- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Ayni bilgiler yaziyor o tarafinda da canimKağıdının diğer kısmında yazıyor olabilir sağ altta yazıyor genelde
Crl yazması lazımdı ama ben de göremiyorum yazmıyo sanırımEki Görüntüle 2295859
Kızlarr biz geldikkher sey yolunda çok şükür 8 haftayla uyumlu dedi doktor. Ama doktor çok sevimsizdi ya agzından gramla laf aldık. Bu kağıtta bebeğin boyu nerede yazıyor ben bulamadım da. Geriden gelme olayi düzelmis sanirim doktor 8 hafta dedigine göre
Maşallah canm çok güzel Allah bağışlasın..sadece mide bulantınmı varKızlar merhaba normalde Çarşamba gidecektim hastaneye ama bulantımın da artması sebebiyle bugün gittim ve bebeğimin kalp atışını duyduk çok güzel bir duygu içimizde kıpır kıpır bir can taşıyoruz rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin
Yazmiyo canim.Crl yazması lazımdı ama ben de göremiyorum yazmıyo sanırım
Kızlar şu an bekliyorum doktorun çağırmasını dua edin lütfen
Ama sağlık ocağıda istemedi anlamadım bişey
Ben de 2 hafta önce kasık ağrıları ve göğüs ağrısı vardı geçen hafta kasık ağrım hiç olmadı ama göğsüm hiç geçmedi hala yatamıyorum yan tarafa falan dünden beri de bulantı başladı çok fazla :)Maşallah canm çok güzel Allah bağışlasın..sadece mide bulantınmı var
Çokkk şükür güzel haberlerle geldikEki Görüntüle 2295859
Kızlarr biz geldikkher sey yolunda çok şükür 8 haftayla uyumlu dedi doktor. Ama doktor çok sevimsizdi ya agzından gramla laf aldık. Bu kağıtta bebeğin boyu nerede yazıyor ben bulamadım da. Geriden gelme olayi düzelmis sanirim doktor 8 hafta dedigine göre
Aminn. Çok şükür teyzesi maşallahhÇokkk şükür güzel haberlerle geldiksenin kuzu atak yapmış bak bizde ilk ölçümde 8+6 çıktık sonra 8+2 adete göre 8+1 iz çok şükür hala bizimle bebeklerimiz.Allahm sağlıkla hep güzel haberlerini almayı nasip etsinn.güzel haberler almayı bekleyenler de hemen alsın inşallahh
11+1 de çağırdı beniKızlar Çarşamba günü 10 haftamıza giriyoruz ikili test için doktorunuz ne zaman çağırdı?
Bende bayramdan sonra gideyim o zaman 11 oluyoruz11+1 de çağırdı beni
13. haftaya girmiş olacağım. ilk bebeğimde 16. haftada öğrenmiştim aslında o yüzden çok da umutlu değilim öğrenebileceğim konusunda ama bakalımNe guzel ilk cinsiyet haberini senden alicaz demekki gittiginde kac haftalik olcaksin
Gözünüz aydın hrp böyle güzel haberler alın inş karından mı duydunuzevet canım bu cumartesi kalp atışını duyduk şükür
Gercekten mi canım insAllah benım de bebegim görünür ya o kadar kötü durumdayım ki emdise ve korkuyla cuma gününü beklıyorum6+2de biz de alttan bebegi goremedik, yolksac vardi sadece. 7+2de bebek gorundu. Dur bakalim bi hafta sonra degisir, benimki 3 4 gun geriden geliyormus mesela.
Benım icn yazdıysan cumayı beklıyorum canım baska Bi doktora görüncemMesajları genel okudum da şimdi etiketleyemedim konu sahibini. Evet erkenden kürtaja karar vermek çok zor bur durum. Bir arkadaşıma da bebeginiz canlanmamış demiş doktoru ve ilaç vermiş düşük olsun diye olmayınca kürtaja karar vermişler sonra ne olmuşsa başka bir doktora gidiyor bebek canlı. Yanı kısacası bebek geç canlanabiliyor örnekleri çok. Kalbini ferah tut. Hayırlısı olsun ❤
Hiç öyle düşünmeyin kızım 22 aylıkken oğlum oldu. İkisinin sevgisi de aynı oluyor hatta kızım da çok sevdi kardeşini kaç çocuğun olursa kalbin o kadar bölünüyor sevgi aynı kalıyor ama sevdiklerin çoğalıyor bu dünyanın en güzel şeyi bi kardeşle büyümek çocuğuna yapabileceğin en büyük iyilik ❤Ay aynı duygular bende de var şuan kızıma karşı daha hassaslaştm sanki ☹
Ama hepsini sağlık ocağı yapmıyor bildiğim kadarıylaOzelde gittigim drlar yaptir dedi. Saglik ocagina kendim randevu alip gittim
Anladım cnm teşekkür ederimBilmem zannetmiyorum kagidi kaybettm de sorarsa ben gittim saglik ocagina kagidi uzattim ama almadi biz zaten onlarin istediginden daha fazla seye bakiyoruz dedi kendi isaretledi testleri bilgisayardan
gercekten mucize :) rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahMerhabalar 18 temmuz adet günümdü 6 gun gecikmeli adetten sonra test yaptim kan verdim ilk beta 2949 cıktı aynı gün keseyi gordum nasipse yarın ilk kalp atisini dinlicez. Bi arada 5. Tuo bebek için histeroskopiye hazırlanırken bi sürprizle karşılaştım yani Rabbimin bana hediyesi mucizesi insaallah bende 25 mart 2020 de anne olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?