2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hastaneden geldikten sonra kasik agrisi basladi. Adet olcakmisim gibi cok moralim bozuldu
Benim de oluyor ama kötüye yormuyorum. Hatta hamileliğin sonuna doğru çok yaşadığım vajina ağrılarım bile var. Azıcık yurusem kasiklarim batıyor. Ben az yememe, çabuk yorulmama da bağlıyorum biraz. Tabi gittiğimde doktora danisirim ama kafama takmamaya çalışıyorum. Siz de çok stres yapmayin

Ben bugun hastaneye kizimla bebek arabasiyla gittim. Otobuste zorlanmis olabilirim. Dun aksamda kizim karnima hopladi

Ben bugun hastaneye kizimla bebek arabasiyla gittim. Otobuste zorlanmis olabilirim. Dun aksamda kizim karnima hopladi

Canım bende dün kızımla metro ile gittim aktarmalı Dr hiç keyfin yok gibi dedi belim ağrıyor dedim
Olacak diyor.
Ultrason gayet iyi sıkıntı çıkmadı
Yatak odasına klima taktirmistik onun çarpması bel ağrısı yaptı diye düşünüyorum çünkü bugün de oturup kalkarken çok zorlanıyorum.
Rabbim sağlık versin sağlık gibisi yok

Selam kızlar bende gittim hastaneye doktorum çağırmıştı kalp atışını duyamadık 2 hafta sonra gel dedi haftasıyla uyumlu yerleşim yeri çok güzel herhangi bir sıkıntı yok dedi bakalım bu benim gittiğim geçici doktor 7 Ağustos ta kendi doktoruma randevum var bakalım o ne diyecek

Eklentiler

• 9E6A0B0F-CDA2-4300-BD30-332DBACA0753.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 74
Merhabalar Allah nasip ederse bende mart annesiyim 6+6 haftalık bugün kanamam oldu kırmızı panikle dr gittim ama çok şükür kesede kanama yok dedi progeston ve cirino jel clexaen coraspin dekort estorfem kullanmaya devam ediyorum kalp atışını haftaya dr rNdevumda duyucaktık gittiğimizde duyduk Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin

Doktorunun bilgisi varsa endişe etme. Bazı durumlarda mecbur kalınıyor. Eminim her şey yolundadır

kizlar merhaba size bisey soracagim gebeligin baslarinda ateş neden olur ki acaba dis gebelik falan mi ben kese gormek icin gittigimde erken daha dediler bakmadilar acikcasi korkuyorum suan atesim 37.6 cok halsizim sitma tutuyor

dr banada iki tane kistim olduğunu söyledi...takip edelim dedi sadece napmalı bilmiyorum..neden oluyor bilen varmı?
Benim dört defa oldu ilki kızıma hamileyken vardı iki tane biri 4 cm’di Doğumla gitti, sonraki iki defada hamile değildim yine ikişer taneydi adet geciktiririci ilaç verdi dr on günlük eridi şimdi yine iki tane var bebekten büyük diyeceğim endişelenme böyle kistler oluyor bazen biz öğrenmeden eriyor kendi kendine. Tehlikeli bir şey olursa da drun uyarır ilaçları var zaten

kizlar merhaba size bisey soracagim gebeligin baslarinda ateş neden olur ki acaba dis gebelik falan mi ben kese gormek icin gittigimde erken daha dediler bakmadilar acikcasi korkuyorum suan atesim 37.6 cok halsizim sitma tutuyor
Ateş gebelik için önemli bir konu canım. Ateşini düşürmeye çalış. Ilık.dus al rahat kıyafetler giy. Acile git hamile olduğunu söyle ateşini kontrol etsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…