- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Benim de oluyor ama kötüye yormuyorum. Hatta hamileliğin sonuna doğru çok yaşadığım vajina ağrılarım bile var. Azıcık yurusem kasiklarim batıyor. Ben az yememe, çabuk yorulmama da bağlıyorum biraz. Tabi gittiğimde doktora danisirim ama kafama takmamaya çalışıyorum. Siz de çok stres yapmayinHastaneden geldikten sonra kasik agrisi basladi. Adet olcakmisim gibi cok moralim bozuldu
Ben bugun hastaneye kizimla bebek arabasiyla gittim. Otobuste zorlanmis olabilirim. Dun aksamda kizim karnima hopladiBenim de oluyor ama kötüye yormuyorum. Hatta hamileliğin sonuna doğru çok yaşadığım vajina ağrılarım bile var. Azıcık yurusem kasiklarim batıyor. Ben az yememe, çabuk yorulmama da bağlıyorum biraz. Tabi gittiğimde doktora danisirim ama kafama takmamaya çalışıyorum. Siz de çok stres yapmayin
Ben bugun hastaneye kizimla bebek arabasiyla gittim. Otobuste zorlanmis olabilirim. Dun aksamda kizim karnima hopladi
Canım benimde tüp bebek, doktorum dün istedi testleri endişelenme seninkide ister yakındaAnlamadm canım benm tüp bebiş.onla mı alakalı acaba dedim sonra.sağlık ocağına sordgumdada bi risk görülürse ilerde istenir vs dedi.bnde anlayamadm
Oyle oluyor sanirim sata gore 7+0 ama bebek kucuk kesesine gore dedi doktor o yuzden 6+0 oluyor sanirimGözün aydın canim benim darisi bizlere insAllah smdi sen 6+0 da mi dinledin kalp atışını
Anladım canım insAllah bende duyarımOyle oluyor sanirim sata gore 7+0 ama bebek kucuk kesesine gore dedi doktor o yuzden 6+0 oluyor sanirim
Teşekkür ederim canım bi dahaki randevuda söyler herhlde o zamanCanım benimde tüp bebek, doktorum dün istedi testleri endişelenme seninkide ister yakında
Bana kese duzensiz sekli bozuk demisti ama benm gibi olanlar varmis demekkiYok ya gervekten ince uzun ama fasulye gbi ovalimsi sekli
Aa bana oyle bise demedi peki nolcakmis bu durumdaBana kese duzensiz sekli bozuk demisti ama benm gibi olanlar varmis demekki
Yas 20 sat 15 haziran tdt 21 mart 2020 kilo 44Yaş 24 sat 22 Haziran tdt 28 mart 2020 kilo 60 :))
kanamam oldu kese duzensiz sekli bozuk ve kanama alani var kesenin yaninda dedi dusuk tehlikem vae cnku. Kese sekli duzelirmis istirahat et o yerine yerlesip buyudukce duzelicektir dediAa bana oyle bise demedi peki nolcakmis bu durumda
O nasil bir kilo cildiriciiiimYas 20 sat 15 haziran tdt 21 mart 2020 kilo 44
Doktorunun bilgisi varsa endişe etme. Bazı durumlarda mecbur kalınıyor. Eminim her şey yolundadırkızlar selam ,
diş enfeksiyonu nedeniyle 1 hafta boyunca 1.000 MG antibiyotik kullanmak zorunda kaldım . dişimi narkoz eşliğinde çektirdim. doktorumun bilgisi de vardı. ama şimdi bazı platformlarda yazılar okudum ilk 10 haftası için ilaç kullanımının gebeliği olumsuz etkilediğine dair vs... moralim çok bozuldu 2 hafta sonra doktora gidicem ama dayanamıyorum sağlığı yerinde mi bir sıkıntı oldu mu merak ediyorum. gitsem mi sizce? bu arada hamilelik hormonları sebebiyle aşırı huysuzum . sürekli her şeyi ters anlıyorum ve herkese gıcık oluyorum.
Benim dört defa oldu ilki kızıma hamileyken vardı iki tane biri 4 cm’di Doğumla gitti, sonraki iki defada hamile değildim yine ikişer taneydi adet geciktiririci ilaç verdi dr on günlük eridi şimdi yine iki tane var bebekten büyükdr banada iki tane kistim olduğunu söyledi...takip edelim dedi sadece napmalı bilmiyorum..neden oluyor bilen varmı?
Ateş gebelik için önemli bir konu canım. Ateşini düşürmeye çalış. Ilık.dus al rahat kıyafetler giy. Acile git hamile olduğunu söyle ateşini kontrol etsinlerkizlar merhaba size bisey soracagim gebeligin baslarinda ateş neden olur ki acaba dis gebelik falan mi ben kese gormek icin gittigimde erken daha dediler bakmadilar acikcasi korkuyorum suan atesim 37.6 cok halsizim sitma tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?