Valla ben bolll su icip cikolata yiyip öyle gidiyorumarkadaşlar eskilerde öyleymiş ama yeni cihazlarda da geçerli mi bu sıkışıklık durumu ? Ona göre bol su içip gireyim muayeneye . Gerçi doktor bastırdıkça yokken bile altıma kaçıracak gibi oluyorum
Ay çok sağol canım bir umut oldun bana başka dr geldim oda yolksac çok belirgin değil dedi. Kürtaj dedi beklemeye gerek yok dedi. Ben başka bir dr daha gitmek istiyorum. İzmir manisa işinde iyi bir doktor önerecek var mı??
vajinalmi bakıyodu ama ? sıkışık olmak karından bakılma için :)hay Allah kaçıncı muayenem (benim doktor titiz biraz her hafta çağırıyor) hiç öyle demedi. Bugün sıkışık gideyim bari.
maşallah
sende görürsün inşallah bu şekilde aramızda 2 gün var :)maşallah
hiç vajinal baktırmadım ben hep karındanvajinalmi bakıyodu ama ? sıkışık olmak karından bakılma için :)
yani bu üçüncü görüşüm olucak ama bu başka sanki keseydi kalpti falan ama bu bebek şeklinde oluyomuş ve eşimle gidicez baya heyacanlıyım...umarım herşey yolundadır...hala sahiplenemedim gerçi orasıda ayrısende görürsün inşallah bu şekilde aramızda 2 gün var :)
Kacinci ahftandasin canim 9 falan mi. Ben daha bugun 7 oldum randevum var bugun her sey yolundadir umarimBu mide bulantıları ve midemin garip halleri beni acayip yordu, yıldım. Normal hissetmek istiyorum artık. Umarım geçer yakında
27'sinde ikili test ve cinsiyet tahmini için kontrolüm var, çok heyecanlı
Bugün 9+1 :) 10. haftaya girdim.Kacinci ahftandasin canim 9 falan mi. Ben daha bugun 7 oldum randevum var bugun her sey yolundadir umarim
Maşallah canım darisi bana, bize olsun insallahBugün 9+1 :) 10. haftaya girdim.
Aminnn. 4'te biri bitti diye avutuyorum işte kendimi ben de napimMaşallah canım darisi bana, bize olsun insallah
yani bendede bişeyler oluyor ama bulantımı oluyo noluyor anlamıyorum ama bir huzursuzluk çok olan iştahım o aşerme turları yerini iştahsızlığa bıraktı sanki..8+5 im bendeBu mide bulantıları ve midemin garip halleri beni acayip yordu, yıldım. Normal hissetmek istiyorum artık. Umarım geçer yakında
27'sinde ikili test ve cinsiyet tahmini için kontrolüm var, çok heyecanlı
Bana da yazdı daha almadım şiddetlenirse bulantım alıcam amaEvet bulantılar için ama içinde b12 folik asit vitamin b1 vitamin b6 var.folik asit ilk 3 ayda alınması gereken değerle eşdeğer. Nasıl iyi geldi bulantılarıma. Dayanılacak gibi değildi.Çok bulantısı olan arkadaşlara doktor tavsiyesi dahilinde şiddetle tavsiye ederim.
Benim 6. haftadan beri böyle tam da dediğin gibi bulantı mı baska bi sey mi belli değil bilmiyorum valla ama cok sıkıldım.yani bendede bişeyler oluyor ama bulantımı oluyo noluyor anlamıyorum ama bir huzursuzluk çok olan iştahım o aşerme turları yerini iştahsızlığa bıraktı sanki..8+5 im bende
sen listede yokmusun?Benim 6. haftadan beri böyle tam da dediğin gibi bulantı mı baska bi sey mi belli değil bilmiyorum valla ama cok sıkıldım.
yokumsen listede yokmusun?
kayıtlara geçmekmi istemiosuun
Hayir canm gecen hafta carsamba gittim 4 haftalik gorunuyor dedi bauram sonrasina istedikalp atışı duymadınızmı daha canım..
hahah yok ya epeydir girmiyordum sen söyleyince gördüm liste yapıldığınıkayıtlara geçmekmi istemiosuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?