Eşime kalsa hastaneden çıkmadan yaptıralım diyor ben de kırkı çıkmadan diyorumSunneti ne zaman yaptirmayi dusunuyorsun canim
Bana çok çabuk geçiyor nedense korku heyecan mutluluk karışık duygular içindeyimArtik zaman hic gecmiyor gibi
Baktim benimki gelmeyecek enerjim bosa gitmesin dedim :)Kiz enerjini harcama lazim olcak:)
Sünneti kırkı çıkmadan yaptırıcaz çok kişiyi çağırmayı düşünmüyorum en fazla 15 kişi çünkü.Onu da evde yaparsam bakalım.Kaç aylıkken okutacaksınız Mevlüt ben 40 çıkınca hemen okutucam ama Korkuyorum bebekte küçük 30 kişi falan gelen olur sıkıntı olmaz inşallah
Hepimizin cnm :) diyorum ya yakinda sizin eve gelicem temizlige yardima :)Bende diyorum hasatcim nerdeeellerine saglik canim
Ah ins tarih cok guzel kardesimde oglen memleketten geliyor yanimda olmak icin gelebilir yani her an hazirizda pasa hazir degil :)Valla benim 20-25 arası çıkıyor nst
Yarın gelebilir diye mi bu hazırlık
Yok canım niyetim yok üç haftam kaldı sezeryanımaSakın haaaa oyle bısey yapma riske girme durduk yere
Bizim akrabalar burada degil o yuzden mevlut olmayacak bizdeKaç aylıkken okutacaksınız Mevlüt ben 40 çıkınca hemen okutucam ama Korkuyorum bebekte küçük 30 kişi falan gelen olur sıkıntı olmaz inşallah
35 haftalık mıEvet canim Allah nasip ederse hayirlisiysa insallah normal istiyorum hergun yuruyusumu yapiyorum ve ve haftaya gelsin hurmalar ahududu caylari
Yerleri ellerimle silcem merdiven inip cikcam neler neler
Cok pis gaza getiririm kendimi
Yap da ise yaramiyor kendini yordugunla kaliyorsun tecrubeye sabit :)Evet canim Allah nasip ederse hayirlisiysa insallah normal istiyorum hergun yuruyusumu yapiyorum ve ve haftaya gelsin hurmalar ahududu caylari
Yerleri ellerimle silcem merdiven inip cikcam neler neler
Cok pis gaza getiririm kendimi
Ay ayni bizEşime kalsa hastaneden çıkmadan yaptıralım diyor ben de kırkı çıkmadan diyorum
Banada bu zamana kadar gecti gibi ama gecmiyor da gibiBana çok çabuk geçiyor nedense korku heyecan mutluluk karışık duygular içindeyim
Ben de olsam bir daha lafını etmezdim ben de senin gibi kolay kolay birşey istemem çünkü.Eşim sağolsun düşünüp alır hep.Sen de boşver belki durumu uygun değildir çocuk da doğacak masraflar falan.Gururuna yediremediği için de dalgaya vurmuş olabilir böyle düşün.Baktın epey zaman geçti hiç oralı değil ilk fırsatta kendim alırdım alabilirsem.Kızlar size bir konuda içimi dökmek istiyorum. Ben eşimden küçük bir hediye istemiştim. Hamileliğimin başlarında istemiştim esasında. Maddi olarak ta çok ağır birşey değil (1000 lira gibi birşey). Eşim de bana doğum ayına girdiğimizde alacağına dair söz vermişti. Çok zamandır hiçbir şey istemiyorum. Çünkü söylemesi ayıp ama maddi olarak biraz elimiz dar. Ekstra hiçbir şey istememeye çalışıyorum mümkün olduğunca. Onu yormamak için çok uğraşıyorum, çok seviyorum ve çok ta kıymet veriyorum. Bu ay almasını sürpriz yapmasını bekledim. Hiç oralı olmuyor. Dün kendi dilimle hatırlattım. Dalga geçer gibi sonra alırız gibi birşey söyledi. Ben de aptal gibi daha romantik sürpriz filan bekliyorum. O ise ipe un seriyor. Hiç eşya meraklısı maddiyat meraklısı birisi değilim. Asla bir yerde birinde birşey gördüğümde ben de istiyorum demedim bir eşya için. Herkesin kendi kısmeti nasibi farklıdır diye düşünüp, şükreder geçerim. Ama bu durum, eşimde benim aptal olduğum, sürpriz yapmaya mutlu edilmeye ihtiyacım olmadığı imajını yaratmış olmalı ki, dünkü ifadesinde bunu gördüm alaycı gülümsemesinde. Çok kırgınım. Biraz elimiz bollaşınca alalım mı demesi farklı olurdu tabi ama önemsememesi beni çok incitti.. Şimdi gerçekten hiç istemiyorum. Kendime kızıyorum böyle meseleleri kafaya takıp kendimi üzdüğüm için. Çocuk gibi afra tafra trip te yapacak değilim. İstemediğimi uygun bir dille söyleyeceğim..
Tam 36 haftalik canim bugun35 haftalık mı
Tabiki canim olmayacaksa olmaz o ayri da ben elimden geleni yapacagim Allahin izniyleYap da ise yaramiyor kendini yordugunla kaliyorsun tecrubeye sabit :)
Su son zamanlar neden ben boyleyim o zaman :) kendime is cikariyorum.yarin balkonu yikicam aklimda o var simdi :) bende bir anormallik var ama :)Yaaa cnm . Bizde taze severiz ama gebelik boyu bole idare ettim valla .tabi bazen tek gunlukte ypttim ama son zamanlar cok zor
ynıymışız bende normal istiyorum inşallah kosmet olursaTam 36 haftalik canim bugun
Ay ayni bizbenim esimde dogar dogmaz istiyor bende dur ya dedim cocuk noldu bana diyemeden
Peygamber efendimiz ya 7 gunlukken ya 7 aylikken ya 7 yasinda sunnet ettirin buyurmus ben Allah nasip ederse 7 aylikken dusunuyorum esimi ikna edebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?