun :) Bilmiyorum valla bugün bakalım benden isterse söylerim size :)Güzel haberlerle gelirsiniz inşallahyeniden kan idrar tahlili yaptırmaya gerek var mı acaba bende bayramdan sonra 10.haftada yeniden kontrole gideceğim gitmeden aile hekiminden yaptırsam
tabikide canım hemen bilgilerini alıp ekliyorumOraya 70.hamile olarak benide eklemenizi rica ediciiimmsat 09.06.2019 tüp bebiş tahmini doğum tarihide 16.03.2020 rabbim nasip etsin inşallah.yaş :28 öğretmen kilo 75
⁹
Ya bendemi bi anormallik var ne bulanti ne koku hassasiyeti var :)
sağol canım ben de görmedin sandımdı:)tamam canım sağol sileceğim
Demekki dgisiyo gebelikten gebelige :)Kızımda bende öyleydim hiç belirtim yoktu korkardım hatta bebek iyi mi diye ama bu yaramaz zorluyor
Benim dört defa oldu ilki kızıma hamileyken vardı iki tane biri 4 cm’di Doğumla gitti, sonraki iki defada hamile değildim yine ikişer taneydi adet geciktiririci ilaç verdi dr on günlük eridi şimdi yine iki tane var bebekten büyükdiyeceğim endişelenme böyle kistler oluyor bazen biz öğrenmeden eriyor kendi kendine. Tehlikeli bir şey olursa da drun uyarır ilaçları var zaten
Canim kendigilinden kayboluyormuş bir süre sonra.Kaybolmazsa aliyolarmış kisti yada ilaç tedavisi fln sanirim.
iyi mi doktorları.. fiyatlar nasıl canım..sami ulusa randevu alamadım ben sen alabiliomusun mhrs den
ben Liv e gidicem ilk randevuyu aldım bakalım ama eş zamanlı birde devlete dvm edicem hayırlısıyla
Gerçekten mi canım..geçmiş olsun.. İnşallah tez vakitte gerçeğini görürsünAomine Daiki canıö benim kan negatif çıktı beni listeden çıkarabilirmisn
İdrarda silik gördüm ama yanılttı
Rica etsek listenizi biizzimle paylaşabilir misiniz
doğum yapmış arkadaşlarım memnunlardı..başak gülere gidicem inşallah...ben sigorta yaptırmıştım hamile kalmadan önce...ama komple doğum paketi 8250 dedi geçen aradım..iyi mi doktorları.. fiyatlar nasıl canım..
Kalp atisi icin gidenler doktorunuz bidahaki randevunuzu ne zamana soyledi bana 2.5 hafta dedi yani 10 haftalikken
Ayyy biter inşallah bu rüyalarIlk hamileligimde bende cok goruyordum. Anlam veremezdim. Gun icinde aklimin ucundan gecmeyen seylerdi. Hep boyle oldu. Bi arkadasim vardi. Onun da oyle olmus ilk hamileliginde canim. Allaha sukur su an yok ole seyler.
tabikide canım hemen bilgilerini alıp ekliyorum
Ohh maşallah..valla bilsem bende yaptırırdım..doğum yapmış arkadaşlarım memnunlardı..başak gülere gidicem inşallah...ben sigorta yaptırmıştım hamile kalmadan önce...ama komple doğum paketi 8250 dedi geçen aradım..
Canım güzel haberlerini bekliyorum.Kızlar günaydınnnnnnn
bugün kontrole gideceğim 2:30 da , çok heycanlıyım çokkkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?