- 8 Ağustos 2018
- 112
- 148
- 103
- 33
erkek mi acaba :)Bakın canım ben size birde ilk bebeğimin 8+5deki görüntüsünü atayım ama onda farklı doktora gidiyordum ve buradaki en iyi ultrasonduEki Görüntüle 2295788
Bakin ayaklar yukarda nasıl belli 8+5
@Mdmray
Yok canım değil kızdı oerkek mi acaba :)
Ay aynı duygular bende de var şuan kızıma karşı daha hassaslaştm sankiBebegi gorene kadar bende inanamiyordum. Kalp atisi sadece rahatlatmisti. Ama bebegi gordum cok farkli. Hala bile kizimdan baska bebegi nasil sevebilirim onu kizimdan daha cok severmiyim dusuncesi var. Kizim daha kucuk geliyo sanki ona haksizlik olmus gibi
Kaybettigim bebeğimin ultrasonu o. Gittiğimiz doktorun ultrasonu cok iyiydi o yüzden öyle canımerkek mi acaba :)
Hakkımızda hayırlısı ... sağlık olsun...Canim öyle bişey varsa da hani kurtaj yapilacaksa da hiç üzülme. Stres yapma. Bİz anne olmayı isterken en başta hayırlı ve sağlıklı evlat olsun Allah im diye dua ediyoruz.kısmet olmadiysa vardır rabbimin bi bildiği. Hayatta her zaman bardağın dolu tarafından bakmak lazım. Yoksa başka türlü şükrü bilmez insan. Benim 4 çocuğum 4 5 aylıkken karnımda kalbi durdu. Çok zordu Rabbim kimseye yasatmasin. Normal dogumla üstüne kürtaj oldum. Bi kızım var şükürler olsun. Her seferinde kendimi dogsaydi sesini duysaydim,emzirseydim kokunu bilseydim o zman daha zor olurdu. Diye düşünüp avuttum. Beterin beteri var. Bunada elhamdulillah. Bi gün kismet olur elbet Rabbim kısmet ederse olmayacak diye bişi yok. Şimdi bana da bu son Şansın bu da öyle olursa genetigi ayristirilmis tüp bebekten başka Şansın yok diyorlar. Hiç aklıma bile getirmiyorum Kaderimde ne varsa onu görürüm. Kusura bakmayın yazılarım uzun oluyo biraz icleniyorum böyle şeyler okuyunca biraz da olsa içimi döküyorum.
Bu ara izmir de olsaydım Sana Dr tavsiyesinde bulunurdum ama ben urfadayim canım. Rabbim yüzünü güldürsun inşallah bu mübarek bayram arifesinde
4 mg mi kullanıyosun canım ?Ben kullaniyorum canim ama benimki tok karinla normal hap gibi iciliyo. Dil altini duymamistim
merhaba benimde sat 20 haziran ilk gebelik tahmini doğum 27 mart. 33 günde bir adet oluyourmHoney_86 sat 19 Haziran tahmini Doğum tarihi 25 Mart 2020 memleket Diyarbakır meslek öğretmen ilk çocuk yaş 30
Ben suan bir tane kullaniyorum diofol.sanki yetrli olmayacak gibi geliyor bana emzirdigim icinTamam canım bende öyle yaparım sonra stres oluyoruz:) sen hangi ilaçları kullanıyorsun ben folibol birde decavit
Doktor bana 26 Mart dedi tahmini Doğum tarihi. Kalp atışını dinledin mimerhaba benimde sat 20 haziran ilk gebelik tahmini doğum 27 mart. 33 günde bir adet oluyourm
Ama sağlık ocağıda istemedi anlamadım bişeyBiz ayniyiz galiba benimki ilk gittigimde istedi. Sen o istemesede bidahaki randevundan once saglik ocagina git onlar gebelik baslangic testlerini yapiyorlar onlarin yapmadigi toxoplazma rubella ve idrar tahlili var ya ozelde ya devlette yaptiriyosn onlarida
Siz isteyebilirsiniz doktorum istedi diyerekAma sağlık ocağıda istemedi anlamadım bişey
Bekliyoruz haberlerini canmKızlar şu an bekliyorum doktorun çağırmasını dua edin lütfen
Malesef bndede mide bulantısı dışında bi belirtim YokSelam kızlar ben de uzun bekleyişle normal yolla hamile kaldım şükürler olsun tam yedi haftalıkken kalp atışını duyduk. Eylül’de tekrar doktora gideceğim o zaman ikili test yapılacak sanırım . Neler yapıyorsunuz beslenmenize dikkat ediyor musunuz ben hala bir boşluktayımara sıra mide bulantım var biraz da halsizlik büyük belirtilerim yok .. inş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Ohh masallah masallah... biri kiz biri oglansa asil bayram o zman olur sanaTeyzeleriiiiiiiiiiiiii 2kese gorduk sukurrler olsun ama Dr sevinmek icin erken dedi benim rahmimde buyume sorunu var oyuzden simdi bebeklerine iyi bak ve buyut dedi 10gun sonra kontrol var ins kalp atislarini duyariz cok sevindim ama korkularimda bir okadar cok Allahim ins bebislerimizi bize bagislar 10gun nasil gececek bilmiyorum hepinize dua ediyorum Sizde bana edin kizlar
Ama doktordan onaylı kagıt Almam gerekir mi pekiSiz isteyebilirsiniz doktorum istedi diyerek
Tupbebek canimnormal yolla mı oldu canım. Aşılama falan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?