2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben yürüyemiyorum ya belim ağrıyor ya da tuvalet ihtiyacı oluyor yarım saat sonra ne güzel valla yürü canım
1 saat sonunda basliyorum yaylanmaya ama penguen gibi
Benim belim degilde kalçalarim agriyor bacaklarim tasimiyor sanki

Bu arada kandile denk geliyor 27 si nem 19 kg aldım 20 kg olur haftaya kadar ben de çok.heyecanliyim 2800 dedi bana dr bu hafta hayırlısı sağlıkla.dogsinlar da artik
Evet bende kandil olduğunu bugün farkettim. Hayırlısıyla sağ sağlim kucaklıyalım meleklerimizi inşallah

Ayyy kızlar çok heyecanlıyım bugün kontroldeydim Dr um dedi önce bir suni sancı verelim normal doğum deneyelim direkt kesmek istemiyorum seni, ister misin dedi ben de olur dedim çok heyecalıyamGelsin nehirim artık annesinin çikolata şelalesi ♥♥♥♥♥

Canım benim sağ salim kucağına al hayırlısı ile inşallah

Varmi dogum belirtisi cnm . Insallah kolaylikla ilerler

Küs,kız demiyorum cnm yanlis anlama ama tavrini koy ve uzuldugunu belli et bence

Cok sukur bugunde yemegimi yaptim Alllam insallah kocqm 1 tabakla doyarda yarinada kalir yemek cokca amiin
Ay sizde yeniyor ertesi gun yemegi ne guzel :) ne esim ne ben ertesi gun yemegi yemeyi sevmeyiz kalirsa cöpe gidiyor maalesef o yuzden hep gunluk yapilir.

Ay sizde yeniyor ertesi gun yemegi ne guzel :) ne esim ne ben ertesi gun yemegi yemeyi sevmeyiz kalirsa cöpe gidiyor maalesef o yuzden hep gunluk yapilir.
Yaaa cnm . Bizde taze severiz ama gebelik boyu bole idare ettim valla .tabi bazen tek gunlukte ypttim ama son zamanlar cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…