2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ooo o zaman gelmemesi daha hayirli olabilir canim oyle dusun

Canim bana bisey anlattilarda etkilendim acikcasi cokda dusunmek istemiyorumda . Zaten odamda yaticamda . Kuranim basimda olur
Hç kafana takma canım, 10 günlük lphusaydım herkes gitti, çok şükür hiçbişey olmadı, bunda da yalnız olcam hep bebekle uğraşıyorsun zaten akkına bile getirme,

Bu korbel cop kovasindan kullanan oldumu daha once ? Bebek bezi icin olandan. Smdi bunda tek poset var yedek poset almadim daha ama 360 adet kapasiteli yaziyo. Ne yani dolana kdr copemi atmicam anlamadm les gbi olur oyle

kizlar gece kaşıntısı olan var mi ya ben ozellikle 1 haftadir gece kaşıntısı yaşıyorum kalkıyorum yaşlanıyorum biraz hafifliyor ama sonra sabaha kadar zaten çiş ,kasinti unutmuyor 3 gibi ancak daliyorun

kizlar gece kaşıntısı olan var mi ya ben ozellikle 1 haftadir gece kaşıntısı yaşıyorum kalkıyorum yaşlanıyorum biraz hafifliyor ama sonra sabaha kadar zaten çiş ,kasinti unutmuyor 3 gibi ancak daliyorun
Canım ben ne zaman taytla uyusam kaşıntı yapıyor. Pamuklu hafif bol pijamalarla rahat ediyorum. Acaba öyle bir şey mi seninki yoksa gebelikle ilgili mi?

Kaşıntı var karnımda çatlıyor ondan hherhalde, birde iki üç gündür aşırı terlemeye başladım, lohusa gibi

Canım ben ne zaman taytla uyusam kaşıntı yapıyor. Pamuklu hafif bol pijamalarla rahat ediyorum. Acaba öyle bir şey mi seninki yoksa gebelikle ilgili mi?
kızımda 35. haftada pupp olmuştum bu 37 de basladi persembe dr a derim olmadi hep geniş şeylerle geziyorum ben

Benim göbek kaşınıyor o da kuruluktan. Bir doktorunuza sorun son haftalarda kaşıntı iyi değil diye biliyorum, eğer ki kuruluktan değilse.

Benim göbek kaşınıyor o da kuruluktan. Bir doktorunuza sorun son haftalarda kaşıntı iyi değil diye biliyorum, eğer ki kuruluktan değilse.
inş cnm kuruluk var ,yağlandim su an iyi gibi ama olmasi insani düşündürüyor bide nıye gece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…