2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ay minnaklara kurban olurum ben ya 2cm ne demek ya Allahim sağlikla buyutsun yavrularimizi insallah
Hamile oldugumu ogrendigim hafta hep bebek gelisimi ve dollenme videolarina baktim. Ne buyuk bi seruven. 9 ay iceride karanlik ortamda yasiyor dusunsene. Nokta kadar bile degilken dogumda 45 50 cm oluyor

Benim de pantolonlarım olmuyor kızlar hamile pantolonlarından denedim lcw de büyük geldiler bu arada fasülye de iyiymiş bugün kontroldeydik 9. Haftasında dedi doktor . Sanırım artık tam döllenme tarihine göre belli oluyor

Bebegi olcmedi mi? Pantolonlarin icin lastik yada toka kullanabilirsin dugme kisminda dugme acik durur

Hamile oldugumu ogrendigim hafta hep bebek gelisimi ve dollenme videolarina baktim. Ne buyuk bi seruven. 9 ay iceride karanlik ortamda yasiyor dusunsene. Nokta kadar bile degilken dogumda 45 50 cm oluyor
Çok güzel bi duygu gerçekten nasip eden Allah'a şükürler olsun. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Benim nasip olursa ilk olacak çok heyecanlıyım o yüzden

Çok güzel bi duygu gerçekten nasip eden Allah'a şükürler olsun. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Benim nasip olursa ilk olacak çok heyecanlıyım o yüzden
Seni anlayabiliyorum. Kizimda hamileligim cok uzun gelmisti bana. Gecelerce uyuyamazdim. Bide ekimde hamile kaldim uzun kış geceleri bitmek bilmemisti. 3 ay yatmistim. Evim cevremden uzak kapimi acan yoktu. Calisirken isten cikarildim. Kisaca zaman hic gecmezdo hep kafamda kurardim.vdurmadan doktora gidiyodum. Esim ve doktorum yılmıştı benden.
Bunda kizim var zaman yetmiyor. Sabah azcik daha uyusa diye gozune bakiyorim. Bide huy oldu hemen uyuyamiyorum. Cok yorgunum sarkisini kendime ve tum hamislere hediye ediyorum

Çok şükür yanına getirmişler küvezden geriden iyi görünüyor ama kolunda bişeyler sarılı üzmemek için de çok sormadık

Bu haftalarda hala vajina ağrısı yaşayan varmı regli olacakmış gibi bir ağrı çok merak ediyorum 2 hafta iyiydi şimdi yine başladı

Midemde bugün çok berbat öğğğğğ kusuruma bakmayın ne olur sanki geçen hafta daha iyiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…