2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende bikilodan fazla aldm suan kabizlik sorunu var ama ciddi derecede birde yatiyorum surekli tehlikem oldugu icn hcbisey yapmiyorm haliype almaya basladm

Birşey olmaz canım allah sağlıkla kucağımiza verir insallah . Evet seninkini çok yakinlastirmamis sanirim ayy nasil bekliceksek 10 gun bayrama denk geliyor zaten
Am~in canm ins . ben de anlamadim ki. Ben bayram haftasini da doldurup giderim sanirim

Hayir canm gecen hafta carsamba gittim 4 haftalik gorunuyor dedi bauram sonrasina istedi
Senin o zaman geç döllenme olmuş canım.. bide ben ilk gittiğimde de öyleydi 4 haftalık.. doktor haftaya gel kalp atışı için dedi ..Hiç ihtimal vermedim ama duyduk kalp atışını şükür.

Bide seker un tuketmeden almissin kesin bende oyle olurum tatilde bi haftada 5 kilo alabilme yetim var

Senin o zaman geç döllenme olmuş canım.. bide ben ilk gittiğimde de öyleydi 4 haftalık.. doktor haftaya gel kalp atışı için dedi ..Hiç ihtimal vermedim ama duyduk kalp atışını şükür.
Evet gec dollenme olabilrir dedi doktr. Balalim bayram sonrasi i s hersey yolunda olurbir

Ya ne güzel bir mucize

Güzel haberler alan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kilo konusunda ben hayatım boyunca kilo almak için uğraşan biri olarak kilo alınca mutlu olurum :) kilo değilde karnım şiş göbek çıktı resmen pantolonlarım şimdiden sıkıyor belleri. Hatta pijamaların belleri bile rahatsız ediyor.

Yok cnm istenmedi valla
Biz ayniyiz galiba benimki ilk gittigimde istedi. Sen o istemesede bidahaki randevundan once saglik ocagina git onlar gebelik baslangic testlerini yapiyorlar onlarin yapmadigi toxoplazma rubella ve idrar tahlili var ya ozelde ya devlette yaptiriyosn onlarida

Kızlar , zofer kullanan var mı nasıl kullanılıyor bu ilaçç ben dil altında eritemıyorum anında kusuyorum

Tam mide bulantım geçiyor derken bugün gene başladı. Çıldıracağım cidden

Kızlar , zofer kullanan var mı nasıl kullanılıyor bu ilaçç ben dil altında eritemıyorum anında kusuyorum

Tam mide bulantım geçiyor derken bugün gene başladı. Çıldıracağım cidden
Ben kullaniyorum canim ama benimki tok karinla normal hap gibi iciliyo. Dil altini duymamistim

Ne zaman duydun kalp atışını. Benim son adet tarihim 20 haziran yumurtlama 8 temmuz. 9 ağustosta duyarmıyım acaba kalp atışı?

Kizlar yazdiklarinizi tam okuyamadim misafirim var birazda rahatsizim yigenimi kucagima aldim bian unutup suan belim cok agriyor yatiyorm kotu haber alan korkusu olan arkadaslarm gecms olsn allah yardmcnz olsun allahtan umit kesilmez .guzel haberler alan minigini gorup gelen arkadaslsrimda gozu aydin yarinda ben gidicem insaallah bende guzel haberlerle gelebilirim

normal yolla mı oldu canım. Aşılama falan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…