2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kaç aylıkken okutacaksınız Mevlüt ben 40 çıkınca hemen okutucam ama Korkuyorum bebekte küçük 30 kişi falan gelen olur sıkıntı olmaz inşallah
Sünneti kırkı çıkmadan yaptırıcaz çok kişiyi çağırmayı düşünmüyorum en fazla 15 kişi çünkü.Onu da evde yaparsam bakalım.

Kizlar kasilmalar sizde de sık sık oluyormu,35.haftadayim daha 30 gunumuz var,karnimin atlida sert gibi

Evet canim Allah nasip ederse hayirlisiysa insallah normal istiyorum hergun yuruyusumu yapiyorum ve ve haftaya gelsin hurmalar ahududu caylari
Yerleri ellerimle silcem merdiven inip cikcam neler neler
Cok pis gaza getiririm kendimi
Yap da ise yaramiyor kendini yordugunla kaliyorsun tecrubeye sabit :)

Eşime kalsa hastaneden çıkmadan yaptıralım diyor ben de kırkı çıkmadan diyorum
Ay ayni biz benim esimde dogar dogmaz istiyor bende dur ya dedim cocuk noldu bana diyemeden
Peygamber efendimiz ya 7 gunlukken ya 7 aylikken ya 7 yasinda sunnet ettirin buyurmus ben Allah nasip ederse 7 aylikken dusunuyorum esimi ikna edebilirsem

Ben de olsam bir daha lafını etmezdim ben de senin gibi kolay kolay birşey istemem çünkü.Eşim sağolsun düşünüp alır hep.Sen de boşver belki durumu uygun değildir çocuk da doğacak masraflar falan.Gururuna yediremediği için de dalgaya vurmuş olabilir böyle düşün.Baktın epey zaman geçti hiç oralı değil ilk fırsatta kendim alırdım alabilirsem.

Yaaa cnm . Bizde taze severiz ama gebelik boyu bole idare ettim valla .tabi bazen tek gunlukte ypttim ama son zamanlar cok zor
Su son zamanlar neden ben boyleyim o zaman :) kendime is cikariyorum.yarin balkonu yikicam aklimda o var simdi :) bende bir anormallik var ama :)

Ay ayni biz benim esimde dogar dogmaz istiyor bende dur ya dedim cocuk noldu bana diyemeden
Peygamber efendimiz ya 7 gunlukken ya 7 aylikken ya 7 yasinda sunnet ettirin buyurmus ben Allah nasip ederse 7 aylikken dusunuyorum esimi ikna edebilirsem

Doktorumuz bir ayı geçirince iyi olur dedi.Büyüdükçe acıyı hissetme oranı artıyormuş.Ben o kadar beklemek istemiyorum açıkçası.

Kozlar son bir aydık sol kaşığım çok agrıtor yatamıyordum bşr haftadır daha çok arttı yürüyemiyorum nerdeyse bu doğum belirtisi olabilir mi 35 hafta 5 günlüğüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…