Erken gitme imkanın varsa yarın git derim. Bir arkadaş erken sezaryen oldu o yüzden, doktoru kaşıntıyı duyunca erkene aldı.perşembe gidicem bklm cnm
Analı babalı, sağlıklı, uzun ömürlü olsun inşallah.Kızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Emzirme olayı şimdilik zorluyor. Sütüm damla damla geliyor. Ama hemşire gayet yeterli dedi mamaya gerek yok dedi bakalım.
Kötü olmuş arkadaşım, asıl ilk zamanlarında destek gerekiyor insana, ayarlayamadi demek. Bazen bizim istedigimize göre olmuyor ne yazık ki. İnşallah kolaylıkla altından kalkarsınKizlar kv çalışıyor baska sehirde ve doğuma gelemeyeceğini söyledi sen iyice iyileş ayaklan ben 1 2 ay sonra gelirim anca dedi
Ayy keşke darısı başıma olsaydı canımKizlar kv çalışıyor baska sehirde ve doğuma gelemeyeceğini söyledi sen iyice iyileş ayaklan ben 1 2 ay sonra gelirim anca dedi
Biz kuru bir bölgedeyiz, nem oranı çok az göbeğim bacaklarım kuruyor kaşınıyor ama rahatsız edecek şekilde değil. Eğer öyleyse sorun yok, aşırı ise doktora sorun mutlaka. Ben de çok bilmiyorum.inş cnm kuruluk var ,yağlandim su an iyi gibi ama olmasi insani düşündürüyor bide nıye gece yani
Hahaha aynı durumdayım valla su aralar cok fenaKalın giyiyorum yanıyorum ince giyiyorum donuyorum ne yapacağımı sasırdım.evın ıcınde 4 mevsimi yasıyorum valla
'di mi ama olsun ilk zamanların stresinde bi de o stres yapicakti bana sütün yetiyor mu bebek meme tutuyor mu sorularıylaZahmet etmesin ondn sonra
Canım ben zaten istemiyorum benim annem yanimda kaldı ki hiç yardımcı değildir hizmet bekler isabet olduKötü olmuş arkadaşım, asıl ilk zamanlarında destek gerekiyor insana, ayarlayamadi demek. Bazen bizim istedigimize göre olmuyor ne yazık ki. İnşallah kolaylıkla altından kalkarsın
Ben de hiç beklemiyordum darısı başına o zamanAyy keşke darısı başıma olsaydı canım
şu safra asitleri birikmesin deBiz kuru bir bölgedeyiz, nem oranı çok az göbeğim bacaklarım kuruyor kaşınıyor ama rahatsız edecek şekilde değil. Eğer öyleyse sorun yok, aşırı ise doktora sorun mutlaka. Ben de çok bilmiyorum.
dr univ de hoca cok olmuyor toplantı,ders falan perşembeye idare edeyim zaten vajen de varislerim de var onlara da bakacak bi rota çizecek bklmErken gitme imkanın varsa yarın git derim. Bir arkadaş erken sezaryen oldu o yüzden, doktoru kaşıntıyı duyunca erkene aldı.
O zaman başka isler'di mi ama olsun ilk zamanların stresinde bi de o stres yapicakti bana sütün yetiyor mu bebek meme tutuyor mu sorularıyla
Canım ben zaten istemiyorum benim annem yanimda kaldı ki hiç yardımcı değildir hizmet bekler isabet oldu
Hic kullanmadim cnm gerek duymadim benBu korbel cop kovasindan kullanan oldumu daha once ? Bebek bezi icin olandan. Smdi bunda tek poset var yedek poset almadim daha ama 360 adet kapasiteli yaziyo. Ne yani dolana kdr copemi atmicam anlamadm les gbi olur oyle
amin canim.Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah
Saol canim Allah razi olsun.Ayygozun aydin. Cok surpriz oldu. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Kuveze de girmemis sukur bebegin. Masallah
Inşallah sen vaktinde dogugursun amin insallahCanım Allah sağlıcak versin analı babalı büyütsün inşallah
Senle yakınız seni okuyunca ben de korktum şimdi
kasıklarım acayip ağrıyor sanki basınç gibi. Ay dursun vaktine kadar daha doğum yapmaya hazır değilim
Amin canimGözün aydın olsun inşallah
Evet benim de öyle oluyor. Hala hareket için yerleri var anlaşılan.Kızlar ya yaklaşık 3 saattir hiç durmadan hareket ediyır benim kız ve canım acıyor karnımı bir görseniz sanki çıkacak yer arıyor ve yerimden sıçrıyorum okadar sarsıyorki sizinde böyle oluyormu karnım şekilden şekle giriyor
Aynen öyle cnmO zaman başka islerilk okuduğumda sanki ihtiyacın varmista gelmiyormus gibi dusunmustum, annen yanindaysa zaten misler gibi bakar sana da yavruna da
Takiliyormus ben sordum. Spinal anesteziden sonra yapilacak, aci hissetmezsiniz dedi. Cikisini sormadim
Tşk ederim kızlar neler yaşayacağını bilerek gitmek her zaman daha iyidirSonda takiliyor sezeryanda cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?