2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Analı babalı, sağlıklı, uzun ömürlü olsun inşallah.

Kizlar kv çalışıyor baska sehirde ve doğuma gelemeyeceğini söyledi sen iyice iyileş ayaklan ben 1 2 ay sonra gelirim anca dedi
Kötü olmuş arkadaşım, asıl ilk zamanlarında destek gerekiyor insana, ayarlayamadi demek. Bazen bizim istedigimize göre olmuyor ne yazık ki. İnşallah kolaylıkla altından kalkarsın

inş cnm kuruluk var ,yağlandim su an iyi gibi ama olmasi insani düşündürüyor bide nıye gece yani
Biz kuru bir bölgedeyiz, nem oranı çok az göbeğim bacaklarım kuruyor kaşınıyor ama rahatsız edecek şekilde değil. Eğer öyleyse sorun yok, aşırı ise doktora sorun mutlaka. Ben de çok bilmiyorum.

Zahmet etmesin ondn sonra
'di mi ama olsun ilk zamanların stresinde bi de o stres yapicakti bana sütün yetiyor mu bebek meme tutuyor mu sorularıyla
Kötü olmuş arkadaşım, asıl ilk zamanlarında destek gerekiyor insana, ayarlayamadi demek. Bazen bizim istedigimize göre olmuyor ne yazık ki. İnşallah kolaylıkla altından kalkarsın
Canım ben zaten istemiyorum benim annem yanimda kaldı ki hiç yardımcı değildir hizmet bekler isabet oldu

Biz kuru bir bölgedeyiz, nem oranı çok az göbeğim bacaklarım kuruyor kaşınıyor ama rahatsız edecek şekilde değil. Eğer öyleyse sorun yok, aşırı ise doktora sorun mutlaka. Ben de çok bilmiyorum.
şu safra asitleri birikmesin de

Erken gitme imkanın varsa yarın git derim. Bir arkadaş erken sezaryen oldu o yüzden, doktoru kaşıntıyı duyunca erkene aldı.
dr univ de hoca cok olmuyor toplantı,ders falan perşembeye idare edeyim zaten vajen de varislerim de var onlara da bakacak bi rota çizecek bklm

O zaman başka isler ilk okuduğumda sanki ihtiyacın varmista gelmiyormus gibi dusunmustum, annen yanindaysa zaten misler gibi bakar sana da yavruna da

Bu korbel cop kovasindan kullanan oldumu daha once ? Bebek bezi icin olandan. Smdi bunda tek poset var yedek poset almadim daha ama 360 adet kapasiteli yaziyo. Ne yani dolana kdr copemi atmicam anlamadm les gbi olur oyle
Hic kullanmadim cnm gerek duymadim ben

Kızlar ya yaklaşık 3 saattir hiç durmadan hareket ediyır benim kız ve canım acıyor karnımı bir görseniz sanki çıkacak yer arıyor ve yerimden sıçrıyorum okadar sarsıyorki sizinde böyle oluyormu karnım şekilden şekle giriyor

Evet benim de öyle oluyor. Hala hareket için yerleri var anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…