Kızlar bu terimlerden anlayan yok mu aranızda ?
Canım doktorun ölçmemiş bebeği yoksa bebegin popoyla baş kısmında artı olurduEki Görüntüle 2295859
Kızlarr biz geldikkher sey yolunda çok şükür 8 haftayla uyumlu dedi doktor. Ama doktor çok sevimsizdi ya agzından gramla laf aldık. Bu kağıtta bebeğin boyu nerede yazıyor ben bulamadım da. Geriden gelme olayi düzelmis sanirim doktor 8 hafta dedigine göre
Oglumda da benzer zamanlarda uzun yol gitmiştik. Sık mola verdik, hareketlendim arada. Birşey olmamıştı. Sizin de olmaz, rahat olun. Benim bu sefer önlem amaçlıYa bende şuan yola çıktım 8 saatlikyolımuz var
Kendi arabamızla gidiyoruz 2 saate bir yürürüm inşaAllah lekelenme vs yok
Bişe olmaz inşaAllah
Vardık çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik olamazda inşaAllah canımOglumda da benzer zamanlarda uzun yol gitmiştik. Sık mola verdik, hareketlendim arada. Birşey olmamıştı. Sizin de olmaz, rahat olun. Benim bu sefer önlem amaçlı
Insallah bebişin hayırlısı ile kendisini gösterir cuma günü annesine bayram hediyesi olurBenım icn yazdıysan cumayı beklıyorum canım baska Bi doktora görüncem
İnsAllah canım insAllahInsallah bebişin hayırlısı ile kendisini gösterir cuma günü annesine bayram hediyesi olur
Hangi terimler canımKızlar bu terimlerden anlayan yok mu aranızda ?
Sağol canımmAyyy minnosa bakkk
Sağol canim. Doktor bi tuhaftı zaten. Burdan da soylesem mi adini kimse gitmesin İzmirden. İlgisiz, bıkkın. Resmen Allah canimi alsa da kurtulsam modundaydı. Bebeği bile ölçmemiş baksanaDeğerler bunlar
Benimde aynı birde baş ağrısı eklendı çok zor günler geçiriyorum umarım uzun sürmezKızlar benim ara ara gündüzleri bir uykum geliyor anlatamam 2 3 saat uyuyorum halsizlik var göğüs hassasiyeti inanılmaz Allah tan evdeyim 1 ay daha sonrasını düşünüyorumçalışanların Rabbim yardımcısı olsun
Foto paylastim ondaki terimler canimHangi terimler canım
Allah ol derse olur saglikla da dogarlar bugun bi ark in tupleri bagli iken bile hamile old ogrendim sasirdim iste Allah ne buyuk yoktan boyle var ediyor Onun gucu her seye yetiyorInsan endişeleniyor ama yolculukla pek bir şey olmuyor
Benim egzamam vardı ama bu dönemde iyice depreşti.sırtım saç diplerim yüzüm gözüm kızardı kaşıdıkça yara yapıyorum.ben de kortizonlu krem ve solüsyon kullanıyordum şimdi ne sürsem acaba diye düşünüyordum.cildiye de sıra bulamadım gidemedim bir türlü.bepanthol iyi bir seçenek sanırım.Bayanlar aranızda egzaması olan var mı ? Hamileyim kortizonlu krem kullanmayım diyorum mahvoldum
Benim egzamam vardı ama bu dönemde iyice depreşti.sırtım saç diplerim yüzüm gözüm kızardı kaşıdıkça yara yapıyorum.ben de kortizonlu krem ve solüsyon kullanıyordum şimdi ne sürsem acaba diye düşünüyordum.cildiye de sıra bulamadım gidemedim bir türlü.bepanthol iyi bir seçenek sanırım.Bayanlar aranızda egzaması olan var mı ? Hamileyim kortizonlu krem kullanmayım diyorum mahvoldum
Yarın kaçta randevün canm güzel haberler getirirsin inşallahhBenim egzamam vardı ama bu dönemde iyice depreşti.sırtım saç diplerim yüzüm gözüm kızardı kaşıdıkça yara yapıyorum.ben de kortizonlu krem ve solüsyon kullanıyordum şimdi ne sürsem acaba diye düşünüyordum.cildiye de sıra bulamadım gidemedim bir türlü.bepanthol iyi bir seçenek sanırım.
bende de var cnm elimde gecmisti hamile iken yine cikti bsy surmedim ama kizimda dr dermovat yesil olani kullanayim mi dedim 1 hafta sabah aksam kullan bsy olmaz dedi kullandim rahatlamistim sen ds dene cnm bu surecte komili zeytin yagli sxmpuan zeytin ypagli el ssbunu ve dus jeli oneririm hakiki zeytin ypagini h0afif isit asiti gitsin pamuk ile sur kotu yerlerine eminim rshatl0at0acapktir kati sabunlar krutur uzak dur ,tabiki de eldiven ile is yap cnm ben farmasi yapiyorum unun zeytin yagli urunleri var elimde bende onlari kullanicam bklm bu surecte reklam icin demedim iyi gelirse elime soylerim cnm ama komili sampuan ve zeytin yagli sivi sabunlari kullann mutlakaBenim egzamam vardı ama bu dönemde iyice depreşti.sırtım saç diplerim yüzüm gözüm kızardı kaşıdıkça yara yapıyorum.ben de kortizonlu krem ve solüsyon kullanıyordum şimdi ne sürsem acaba diye düşünüyordum.cildiye de sıra bulamadım gidemedim bir türlü.bepanthol iyi bir seçenek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?