2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hayırlı akşamlar kızlar, ben bu haftalık okuldaki derslerimi bitirmenin huzuru içindeyim 12 saat olunca hafta hemen bitti, kaldı üç haftam inşlh onlarıda bitirmek kısmet olur, evde kaldığım zamanlarda da hazırlıklara devam, inşlh yetişir

Kuzum benim ya evlat işte dayanmaz ki yürek sen yine de kendini çok yorma canım dikkat et

Aslında dursun istiyorum tabi ama ağrı sızı olunca geliyor mu acaba diyorum ilk olunca cahillik de var tabii ama daha kanala inmemiş beyefendi
Benim oyle hic biseyime bakmadilar ya ne nstye soktular ne alttan muayene yaptilar ne catima baktilar sadece bebek dönmüs dediler
Kanala girmemesi cok normal eger erken gelmezse martin basinda anca iner acele yok

Benim oyle hic biseyime bakmadilar ya ne nstye doktular ne alttan muayene yaptilar ne catima baktilar sadece bebek dönmüs dediler
Kanala girmemesi cok normal eger erken gelmezse martin basinda anca iner acele yok
Benim de ultrasonda baktı kafası aşağıda ama kanala inmemiş daha dedi 2 hafta sonra 38 de çatı muayenesi yapıp bakıcaz, doğuma da ozaman karar veririz dedi. Normal mi istiyorsun sen de?

O nasil birsey ya sen oyle deyince aklima sey geldi benim esimde surekli gobegimi ortuyor bebek usumesin diyor bende o kac katman icinde haberin varmi diyorum

Kızz burda Bı Hamis yazmıstı hatta gobişim buz gibi dıye oyle olurmus, zten cogu kısının. Ama sizde yokmus bak

Benim de ultrasonda baktı kafası aşağıda ama kanala inmemiş daha dedi 2 hafta sonra 38 de çatı muayenesi yapıp bakıcaz, doğuma da ozaman karar veririz dedi. Normal mi istiyorsun sen de?
Evet canim Allah nasip ederse hayirlisiysa insallah normal istiyorum hergun yuruyusumu yapiyorum ve ve haftaya gelsin hurmalar ahududu caylari
Yerleri ellerimle silcem merdiven inip cikcam neler neler
Cok pis gaza getiririm kendimi

Evet canim Allah nasip ederse hayirlisiysa insallah normal istiyorum hergun yuruyusumu yapiyorum ve ve haftaya gelsin hurmalar ahududu caylari
Yerleri ellerimle silcem merdiven inip cikcam neler neler
Cok pis gaza getiririm kendimi

Ben yürüyemiyorum ya belim ağrıyor ya da tuvalet ihtiyacı oluyor yarım saat sonra ne güzel valla yürü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…