- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Benim dümdüzdü şimdi bir garipBwnimde öyle kuzum göbiş çıktı gerçi benim göbeğim biraz vardı zaten dümdüz değildim ne yazık ki
Acaba şişkinlik gaz falan mı ki bazıları sonradan geçiyor o diyolar ama anlamadım erken gibi geliyo banaSorma kuzum benim de öyle oldu. Anlayamadım neden arkadaşlarım şaşıp kalıyor .
Zayıfım canım 49la hamile kaldım şuan 50 bucunIlac fln kullanmistin da odem mi yapti acaba ? Ya da normalde cok mu zayiftin ?
Benim ki tam 8 hafta dan sonra başladıBenim hic midem bulanmadi buzamana kadar sanirim.bulantisiz gecicek bu gunlerden sonra baslayan oluyomudur acaba
Bende şu gün olmuş halen var canm. Sürekli ateşim çıkıyor ama öyle 39-40 lara çıkmıyor tabi ki. Doktor vucutta ki kan miktarı arttığı için normal demişti.kizlar merhaba size bisey soracagim gebeligin baslarinda ateş neden olur ki acaba dis gebelik falan mi ben kese gormek icin gittigimde erken daha dediler bakmadilar acikcasi korkuyorum suan atesim 37.6 cok halsizim sitma tutuyor
Günaydın güzel haberle gel bakalımKızlar günaydınnnnnnn
bugün kontrole gideceğim 2:30 da , çok heycanlıyım çokkkk :)
Sizinki pgtli miydi. Yaşınız kaçtıIyi yapmissin canim benm oyle gizleme givo bi durumum.olamadi fazla aileler biliyor iste biraz dagilmaya basladi tabi haber. Dort gozle beklenen bir bebek olunca hastaliklar sonrasinda falan transferden sonra gun saydi millet :)
İnşallah canmmmmGünaydın güzel haberle gel bakalım
sanırım bizim kilolardakiler böyle oluyor , şişkinlik gibi .Adetimize yakın da şişeriz ya öyle bişey heralde yoksa 9. aya patlarız bu şişme hızıylaZayıfım canım 49la hamile kaldım şuan 50 bucun
Canım ateşinin gebelikle alakalı olduğunu sanmıyorum. Enfeksiyon kapmışta olabilirsin. Gebelikte ateş basması oluyor ama ateş yükselmesi hiç duymamıştımkizlar merhaba size bisey soracagim gebeligin baslarinda ateş neden olur ki acaba dis gebelik falan mi ben kese gormek icin gittigimde erken daha dediler bakmadilar acikcasi korkuyorum suan atesim 37.6 cok halsizim sitma tutuyor
Ben kilodan ziyade yaşa takildim çok erken değil mi anne olmak için hatta evlenmek içinO nasil bir kilo cildiriciiiim. masaallah :)
bende görüyorum da bilinç altı desem alakasız şeyler ama korkunç rüyalar... Hayır olsunKızlar şu son 3-4 gündür çok uzun garip rüyalar görüyorum. Bazısı korku dolu bazısı alakasız anlamıyorum. Geçen gün yine kızım olduğunu öğreniyordum ultrasonda. Bugün ananem falan vefat ediyordu garip garip şeyler. Size de böyle oluyor mu? Ben bu kadar rüya görmezdim ya.
Ayy evet hayır olsun inşallah tedirgin uyanıyorum resmen.bende görüyorum da bilinç altı desem alakasız şeyler ama korkunç rüyalar... Hayır olsun
Bende rüya görerek uyandım bugün rahmetli annemi gördüm ama çok garip bir rüyaydıKızlar şu son 3-4 gündür çok uzun garip rüyalar görüyorum. Bazısı korku dolu bazısı alakasız anlamıyorum. Geçen gün yine kızım olduğunu öğreniyordum ultrasonda. Bugün ananem falan vefat ediyordu garip garip şeyler. Size de böyle oluyor mu? Ben bu kadar rüya görmezdim ya.
evet ya akesinlikle ... sanki herkes tiksinç kokuyor eve geliyorum ev kokuyor gibi işe geliyorum iş yerindekiler kokuyor gibi tövbe yarabbim yaIns bi sey olmaz canim ya. Olmaz ya sen yinede mesaj fln at doktoruna, ya da muayene ol tekrar ki icin rahat etsin.
Giciklik konusuna gelirsek, ben de ayniyim. Su an icimde bi huysuzluk var aslinda normalde hic bole degilim. Insanlardan da midem bulaniyo
hangimiz için dedin canımBen kilodan ziyade yaşa takildim çok erken değil mi anne olmak için hatta evlenmek için
inşallah doktorumla konuşmayı düşünüyorum bugün içim rahatlasın diyeDoktorunun bilgisi varsa endişe etme. Bazı durumlarda mecbur kalınıyor. Eminim her şey yolundadır❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?