2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Doktor beceriksizse hersey mumkun demek ki.
Birkac yil once haberlerde cikti, kadin sezeryana giriyor, hemsirenin dalginligiyla, kadinin bacagi koterden yanmis. Ustelik kadin hissetmiyor tabi o an, diyo ki bi yanik kokusu geliyor, o sekilde farkediyorlar.

Cok gecmis olsun mutlaka bunlari sorun hastanede bir ihmallik soz konusu ise asla pesini birakmayin hatta baska Dr.lar ile gorusup bilgi alin cok gecmis olsun

Ama doktordan onaylı kagıt Almam gerekir mi peki
Bilmem zannetmiyorum kagidi kaybettm de sorarsa ben gittim saglik ocagina kagidi uzattim ama almadi biz zaten onlarin istediginden daha fazla seye bakiyoruz dedi kendi isaretledi testleri bilgisayardan

Hicbi bilgim yok o yuzden soruyorum hazneye girmis ne demek. Cok gecmis olsun sagligina biran once kavussun insallah

Ohh masallah masallah... biri kiz biri oglansa asil bayram o zman olur sana Rahmimde buyume sorunu var demissin canim, ben bilmiyorum nedir o tam olarak ?
Rahmin kalinlasmamasi CANIM bebegin gelismesi icin rahim Duvari buyuyorya bende buyumuyordu yada az buyuyordu bazende sivi oluyordu cok tedavi gordum sukur suan 2kese var ve ins dedigin gibi kiz ve erkek olarak kucagima alirim hepimizin kucaklari dolsun ins

Benim dr um istedi sağlık ocağımda yaptırdım gerekli testleri yarin almaya gideceğim giderseniz sabah aç karnına gidin gebelik için gerekli testleri yaptıracağım deyin yapıyorlar direkt

Kağıdının diğer kısmında yazıyor olabilir sağ altta yazıyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…