- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Sonunda benm gibi birini buldum yalniz ben yarm kilo fazla cikiyodum bugun 1 kilodan braz fazla cikiyorm basladim heralde kilo almalara simdiden3 kilo
Bende bikilodan fazla aldm suan kabizlik sorunu var ama ciddi derecede birde yatiyorum surekli tehlikem oldugu icn hcbisey yapmiyorm haliype almaya basladmKızlar ben durduğum yerde şişiyorm gibi
Yediklerime dikkat ediyorum tabi tuvalet sorunu da olunca şimdiden 3kilo gözüküyor
Belim usutmusum çok ağrıyor sıcak tutmak için sarıp yatıyorum pek hareket de etmeyince mi oldu bilmiyorum
Am~in canm ins . ben de anlamadim ki. Ben bayram haftasini da doldurup giderim sanirimBirşey olmaz canım allah sağlıkla kucağımiza verir insallah . Evet seninkini çok yakinlastirmamis sanirim ayy nasil bekliceksek 10 gun bayrama denk geliyor zaten
Senin o zaman geç döllenme olmuş canım.. bide ben ilk gittiğimde de öyleydi 4 haftalık.. doktor haftaya gel kalp atışı için dedi ..Hiç ihtimal vermedim ama duyduk kalp atışını şükür.Hayir canm gecen hafta carsamba gittim 4 haftalik gorunuyor dedi bauram sonrasina istedi
Bide seker un tuketmeden almissin kesin bende oyle olurum tatilde bi haftada 5 kilo alabilme yetim var25in hepsini o zaman almadim tabi ama yarisini almis olabilirim son 3 ayda. Bi yerden sonra artik tartiya cikmak istemiyordum, koptu o kilo takibi bende. Hani seker yuklemesi bile yaptirmadim zaten beslenmemde seker yok beyaz un yok diye. Dogumdan sonra sekerli komposto getirdiler ben size seker tuketmiyorum demedim mi diye hastaneyi sikayet etmisligim var. Bizim ailede genetik, kiloya cok musaitiz, ondan mi oldu neden oldu bilmiyorum, ilk zamanlar ben de millete nasıl 30 kilo aldin diyordum ama aliniyormus, basima gelince gordum.
Evet gec dollenme olabilrir dedi doktr. Balalim bayram sonrasi i s hersey yolunda olurbirSenin o zaman geç döllenme olmuş canım.. bide ben ilk gittiğimde de öyleydi 4 haftalık.. doktor haftaya gel kalp atışı için dedi ..Hiç ihtimal vermedim ama duyduk kalp atışını şükür.
Valla ilk bebegimde 4 buçuk aya kadar 5 kilo almıştım heralde ben 10 kilo alacağımSonunda benm gibi birini buldum yalniz ben yarm kilo fazla cikiyodum bugun 1 kilodan braz fazla cikiyorm basladim heralde kilo almalara simdiden
Ya ne güzel bir mucizeTeyzeleriiiiiiiiiiiiii 2kese gorduk sukurrler olsun ama Dr sevinmek icin erken dedi benim rahmimde buyume sorunu var oyuzden simdi bebeklerine iyi bak ve buyut dedi 10gun sonra kontrol var ins kalp atislarini duyariz cok sevindim ama korkularimda bir okadar cok Allahim ins bebislerimizi bize bagislar 10gun nasil gececek bilmiyorum hepinize dua ediyorum Sizde bana edin kizlar
Anladım canım benim geçmiş olsun inşallah bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın5.haftada
Tamam canım bende öyle yaparım sonra stres oluyoruz:) sen hangi ilaçları kullanıyorsun ben folibol birde decavitAm~in canm ins . ben de anlamadim ki. Ben bayram haftasini da doldurup giderim sanirim
Biz ayniyiz galiba benimki ilk gittigimde istedi. Sen o istemesede bidahaki randevundan once saglik ocagina git onlar gebelik baslangic testlerini yapiyorlar onlarin yapmadigi toxoplazma rubella ve idrar tahlili var ya ozelde ya devlette yaptiriyosn onlaridaYok cnm istenmedi valla
Ne guzel ilk cinsiyet haberini senden alicaz demekki gittiginde kac haftalik olcaksinBugün 9+1 :) 10. haftaya girdim.
Ben esimle gttimbende birde o gün beklemeyim diye 8:40 aldım heralde ilk randevu...eşiyle birlikte görmeye giden varmı?
Ben kullaniyorum canim ama benimki tok karinla normal hap gibi iciliyo. Dil altini duymamistimKızlar , zofer kullanan var mınasıl kullanılıyor bu ilaçç ben dil altında eritemıyorum anında kusuyorum
Tam mide bulantım geçiyor derken bugün gene başladı. Çıldıracağım cidden
Benimde haftaya cuma canimBu mide bulantıları ve midemin garip halleri beni acayip yordu, yıldım. Normal hissetmek istiyorum artık. Umarım geçer yakında
27'sinde ikili test ve cinsiyet tahmini için kontrolüm var, çok heyecanlı
Ne zaman duydun kalp atışını. Benim son adet tarihim 20 haziran yumurtlama 8 temmuz. 9 ağustosta duyarmıyım acaba kalp atışı?Senin o zaman geç döllenme olmuş canım.. bide ben ilk gittiğimde de öyleydi 4 haftalık.. doktor haftaya gel kalp atışı için dedi ..Hiç ihtimal vermedim ama duyduk kalp atışını şükür.
normal yolla mı oldu canım. Aşılama falan var mı?Teyzeleriiiiiiiiiiiiii 2kese gorduk sukurrler olsun ama Dr sevinmek icin erken dedi benim rahmimde buyume sorunu var oyuzden simdi bebeklerine iyi bak ve buyut dedi 10gun sonra kontrol var ins kalp atislarini duyariz cok sevindim ama korkularimda bir okadar cok Allahim ins bebislerimizi bize bagislar 10gun nasil gececek bilmiyorum hepinize dua ediyorum Sizde bana edin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?