Demi ne güzel yazmışsınzHiç öyle düşünmeyin kızım 22 aylıkken oğlum oldu. İkisinin sevgisi de aynı oluyor hatta kızım da çok sevdi kardeşini kaç çocuğun olursa kalbin o kadar bölünüyor sevgi aynı kalıyor ama sevdiklerin çoğalıyor bu dünyanın en güzel şeyi bi kardeşle büyümek çocuğuna yapabileceğin en büyük iyilik ❤
Teyzeleriiiiiiiiiiiiii 2kese gorduk sukurrler olsun ama Dr sevinmek icin erken dedi benim rahmimde buyume sorunu var oyuzden simdi bebeklerine iyi bak ve buyut dedi 10gun sonra kontrol var ins kalp atislarini duyariz cok sevindim ama korkularimda bir okadar cok Allahim ins bebislerimizi bize bagislar 10gun nasil gececek bilmiyorum hepinize dua ediyorum Sizde bana edin kizlar
bende birde o gün beklemeyim diye 8:40 aldım heralde ilk randevu...eşiyle birlikte görmeye giden varmı?
Merhabalar 18 temmuz adet günümdü 6 gun gecikmeli adetten sonra test yaptim kan verdim ilk beta 2949 cıktı aynı gün keseyi gordum nasipse yarın ilk kalp atisini dinlicez. Bi arada 5. Tuo bebek için histeroskopiye hazırlanırken bi sürprizle karşılaştım yani Rabbimin bana hediyesi mucizesi insaallah bende 25 mart 2020 de anne olucam
Ama hepsini sağlık ocağı yapmıyor bildiğim kadarıyla
Aynen öyle çok şükür ben şimdi 27 ay arayla 3.mü alacağım inşaAllahDemi ne güzel yazmışsınzElhamdülillah çok şükür nasip eden Rabbim e
Ama o balik yagi degil mi canim. Kirmizi, yumusak bi hap die hatirliyorum. Iyi bir marka, ama kullanmak icin erken vermisler sana. Belki gerekli gormustur tabi doktorun. Bana 4. Ayda verilmisti dereGenesis MAX kullanıyorum içinde omega 3 desteği varmış. İlk üç ayda zeka gelişimi için iyi dedi dr
Evt canim4 mg mi kullanıyosun canım ?
Amin canım amin insaallah tüm.isteyen kadınlara nasip etsin insaaallahgercekten mucize :) rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah
Allah razi olsun canim cok saolDualarimiz seninleikisini de saglikla kucagina alirsin insallah. Hayirli olsun.
6+6’da kalp atisini dinledigimiz randevuya birlikte gitmistik. Kalp atisini duyunca bana “cok heyecanlisin su hiza bak” dedi garibim. Doktor da “bebek babasinin sesini duyunca heyecanlandi tabi” deyince sok oldu. Bu erkekler cok saf
Hayirli, ugurlu olsun, saglikla gelsin insallah.
Saglik ocagi bazi testleri yapmiyor, ozelde yaptirmayacaksan devlet hastanesi en iyisi. Hem tamamini yapiyor hem ayni gun aksamina tum sonuclari veriyor canim.
Yaa çok çocukluAynen öyle çok şükür ben şimdi 27 ay arayla 3.mü alacağım inşaAllah ❤ Ev cümbüş
Benim yumurtlama 4 temmuz canım... duyarsın benceNe zaman duydun kalp atışını. Benim son adet tarihim 20 haziran yumurtlama 8 temmuz. 9 ağustosta duyarmıyım acaba kalp atışı?
Ne zaman duydun kalp atışını. Benim son adet tarihim 20 haziran yumurtlama 8 temmuz. 9 ağustosta duyarmıyım acaba kalp atışı?
Evet karındanGözünüz aydın hrp böyle güzel haberler alın inş karından mı duydunuz
Benimde dün geceden beri sol kaburgam boşluğum ağriyor valla internetten baktim büyüyen rahmin kaburgaya doğru genişlemesi baski yapmasi ağri yaparmiş.İnsallah oyledir.
Kizkar bide doktorunuz size çay kahve konusunda kısıtlama getirdi mi?
En iyisi Bn devlete gidip yaptırayımDualarimiz seninleikisini de saglikla kucagina alirsin insallah. Hayirli olsun.
6+6’da kalp atisini dinledigimiz randevuya birlikte gitmistik. Kalp atisini duyunca bana “cok heyecanlisin su hiza bak” dedi garibim. Doktor da “bebek babasinin sesini duyunca heyecanlandi tabi” deyince sok oldu. Bu erkekler cok saf
Hayirli, ugurlu olsun, saglikla gelsin insallah.
Saglik ocagi bazi testleri yapmiyor, ozelde yaptirmayacaksan devlet hastanesi en iyisi. Hem tamamini yapiyor hem ayni gun aksamina tum sonuclari veriyor canim. ☺
Bayanlar aranızda egzaması olan var mı ? Hamileyim kortizonlu krem kullanmayım diyorum mahvoldum
Kontrole gidenler ses verin her sey
Bayram öncesi cuma gidicem ben 3. Gidişim olacak inşallah herşey yolundadır
Gidenlerin ultrason resimlerini sevip sevip duruyorum minnaklara masallah yaa
Kızlar bu terimlerden anlayan yok mu aranızda ?Eki Görüntüle 2295859
Kızlarr biz geldikkher sey yolunda çok şükür 8 haftayla uyumlu dedi doktor. Ama doktor çok sevimsizdi ya agzından gramla laf aldık. Bu kağıtta bebeğin boyu nerede yazıyor ben bulamadım da. Geriden gelme olayi düzelmis sanirim doktor 8 hafta dedigine göre
Eki Görüntüle 2295859
Kızlarr biz geldikkher sey yolunda çok şükür 8 haftayla uyumlu dedi doktor. Ama doktor çok sevimsizdi ya agzından gramla laf aldık. Bu kağıtta bebeğin boyu nerede yazıyor ben bulamadım da. Geriden gelme olayi düzelmis sanirim doktor 8 hafta dedigine göre
Öncelikle gözünüz aydınEki Görüntüle 2295859
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?