2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Crl yazması lazımdı ama ben de göremiyorum yazmıyo sanırım

Maşallah canm çok güzel Allah bağışlasın..sadece mide bulantınmı var

Kızlar Çarşamba günü 10 haftamıza giriyoruz ikili test için doktorunuz ne zaman çağırdı?

Çokkk şükür güzel haberlerle geldiksenin kuzu atak yapmış bakbizde ilk ölçümde 8+6 çıktık sonra 8+2 adete göre 8+1 iz çok şükür hala bizimle bebeklerimiz.Allahm sağlıkla hep güzel haberlerini almayı nasip etsinn.güzel haberler almayı bekleyenler de hemen alsın inşallahh

Aminn. Çok şükür teyzesi maşallahh Rabbim her bekleyene nasip etsin insallah

Ne guzel ilk cinsiyet haberini senden alicaz demekki gittiginde kac haftalik olcaksin
13. haftaya girmiş olacağım. ilk bebeğimde 16. haftada öğrenmiştim aslında o yüzden çok da umutlu değilim öğrenebileceğim konusunda ama bakalım

6+2de biz de alttan bebegi goremedik, yolksac vardi sadece. 7+2de bebek gorundu. Dur bakalim bi hafta sonra degisir, benimki 3 4 gun geriden geliyormus mesela.
Gercekten mi canım insAllah benım de bebegim görünür ya o kadar kötü durumdayım ki emdise ve korkuyla cuma gününü beklıyorum

Benım icn yazdıysan cumayı beklıyorum canım baska Bi doktora görüncem

Merhabalar 18 temmuz adet günümdü 6 gun gecikmeli adetten sonra test yaptim kan verdim ilk beta 2949 cıktı aynı gün keseyi gordum nasipse yarın ilk kalp atisini dinlicez. Bi arada 5. Tuo bebek için histeroskopiye hazırlanırken bi sürprizle karşılaştım yani Rabbimin bana hediyesi mucizesi insaallah bende 25 mart 2020 de anne olucam

Ay aynı duygular bende de var şuan kızıma karşı daha hassaslaştm sanki ☹
Hiç öyle düşünmeyin kızım 22 aylıkken oğlum oldu. İkisinin sevgisi de aynı oluyor hatta kızım da çok sevdi kardeşini kaç çocuğun olursa kalbin o kadar bölünüyor sevgi aynı kalıyor ama sevdiklerin çoğalıyor bu dünyanın en güzel şeyi bi kardeşle büyümek çocuğuna yapabileceğin en büyük iyilik ❤

Bilmem zannetmiyorum kagidi kaybettm de sorarsa ben gittim saglik ocagina kagidi uzattim ama almadi biz zaten onlarin istediginden daha fazla seye bakiyoruz dedi kendi isaretledi testleri bilgisayardan
Anladım cnm teşekkür ederim

gercekten mucize :) rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…