- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Doktor beceriksizse hersey mumkun demek ki.Kızlar bugün görümcem doğuma girdi öğlen sezeryan.. Aradım çocuk küvezdeymiş. Çocuğun omzu hazneye girmiş çıkaramamışlar ve vakumla çekmişler. Ben de ilk çocuğumu sezeryan doğurdum ama hiç böle şeyler duymamıştım. Sezeryande vakkumu ilk kez duydum. Bunu doktor ultrasonda göremezmiydi acaba ve Bi önlem alınamazmıydı sizceomuzu da morarmış çocuğun
Cok gecmis olsun mutlaka bunlari sorun hastanede bir ihmallik soz konusu ise asla pesini birakmayin hatta baska Dr.lar ile gorusup bilgi alin cok gecmis olsunKızlar bugün görümcem doğuma girdi öğlen sezeryan.. Aradım çocuk küvezdeymiş. Çocuğun omzu hazneye girmiş çıkaramamışlar ve vakumla çekmişler. Ben de ilk çocuğumu sezeryan doğurdum ama hiç böle şeyler duymamıştım. Sezeryande vakkumu ilk kez duydum. Bunu doktor ultrasonda göremezmiydi acaba ve Bi önlem alınamazmıydı sizceomuzu da morarmış çocuğun
Bilmem zannetmiyorum kagidi kaybettm de sorarsa ben gittim saglik ocagina kagidi uzattim ama almadi biz zaten onlarin istediginden daha fazla seye bakiyoruz dedi kendi isaretledi testleri bilgisayardanAma doktordan onaylı kagıt Almam gerekir mi peki
Hicbi bilgim yok o yuzden soruyorum hazneye girmis ne demek. Cok gecmis olsun sagligina biran once kavussun insallahKızlar bugün görümcem doğuma girdi öğlen sezeryan.. Aradım çocuk küvezdeymiş. Çocuğun omzu hazneye girmiş çıkaramamışlar ve vakumla çekmişler. Ben de ilk çocuğumu sezeryan doğurdum ama hiç böle şeyler duymamıştım. Sezeryande vakkumu ilk kez duydum. Bunu doktor ultrasonda göremezmiydi acaba ve Bi önlem alınamazmıydı sizceomuzu da morarmış çocuğun
Rahmin kalinlasmamasi CANIM bebegin gelismesi icin rahim Duvari buyuyorya bende buyumuyordu yada az buyuyordu bazende sivi oluyordu cok tedavi gordum sukur suan 2kese var ve ins dedigin gibi kiz ve erkek olarak kucagima alirim hepimizin kucaklari dolsun insOhh masallah masallah... biri kiz biri oglansa asil bayram o zman olur sanaRahmimde buyume sorunu var demissin canim, ben bilmiyorum nedir o tam olarak ?
Ben gurbetteyim onlar memlekette ama söluycem araştırılsınCok gecmis olsun mutlaka bunlari sorun hastanede bir ihmallik soz konusu ise asla pesini birakmayin hatta baska Dr.lar ile gorusup bilgi alin cok gecmis olsun
Bebeğin geleceği kanal diye biliyorum amaHicbi bilgim yok o yuzden soruyorum hazneye girmis ne demek. Cok gecmis olsun sagligina biran once kavussun insallah
Sezeryan olmus amaBebeğin geleceği kanal diye biliyorum ama
hayır cuma günü gidicem inşallah duyabilirim.Doktor bana 26 Mart dedi tahmini Doğum tarihi. Kalp atışını dinledin mi
Evet sezeryana girdi ama niye böle olmuş anlamadıkSezeryan olmus ama
Seninle günlerimiz aynı canm kalp atışı duyabildinmiiDoktor bana 26 Mart dedi tahmini Doğum tarihi. Kalp atışını dinledin mi
Evet canım doktorunla görüş sana yazar ilaçBen suan bir tane kullaniyorum diofol.sanki yetrli olmayacak gibi geliyor bana emzirdigim icin
reGenesis MAX kullanıyorum içinde omega 3 desteği varmış. İlk üç ayda zeka gelişimi için iyi dedi drHangi folik asit’i kullaniyorsunuz?
Kağıdının diğer kısmında yazıyor olabilir sağ altta yazıyor geneldeEki Görüntüle 2295859
Kızlarr biz geldikkher sey yolunda çok şükür 8 haftayla uyumlu dedi doktor. Ama doktor çok sevimsizdi ya agzından gramla laf aldık. Bu kağıtta bebeğin boyu nerede yazıyor ben bulamadım da. Geriden gelme olayi düzelmis sanirim doktor 8 hafta dedigine göre
Evet duydum canımSeninle günlerimiz aynı canm kalp atışı duyabildinmii
Çok sevindim canm..bende yarın duyarım umarım..çok kprkuyorummEvet duydum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?