1 saat sonunda basliyorum yaylanmaya ama penguen gibiBen yürüyemiyorum ya belim ağrıyor ya da tuvalet ihtiyacı oluyor yarım saat sonrane güzel valla yürü canım
Olsun ya kucuklerde ayri tatli bence bebek dedigin oyle olurYaa oyle aslinda bziimkiler kus gibi olucak ona goreama beklediğimiz icin normal geldi artik
Evet bende kandil olduğunu bugün farkettim. Hayırlısıyla sağ sağlim kucaklıyalım meleklerimizi inşallahBu arada kandile denk geliyor 27 si nem 19 kg aldım 20 kg olur haftaya kadar ben de çok.heyecanliyim 2800 dedi bana dr bu hafta hayırlısı sağlıkla.dogsinlar da artik
Olabilir canim ama son haftanda sayilirsin cok normal artik
Allah allah degisik vallaYok anam benim en basından beri boyle
Artik zaman hic gecmiyor gibiBu arada kandile denk geliyor 27 si nem 19 kg aldım 20 kg olur haftaya kadar ben de çok.heyecanliyim 2800 dedi bana dr bu hafta hayırlısı sağlıkla.dogsinlar da artik
Evet yarın ikimiz birden doğuruyoruz bakalım hangimizin önce gelecek sağlıkla gelsinler inşallahCanım hayırlı olsun ikimiz içinde. Minnoşlar aynı doğum gününe sahip olacaklar inşallah. İkimiz içinde güzel geçsin her şey
Artık sana devrettim inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimizAha yarindan itibaren en kidemli gebe ben oluyorum :)
Allahım inşallahSağ salim kavuş bebeğinle gerçekten çok heyecanlıyarın bu saatler belki de bebeğin kollarında olacak
Insallah kolaylikla dogururuzMalesef oyleymis yoksa harektlenmeden 4 5 aylikken dusmmustuk nasip artik az agrisi oldu :) 40 hafta bekleyince içerde daha fazla beklemek istememisticok isterimde hic sanmiyorum bu haftalardan coktan acilmam vardi bu kez neler goruruz bakalim
Evet cnm arttiHepimiz öyleyiz canımm eminim, çok çok teşekkür ederimVe gerçekten özellikle bu ay pek bi duygusallaştım. Hayırlısı ile doğuralım da sağlıcakla, toparlayalım kendimizi
Ne yaptın Pinkcim artırabildin mi yemek
Canım benim sağ salim kucağına al hayırlısı ile inşallahAyyy kızlar çok heyecanlıyım bugün kontroldeydim Dr um dedi önce bir suni sancı verelim normal doğum deneyelim direkt kesmek istemiyorum seni, ister misin dedi ben de olur dedim çok heyecalıyamGelsin nehirim artık annesinin çikolata şelalesi ♥♥♥♥♥
Varmi dogum belirtisi cnm . Insallah kolaylikla ilerlerAyyy kızlar çok heyecanlıyım bugün kontroldeydim Dr um dedi önce bir suni sancı verelim normal doğum deneyelim direkt kesmek istemiyorum seni, ister misin dedi ben de olur dedim çok heyecalıyamGelsin nehirim artık annesinin çikolata şelalesi ♥♥♥♥♥
Küs,kız demiyorum cnm yanlis anlama ama tavrini koy ve uzuldugunu belli et benceKızlar size bir konuda içimi dökmek istiyorum. Ben eşimden küçük bir hediye istemiştim. Hamileliğimin başlarında istemiştim esasında. Maddi olarak ta çok ağır birşey değil (1000 lira gibi birşey). Eşim de bana doğum ayına girdiğimizde alacağına dair söz vermişti. Çok zamandır hiçbir şey istemiyorum. Çünkü söylemesi ayıp ama maddi olarak biraz elimiz dar. Ekstra hiçbir şey istememeye çalışıyorum mümkün olduğunca. Onu yormamak için çok uğraşıyorum, çok seviyorum ve çok ta kıymet veriyorum. Bu ay almasını sürpriz yapmasını bekledim. Hiç oralı olmuyor. Dün kendi dilimle hatırlattım. Dalga geçer gibi sonra alırız gibi birşey söyledi. Ben de aptal gibi daha romantik sürpriz filan bekliyorum. O ise ipe un seriyor. Hiç eşya meraklısı maddiyat meraklısı birisi değilim. Asla bir yerde birinde birşey gördüğümde ben de istiyorum demedim bir eşya için. Herkesin kendi kısmeti nasibi farklıdır diye düşünüp, şükreder geçerim. Ama bu durum, eşimde benim aptal olduğum, sürpriz yapmaya mutlu edilmeye ihtiyacım olmadığı imajını yaratmış olmalı ki, dünkü ifadesinde bunu gördüm alaycı gülümsemesinde. Çok kırgınım. Biraz elimiz bollaşınca alalım mı demesi farklı olurdu tabi ama önemsememesi beni çok incitti.. Şimdi gerçekten hiç istemiyorum. Kendime kızıyorum böyle meseleleri kafaya takıp kendimi üzdüğüm için. Çocuk gibi afra tafra trip te yapacak değilim. İstemediğimi uygun bir dille söyleyeceğim..
Evett tatlımmAiiiyyy hemşerimmmm geliyo bebiş haasağlıkla gelsin bakalım
Ay sizde yeniyor ertesi gun yemegi ne guzel :) ne esim ne ben ertesi gun yemegi yemeyi sevmeyiz kalirsa cöpe gidiyor maalesef o yuzden hep gunluk yapilir.Cok sukur bugunde yemegimi yaptimAlllam insallah kocqm 1 tabakla doyarda yarinada kalir yemek cokca amiin
O hak tukenmek uzere umarim farkindadir :)Azimli bebe seninkiii, ona verilen hakkı sonuna kadar kullanıyor
Hissedilir ama sen hissedemezsin cnm :) ince isler :)Pinkpinkblue bir şeyi çok merak ediyorum rahim ağzındaki yumuşama; kişinin kendi eliyle dokunup hissedilebilir mi?
Yaaa cnm . Bizde taze severiz ama gebelik boyu bole idare ettim valla .tabi bazen tek gunlukte ypttim ama son zamanlar cok zorAy sizde yeniyor ertesi gun yemegi ne guzel :) ne esim ne ben ertesi gun yemegi yemeyi sevmeyiz kalirsa cöpe gidiyor maalesef o yuzden hep gunluk yapilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?