Koyu yapiskan birsey bu sivi degilBeto mantar da olabilir. Geçen hafta bendende akmıştı bişe 10 sn falan sürdü suyum mu nişanım mı acaba demiştim mantar çıktı
Sunneti ne zaman yaptirmayi dusunuyorsun canimBen de sünnetten sonra mevlüt okutucam bunlardan yaptırmayı düşünüyorum
Gec bile kalmissin canim bende haftaya baslayacagim insallahOhhh maşallah tosuncuğaaabende hurma aldım günde bir kaç tane yemeyi düşünüyorum
Kuzum benim ya evlat işte dayanmaz ki yürekBenim kız da hergün bir arkadaşını çağırır eve.Habire yiyecek birşeyler hazırla bir de dağıtıp odayı bırakıyorlar öylece.6.aydan sonra söyledim kızım ben uğraşamıyorum artık diye şimdi yavrum kardeşim doğsun da arkadaşımı çağırayım diyor.Bu hafta çağırıcam hepsini içim gitti öyle deyince.
Benimki bazen iterek destek veriyor arkadanBen de koltuktan kalkarken bikaç deneme yapıp öne doğru ancak kalkıyorum eşim ha gayret az kaldı diye diye destek veriyor sağolsun
Aslında dursun istiyorum tabi ama ağrı sızı olunca geliyor mu acaba diyorum ilk olunca cahillik de var tabii ama daha kanala inmemiş beyefendiNe bu aceleniz arkadaslar ya ne kadar dursa kârdir biz senle ayni sayiliriz daha dogurmayiz
Amin insallah canimÖyle yapıyorum canım. Baya tatlıya yöneldim, pekmez, muz, kaşar, kuru üzüm yiyorum. Umarım gittiğimde kilo aldığını duyarım. Sağlıkla gelsinler minikler
Benim oyle hic biseyime bakmadilar ya ne nstye soktular ne alttan muayene yaptilar ne catima baktilar sadece bebek dönmüs dedilerAslında dursun istiyorum tabi ama ağrı sızı olunca geliyor mu acaba diyorum ilk olunca cahillik de var tabii ama daha kanala inmemiş beyefendi
O nasil birsey yaKızlar benim göbişim sürekli üşüyor sızın nasıl
Benim de yanıyor sürekli açıkKızlar benim göbişim sürekli üşüyor sızın nasıl
Benim de ultrasonda baktı kafası aşağıda ama kanala inmemiş daha dedi 2 hafta sonra 38 de çatı muayenesi yapıp bakıcaz, doğuma da ozaman karar veririz dedi. Normal mi istiyorsun sen de?Benim oyle hic biseyime bakmadilar ya ne nstye doktular ne alttan muayene yaptilar ne catima baktilar sadece bebek dönmüs dediler
Kanala girmemesi cok normal eger erken gelmezse martin basinda anca iner acele yok
O nasil birsey yasen oyle deyince aklima sey geldi benim esimde surekli gobegimi ortuyor bebek usumesin diyor bende o kac katman icinde haberin varmi diyorum
Evet canim Allah nasip ederse hayirlisiysa insallah normal istiyorum hergun yuruyusumu yapiyorum ve ve haftaya gelsin hurmalar ahududu caylariBenim de ultrasonda baktı kafası aşağıda ama kanala inmemiş daha dedi 2 hafta sonra 38 de çatı muayenesi yapıp bakıcaz, doğuma da ozaman karar veririz dedi. Normal mi istiyorsun sen de?
Ya benim ne soguk ne sicak normal yaniKızz burda Bı Hamis yazmıstı hatta gobişim buz gibi dıye oyle olurmus, zten cogu kısının. Ama sizde yokmus bak
Ya benim ne soguk ne sicak normal yani
Olabilir canim ama son haftanda sayilirsin cok normal artikBence benjm Bı ince Bı kalın gıyınmemden bi usuyorm Bı yanıyorm cunku
Evet canim Allah nasip ederse hayirlisiysa insallah normal istiyorum hergun yuruyusumu yapiyorum ve ve haftaya gelsin hurmalar ahududu caylari
Yerleri ellerimle silcem merdiven inip cikcam neler neler
Cok pis gaza getiririm kendimi
Masallahpek de minik degilmis 38 e gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?