2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla ben bolll su icip cikolata yiyip öyle gidiyorum

Canim öyle bişey varsa da hani kurtaj yapilacaksa da hiç üzülme. Stres yapma. Bİz anne olmayı isterken en başta hayırlı ve sağlıklı evlat olsun Allah im diye dua ediyoruz.kısmet olmadiysa vardır rabbimin bi bildiği. Hayatta her zaman bardağın dolu tarafından bakmak lazım. Yoksa başka türlü şükrü bilmez insan. Benim 4 çocuğum 4 5 aylıkken karnımda kalbi durdu. Çok zordu Rabbim kimseye yasatmasin. Normal dogumla üstüne kürtaj oldum. Bi kızım var şükürler olsun. Her seferinde kendimi dogsaydi sesini duysaydim,emzirseydim kokunu bilseydim o zman daha zor olurdu. Diye düşünüp avuttum. Beterin beteri var. Bunada elhamdulillah. Bi gün kismet olur elbet Rabbim kısmet ederse olmayacak diye bişi yok. Şimdi bana da bu son Şansın bu da öyle olursa genetigi ayristirilmis tüp bebekten başka Şansın yok diyorlar. Hiç aklıma bile getirmiyorum Kaderimde ne varsa onu görürüm. Kusura bakmayın yazılarım uzun oluyo biraz icleniyorum böyle şeyler okuyunca biraz da olsa içimi döküyorum.
Bu ara izmir de olsaydım Sana Dr tavsiyesinde bulunurdum ama ben urfadayim canım. Rabbim yüzünü güldürsun inşallah bu mübarek bayram arifesinde

Bu mide bulantıları ve midemin garip halleri beni acayip yordu, yıldım. Normal hissetmek istiyorum artık. Umarım geçer yakında
27'sinde ikili test ve cinsiyet tahmini için kontrolüm var, çok heyecanlı
Kacinci ahftandasin canim 9 falan mi. Ben daha bugun 7 oldum randevum var bugun her sey yolundadir umarim

Bu mide bulantıları ve midemin garip halleri beni acayip yordu, yıldım. Normal hissetmek istiyorum artık. Umarım geçer yakında
27'sinde ikili test ve cinsiyet tahmini için kontrolüm var, çok heyecanlı
yani bendede bişeyler oluyor ama bulantımı oluyo noluyor anlamıyorum ama bir huzursuzluk çok olan iştahım o aşerme turları yerini iştahsızlığa bıraktı sanki..8+5 im bende

Bana da yazdı daha almadım şiddetlenirse bulantım alıcam ama

yani bendede bişeyler oluyor ama bulantımı oluyo noluyor anlamıyorum ama bir huzursuzluk çok olan iştahım o aşerme turları yerini iştahsızlığa bıraktı sanki..8+5 im bende
Benim 6. haftadan beri böyle tam da dediğin gibi bulantı mı baska bi sey mi belli değil bilmiyorum valla ama cok sıkıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…