Hamile oldugumu ogrendigim hafta hep bebek gelisimi ve dollenme videolarina baktim. Ne buyuk bi seruven. 9 ay iceride karanlik ortamda yasiyor dusunsene. Nokta kadar bile degilken dogumda 45 50 cm oluyoray minnaklara kurban olurum ben ya 2cm ne demek ya Allahim sağlikla buyutsun yavrularimizi insallah
Benim de pantolonlarım olmuyor kızlar hamile pantolonlarından denedim lcw de büyük geldilerKiyafet konusunda kizima hamileligimde hamile kiyafeti hic almadim. Bluz heves etmistim ama gorumcemin bebegi olmadigi icin heveslenir vs diye almadim. Pantolonlara lastik takip epey bir sure giydim. Daha sonra cogunlukla elbise giydim. Sadece hamile camasiri almistim
Bebegi olcmedi mi? Pantolonlarin icin lastik yada toka kullanabilirsin dugme kisminda dugme acik dururBenim de pantolonlarım olmuyor kızlar hamile pantolonlarından denedim lcw de büyük geldilerbu arada fasülye de iyiymiş bugün kontroldeydik 9. Haftasında dedi doktor . Sanırım artık tam döllenme tarihine göre belli oluyor
Çok güzel bi duygu gerçekten nasip eden Allah'a şükürler olsun. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Benim nasip olursa ilk olacak çok heyecanlıyım o yüzdenHamile oldugumu ogrendigim hafta hep bebek gelisimi ve dollenme videolarina baktim. Ne buyuk bi seruven. 9 ay iceride karanlik ortamda yasiyor dusunsene. Nokta kadar bile degilken dogumda 45 50 cm oluyor
Seni anlayabiliyorum. Kizimda hamileligim cok uzun gelmisti bana. Gecelerce uyuyamazdim. Bide ekimde hamile kaldim uzun kış geceleri bitmek bilmemisti. 3 ay yatmistim. Evim cevremden uzak kapimi acan yoktu. Calisirken isten cikarildim. Kisaca zaman hic gecmezdo hep kafamda kurardim.vdurmadan doktora gidiyodum. Esim ve doktorum yılmıştı benden.Çok güzel bi duygu gerçekten nasip eden Allah'a şükürler olsun. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Benim nasip olursa ilk olacak çok heyecanlıyım o yüzden
Bebeği olcmezse olmaz kiNiye ki acaba. Hep mi öyle oluyor. Ben boşuna mı saydırdım içimden doktora
En basitinden haftasiyla uyumlu olup olmadığını soyleyebilmek için bile ölçüm yapması şart.Bebeği olcmezse olmaz ki
Son 3 seferdir ölçülüyor benim. Belki de ölçmüstur de o görüntüyü çıkartmayı es geçmiştir
Benim 1.02 cmDaha cok ufak. Mm kaysa hafta yanlis cikarbenim cumartesi bebek 2 cmdi dusunsene ne kadar kucuk daha
Çok şükür yanına getirmişler küvezden geriden iyi görünüyor ama kolunda bişeyler sarılı üzmemek için de çok sormadıkBöyle şeyler olabilir demek ki dikatsizlik aslında.
Ablam da kızını sezaryenle doğurdu kafasında ceviz büyüklüğünde içe doğru çukur oluşmuştu nasıl oluştuğunu anlamadı doktor belki geçer geçmez dedi ama bir kaç hafta da düzeldi şükür. Oda düzelir uzulmeyin
Kuzum senin de 1cm biseydir benimkisi 1.02 cmmişay minnaklara kurban olurum ben ya 2cm ne demek ya Allahim sağlikla buyutsun yavrularimizi insallah
8.haftayla uyumlu dedi canim. Belki dedigin gibi o kagidi vermeyi es gecmistirEn basitinden haftasiyla uyumlu olup olmadığını soyleyebilmek için bile ölçüm yapması şart.
6+4 te devlette 0.69mm çıktıNiye ki acaba. Hep mi öyle oluyor. Ben boşuna mı saydırdım içimden doktora
Olsun bakalim her sey yolunda ya cok sukur kendi doktorumuzu bekleriz artik6+4 te devlette 0.69mm çıktı
6+5te özelde 0.66 çıktı benim bebişim
Aslında ölçebilirdi ama yapmamış demekki
Kızlar Çarşamba günü 10 haftamıza giriyoruz ikili test için doktorunuz ne zaman çağırdı?
Teşekkürler. Sadece değerleri çekmeye çalıştım ama bir türlü yazılara odaklayip net çekmedi. Minik bebek de çıktı böyleceMaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?