2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Demi ne güzel yazmışsınz Elhamdülillah çok şükür nasip eden Rabbim e

Dualarimiz seninle ikisini de saglikla kucagina alirsin insallah. Hayirli olsun.
bende birde o gün beklemeyim diye 8:40 aldım heralde ilk randevu...eşiyle birlikte görmeye giden varmı?

6+6’da kalp atisini dinledigimiz randevuya birlikte gitmistik. Kalp atisini duyunca bana “cok heyecanlisin su hiza bak” dedi garibim. Doktor da “bebek babasinin sesini duyunca heyecanlandi tabi” deyince sok oldu. Bu erkekler cok saf

Hayirli, ugurlu olsun, saglikla gelsin insallah.

Ama hepsini sağlık ocağı yapmıyor bildiğim kadarıyla

Saglik ocagi bazi testleri yapmiyor, ozelde yaptirmayacaksan devlet hastanesi en iyisi. Hem tamamini yapiyor hem ayni gun aksamina tum sonuclari veriyor canim.

reGenesis MAX kullanıyorum içinde omega 3 desteği varmış. İlk üç ayda zeka gelişimi için iyi dedi dr
Ama o balik yagi degil mi canim. Kirmizi, yumusak bi hap die hatirliyorum. Iyi bir marka, ama kullanmak icin erken vermisler sana. Belki gerekli gormustur tabi doktorun. Bana 4. Ayda verilmisti de

Allah razi olsun canim cok saol

Benimde dün geceden beri sol kaburgam boşluğum ağriyor valla internetten baktim büyüyen rahmin kaburgaya doğru genişlemesi baski yapmasi ağri yaparmiş.İnsallah oyledir.
Kizkar bide doktorunuz size çay kahve konusunda kısıtlama getirdi mi?

Gecmis olsun.

Bende migren var. Bunun icin gunde en fazla 1 fincan sade Turk kahvesi, cok ama cok acik cay icmeme izin var. Bunun haricinde su, sut ve maden suyu icebiliyorum.

Kahveyi de nedense icesim gelmiyor ki ana ogunum sayilir normalde.

En iyisi Bn devlete gidip yaptırayım

Bayanlar aranızda egzaması olan var mı ? Hamileyim kortizonlu krem kullanmayım diyorum mahvoldum

Bayanlar aranızda egzaması olan var mı ? Hamileyim kortizonlu krem kullanmayım diyorum mahvoldum

Egzama degil de, gunes alerjim var. Kortizonlu krem kullaniyordum normalde. Doktorum onun yerine Bepanthol kasinti gidericiye izin versi. Prospektuste de gebelerin kullanabilecegini yaziyor. Gecmis olsun.

Kızlar bu terimlerden anlayan yok mu aranızda ?

Ayyy minnosa bakkk

Öncelikle gözünüz aydın
Burada boyu da haftası da yazmıyor ne yazıkki. Boyu için crl yanında değer yazar... Diğerlerinin ne olduğu konusunda bir fikrim yok. Bebek büyüdükçe bakacak daha çok değer oluyor ama şimdilik bu ikisi yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…