2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım doktorun ölçmemiş bebeği yoksa bebegin popoyla baş kısmında artı olurdu

Ya bende şuan yola çıktım 8 saatlikyolımuz var
Kendi arabamızla gidiyoruz 2 saate bir yürürüm inşaAllah lekelenme vs yok
Bişe olmaz inşaAllah
Oglumda da benzer zamanlarda uzun yol gitmiştik. Sık mola verdik, hareketlendim arada. Birşey olmamıştı. Sizin de olmaz, rahat olun. Benim bu sefer önlem amaçlı

Kızlar benim ara ara gündüzleri bir uykum geliyor anlatamam 2 3 saat uyuyorum halsizlik var göğüs hassasiyeti inanılmaz Allah tan evdeyim 1 ay daha sonrasını düşünüyorum çalışanların Rabbim yardımcısı olsun

Benimde aynı birde baş ağrısı eklendı çok zor günler geçiriyorum umarım uzun sürmez

Bayanlar aranızda egzaması olan var mı ? Hamileyim kortizonlu krem kullanmayım diyorum mahvoldum
[/QUOTE]
Benim egzamam vardı ama bu dönemde iyice depreşti.sırtım saç diplerim yüzüm gözüm kızardı kaşıdıkça yara yapıyorum.ben de kortizonlu krem ve solüsyon kullanıyordum şimdi ne sürsem acaba diye düşünüyordum.cildiye de sıra bulamadım gidemedim bir türlü.bepanthol iyi bir seçenek sanırım.

Bayanlar aranızda egzaması olan var mı ? Hamileyim kortizonlu krem kullanmayım diyorum mahvoldum
Benim egzamam vardı ama bu dönemde iyice depreşti.sırtım saç diplerim yüzüm gözüm kızardı kaşıdıkça yara yapıyorum.ben de kortizonlu krem ve solüsyon kullanıyordum şimdi ne sürsem acaba diye düşünüyordum.cildiye de sıra bulamadım gidemedim bir türlü.bepanthol iyi bir seçenek sanırım.
[/QUOTE]
Yarın kaçta randevün canm güzel haberler getirirsin inşallahh

[/QUOTE]
bende de var cnm elimde gecmisti hamile iken yine cikti bsy surmedim ama kizimda dr dermovat yesil olani kullanayim mi dedim 1 hafta sabah aksam kullan bsy olmaz dedi kullandim rahatlamistim sen ds dene cnm bu surecte komili zeytin yagli sxmpuan zeytin ypagli el ssbunu ve dus jeli oneririm hakiki zeytin ypagini h0afif isit asiti gitsin pamuk ile sur kotu yerlerine eminim rshatl0at0acapktir kati sabunlar krutur uzak dur ,tabiki de eldiven ile is yap cnm ben farmasi yapiyorum unun zeytin yagli urunleri var elimde bende onlari kullanicam bklm bu surecte reklam icin demedim iyi gelirse elime soylerim cnm ama komili sampuan ve zeytin yagli sivi sabunlari kullann mutlaka

Yarın kaçta randevün canm güzel haberler getirirsin inşallahh
[/QUOTE]
2buçukta.Heyecandan ölcem.Acaba boş mu dolu mu kesem.inşallah rabbim bize bağışlar bu gebeliklerimizi.seninki kaçta?

bende de var cnm elimde gecmisti hamile iken yine cikti bsy surmedim ama kizimda dr dermovat yesil olani kullanayim mi dedim 1 hafta sabah aksam kullan bsy olmaz dedi kullandim rahatlamistim sen ds dene cnm bu surecte komili zeytin yagli sxmpuan zeytin ypagli el ssbunu ve dus jeli oneririm hakiki zeytin ypagini h0afif isit asiti gitsin pamuk ile sur kotu yerlerine eminim rshatl0at0acapktir kati sabunlar krutur uzak dur ,tabiki de eldiven ile is yap cnm ben farmasi yapiyorum unun zeytin yagli urunleri var elimde bende onlari kullanicam bklm bu surecte reklam icin demedim iyi gelirse elime soylerim cnm ama komili sampuan ve zeytin yagli sivi sabunlari kullann mutlaka
[/QUOTE]
O kadar çok ürün kullandım ki.hem de bu uğurda dünya paralar harcadım bi geçiyor bi tekrarlıyor.Tabi güneşte çok etkiliyor bunu.sağol canım yarın bakıp alayım dediklarinden.inşallah kalp atışını duyarsam hamilelikte kullanılan güneş kremlerinden çatlak kremlerinden de alcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…