AminMasallahAllah anali babali buyutsun canim
Hayirlisi canim bende merak ediyorum :)Evet erkek cocuklar tembel olurmus. Oglum tam 40+0 da dogdu. Ikincisi yine oglan bakalim bu nezaman gelicek.
Saolun aynen oyle gibi olacak.Allah anali babalı büyütsün canim gözün aydin darısı basimiza inşallahmart annesi kalmicak zaten burda öyle gözüküyor 3 5 kisi kalacak marta
yok 6 yaşından sonra ,hastalığına teşhis konamadı ,adi da yok ama yürüme ve konuşma engeli var bu ara yemesi de sıkıntı yutma kaslarını da tuttuğu icin dr midesinden besleyelim dedi de izin vermedik oyle enfeksiyon oluyor daha kotu oluyor hastalar ,mama falan iciyor iste uzulme sakın biz alıştık artık ama zor 21 sene oldu 27 yasinda halimize cok sukurCanim kardesin dogustanmi kaza falanmi cok uzuldum ya
Ben beklemem o kadar dr la konustum 39+5 son gelmezse aldiricam :)Abowww herseyin hayirlisi canim napalim
Amin canim.Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah
Geceki gebelerden ses yok mu hala? Çok merak ediyorum ne yaptılar diye..
Amin insallahHayırlı olsun allah analı babalı büyütsünmaşallah kilosu iyi darısı bizlere
Benim de yarın kontrolüm var bakalım bizimki kaç çıkacak
Allah Yardımcısı ve yardımcınız olsun Ne diyeyim canımyok 6 yaşından sonra ,hastalığına teşhis konamadı ,adi da yok ama yürüme ve konuşma engeli var bu ara yemesi de sıkıntı yutma kaslarını da tuttuğu icin dr midesinden besleyelim dedi de izin vermedik oyle enfeksiyon oluyor daha kotu oluyor hastalar ,mama falan iciyor iste uzulme sakın biz alıştık artık ama zor 21 sene oldu 27 yasinda halimize cok sukur
Âmin canim.Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah
Anca görüyorum gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 3 kilo altını nasıl küvöze koymadılar ya şaşırdımSlm arkadaslar benim erken dogum riskim vardi 34 de nisanim gelmisti 35 gece suyumungelmesiyle dogum yaptim bebegim 2500 gram dogdu kuveze girmedik .herkese hayirli dogumlar diliyorum mart annesiydim subat annesi oldum.
amin ins cnmAdiyla yasasin insallah minik pasa basin sagolsun mekani cennet olsun insallah
hayırlı olsun cnmSlm arkadaslar benim erken dogum riskim vardi 34 de nisanim gelmisti 35 gece suyumungelmesiyle dogum yaptim bebegim 2500 gram dogdu kuveze girmedik .herkese hayirli dogumlar diliyorum mart annesiydim subat annesi oldum.
Canım benimki gelirse, diycem Allahım Hasatzamanının da dayanacak gücü kalmadı hayırlısyla ona da kolay bir doğumla şıp diye evladını nasip ediverBende istiyorum bende :) benimkide gelsin yeter artik onume gecmeyin
Allah hepimizi saglikla kavustursun. Hepsinin vakti saati bellidir coktan da biz bilemiyoruzBir dogum haberi daha alirsam kiskancliktan catlicam :)
Ay bilemedim kuzum öyle mi dersinO zaman deki gidek gidek kalk gidek adanaya kalk gidek.. Şafak 01 dıyekmı benim memleket yanıııhadı hayırlısı
amin annem inat o kaldığı şehirde kimseleri yok hic bi akraba yok bin kere dedik gel taşıyalım buraya seni yok dedi komşuları varmis miş ya komşu kac gun gelir o kızın psikolojisini düşünmedi hep babam ilgilenirdi kiz nasil bi boşluğa düşecek hic düşünmedi karsimizda 1+1,2+1 ler var gel dedik komşuları bile dedi senin yerin kizinin yani diye ama dinlemez kendi rahat ya orada tatil bölgesi diye kardeşime iyi gelir babam emekliliğini yasasin diye baliktutsun eğlence olsun diye hadi gidin dedik ama boyle olmuyor bu durumda aman neyse gece gece sinirlendim yine iste herkes anne olamıyor sonuç olarakAllah Yardımcısı ve yardımcınız olsun Ne (diyeyim canım
Ay bilemedim kuzum öyle mi dersinçok heyecanlıyım valla yarın için☺Eğer Salıya kadar benden ses çıkmazsa anlayın ben doğurdum
Hadi baban varken hakli olabilir kendince ama babanda yok artik gelse ya onun yeri senin yanin artik yakininda olsa ne kadar guzel komsular bugun varsa yarin yoklar ama evlatlar her zaman olacaklar orda kimseninde yoksa gelmesi en mantiklisi sanada yardimci olur hep yaninda olur ne kadar guzelamin annem inat o kaldığı şehirde kimseleri yok hic bi akraba yok bin kere dedik gel taşıyalım buraya seni yok dedi komşuları varmis miş ya komşu kac gun gelir o kızın psikolojisini düşünmedi hep babam ilgilenirdi kiz nasil bi boşluğa düşecek hic düşünmedi karsimizda 1+1,2+1 ler var gel dedik komşuları bile dedi senin yerin kizinin yani diye ama dinlemez kendi rahat ya orada tatil bölgesi diye kardeşime iyi gelir babam emekliliğini yasasin diye baliktutsun eğlence olsun diye hadi gidin dedik ama boyle olmuyor bu durumda aman neyse gece gece sinirlendim yine iste herkes anne olamıyor sonuç olarak
annem cok zor bi insandır butun sülale bilir eşimden Allah razi olsun cenazemize her şeyimize kardesimin benim annemin bütün cenaze sonrası işlemlerine hep o koştu o kadar cok ıvır zıvır evrak işleri oluyor ki bi de kardeşimin vasisi babamdı raporda %90 ozurlu gözükünce vasisini de anneme verdik falan ,yani annem icin ozel durummuş farketmez aklina koyduğunu yapar ,soyledigin doğru ona batarsa evladı bile olsan silerHadi baban varken hakli olabilir kendince ama babanda yok artik gelse ya onun yeri senin yanin artik yakininda olsa ne kadar guzel komsular bugun varsa yarin yoklar ama evlatlar her zaman olacaklar orda kimseninde yoksa gelmesi en mantiklisi sanada yardimci olur hep yaninda olur ne kadar guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?