2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay aynı duygular bende de var şuan kızıma karşı daha hassaslaştm sanki

Hakkımızda hayırlısı ... sağlık olsun...

Selam kızlar ben de uzun bekleyişle normal yolla hamile kaldım şükürler olsun tam yedi haftalıkken kalp atışını duyduk. Eylül’de tekrar doktora gideceğim o zaman ikili test yapılacak sanırım . Neler yapıyorsunuz beslenmenize dikkat ediyor musunuz ben hala bir boşluktayım ara sıra mide bulantım var biraz da halsizlik büyük belirtilerim yok .. inş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Tamam canım bende öyle yaparım sonra stres oluyoruz:) sen hangi ilaçları kullanıyorsun ben folibol birde decavit
Ben suan bir tane kullaniyorum diofol.sanki yetrli olmayacak gibi geliyor bana emzirdigim icin

Ama sağlık ocağıda istemedi anlamadım bişey

Malesef bndede mide bulantısı dışında bi belirtim Yok

Ohh masallah masallah... biri kiz biri oglansa asil bayram o zman olur sana Rahmimde buyume sorunu var demissin canim, ben bilmiyorum nedir o tam olarak ?

Kızlar merhaba. Bir arkadaşında benim gibi troid sorunu vardı. Doktordan gelince haber ver demişti. Şimdi geldim doktordan. Tekrar tahlil verdim. Tsh :0,065 dahada düşmüş. Serbest t3-t4 yüksekti. Bu hipertroidi oluyormuş ama hemen ilaç başlamayalım dedi. 19 ağustosta doppler ultrasonra troit bezleri kontrol edilecekmiş.hamileliğe bağlı olarak ilk 3 ayda görülebiliyor daha sonra normale dönebiliyormuş. Tekrar test yapıldıktan sonra gerek duyulursa ilaca başlanıcakmış. Bebek için tehlikeli bir durummuş. İnşallah geçicidir ve sorun çıkmaz.

Kızlar bugün görümcem doğuma girdi öğlen sezeryan.. Aradım çocuk küvezdeymiş. Çocuğun omzu hazneye girmiş çıkaramamışlar ve vakumla çekmişler. Ben de ilk çocuğumu sezeryan doğurdum ama hiç böle şeyler duymamıştım. Sezeryande vakkumu ilk kez duydum. Bunu doktor ultrasonda göremezmiydi acaba ve Bi önlem alınamazmıydı sizce omuzu da morarmış çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…