2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim hic midem bulanmadi buzamana kadar sanirim.bulantisiz gecicek bu gunlerden sonra baslayan oluyomudur acaba

Sorma kuzum benim de öyle oldu. Anlayamadım neden arkadaşlarım şaşıp kalıyor .
Acaba şişkinlik gaz falan mı ki bazıları sonradan geçiyor o diyolar ama anlamadım erken gibi geliyo bana

kizlar merhaba size bisey soracagim gebeligin baslarinda ateş neden olur ki acaba dis gebelik falan mi ben kese gormek icin gittigimde erken daha dediler bakmadilar acikcasi korkuyorum suan atesim 37.6 cok halsizim sitma tutuyor
Bende şu gün olmuş halen var canm. Sürekli ateşim çıkıyor ama öyle 39-40 lara çıkmıyor tabi ki. Doktor vucutta ki kan miktarı arttığı için normal demişti.

kizlar merhaba size bisey soracagim gebeligin baslarinda ateş neden olur ki acaba dis gebelik falan mi ben kese gormek icin gittigimde erken daha dediler bakmadilar acikcasi korkuyorum suan atesim 37.6 cok halsizim sitma tutuyor
Canım ateşinin gebelikle alakalı olduğunu sanmıyorum. Enfeksiyon kapmışta olabilirsin. Gebelikte ateş basması oluyor ama ateş yükselmesi hiç duymamıştım

Kızlar şu son 3-4 gündür çok uzun garip rüyalar görüyorum. Bazısı korku dolu bazısı alakasız anlamıyorum. Geçen gün yine kızım olduğunu öğreniyordum ultrasonda. Bugün ananem falan vefat ediyordu garip garip şeyler. Size de böyle oluyor mu? Ben bu kadar rüya görmezdim ya.

bende görüyorum da bilinç altı desem alakasız şeyler ama korkunç rüyalar... Hayır olsun

Bende rüya görerek uyandım bugün rahmetli annemi gördüm ama çok garip bir rüyaydı

evet ya akesinlikle ... sanki herkes tiksinç kokuyor eve geliyorum ev kokuyor gibi işe geliyorum iş yerindekiler kokuyor gibi tövbe yarabbim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…