2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
O kadar çok ürün kullandım ki.hem de bu uğurda dünya paralar harcadım bi geçiyor bi tekrarlıyor.Tabi güneşte çok etkiliyor bunu.sağol canım yarın bakıp alayım dediklarinden.inşallah kalp atışını duyarsam hamilelikte kullanılan güneş kremlerinden çatlak kremlerinden de alcam.
[/QUOTE]

Gunes kremi Solenta Pregna kullaniyorum. Cok memnunum. Baslarda cildim lekelenmeye baslamisti, hemen bu kreme dondum ve su an lekelenmenin onune gecti.

O kadar çok ürün kullandım ki.hem de bu uğurda dünya paralar harcadım bi geçiyor bi tekrarlıyor.Tabi güneşte çok etkiliyor bunu.sağol canım yarın bakıp alayım dediklarinden.inşallah kalp atışını duyarsam hamilelikte kullanılan güneş kremlerinden çatlak kremlerinden de alcam.
[/QUOTE]
cnm egzzma stres hastaligi benim gibi cok hercseyim mukemmel olsun aman her seyim duzgun olsun kimse bi laf etmesin diye surekli stresli isen ki kadin ve hormonlari da buna katilinca malesef toplumda kadinlarda daha cok hep her seye kadin koşturur yapar algisi malesef ,dene bklm bi ben yapmiyorum bende basliycam ve kafamda yok ama o kadar sac dokulmem var ki sana anlatamam dr a dicem cnm

D Deryaderyaderya536 önce sen duyacaksın inşallah.Güzel haberler verirsin bize ben inanıyorum.Benim tedirgin olmamım nedeni cuma günü doktor sadece keseyi gördü diğerlerinden bahsetmedi ben o yüzden korkuyorum ama sen rahat ol.benim hiç belirtim yok.Bazen kafamı mı oynatıyorum acaba çok düşünerek diyorum.Hayırlısı olsun artık

m b r zaten beni de stres bu hale getirdi.Yok çocuk olacak mı kesesi görünecek mi kalbi atacak mı doğacak mı vs derken hasta oldum resmen.Bi de bu çok kötü bir hastalık güneşte kaşıdıkça siyahlaşıp iz yapıyor.

Selam güzel anneler bugün hamile kıyafeti bakmaya çıktım istanbulda olanlar 212 avm de lcw outlette hamile reyonunda güzel ve uygun ürünler var bakın isterseniz ben bir kaç parça birşey aldım alt hamile reyonundan aldım ileride de rahatca giyinebileyim diye şimdilik üstleri normal t-shirt lerden bir bedeb büyük aldım aklınızda bulunsun yakin olanlar bir baksin derim hanile kotlari falan uygun baya

2buçukta.Heyecandan ölcem.Acaba boş mu dolu mu kesem.inşallah rabbim bize bağışlar bu gebeliklerimizi.seninki kaçta?
İnşallah canm inşallah benimde sabah
[/QUOTE]
benim kanamam cok oldu dr odasina girmeden hic umit yoktu icimde dedim o kanamalarla normal gebelik olamaz dualar okudum ve o sesi duydum mutlu oldum ustelik 2 . hamileligim old halde insan bi tuhaf oluyor ,babami yakin zamanda kaybettim bu gebelik plansizdi dedim babamin yasini unutturur ani sekilde öldü kalp krizi yikildik en azindan biraz dikkatimiz bebege yoneldi ,Allah bize bi teselli verdi sende icini ferah tut hep iyi dusun iyi olsun

Reactions: Eva
İnşallah canm inşallah benimde sabah
benim kanamam cok oldu dr odasina girmeden hic umit yoktu icimde dedim o kanamalarla normal gebelik olamaz dualar okudum ve o sesi duydum mutlu oldum ustelik 2 . hamileligim old halde insan bi tuhaf oluyor ,babami yakin zamanda kaybettim bu gebelik plansizdi dedim babamin yasini unutturur ani sekilde öldü kalp krizi yikildik en azindan biraz dikkatimiz bebege yoneldi ,Allah bize bi teselli verdi sende icini ferah tut hep iyi dusun iyi olsun
[/QUOTE]
Başın sağ olsun o acıyı ben de çok iyi bilirim rabbim kimseye yaşatmasın.Eğer sağlıklı hayırlı olacaksa olsun diyorum ama ben çok zor hamile kalıyorum iki defa tüp bebek yaptırdım transfer bile olamadım tedavim hep yarım kaldı bir kimyasal gebelik bir dış gebelik geçirdim.2 yıldır bu uğurda herşeyimizi harcadık.Tam umudumu yitirmiştim ki normal yoldan yeniden hamile kaldım.Hamileliğimi öğrendikten on dk sonra eşimin kaza yaptığını öğrendim.Hastaden daha bugün çıktık.o yüzden benimde bu gebelikle ilgili korkularım var.

Iyi bi dermatologa git cnm sen ve sana güneş kremi olarakda solante pigmentayi oneririm ben de kuru old icin ayri bi kategorisini aldim kreminin ben Turkiyenin iyi univ birinde lab da calisiyorum kisa sure once ben analizine girdim ve dr bana solante onerdi hamilelikte lekesi olana da sana dedigimi onerdi benim malesef benlerimin artmasina ve cilt kanserine yatkin old ogrendim analizle bunu onerdi iyi old na inaniyorum o yuzden, cunku ciddi bi boyuttayım

Başın sağ olsun o acıyı ben de çok iyi bilirim rabbim kimseye yaşatmasın.Eğer sağlıklı hayırlı olacaksa olsun diyorum ama ben çok zor hamile kalıyorum iki defa tüp bebek yaptırdım transfer bile olamadım tedavim hep yarım kaldı bir kimyasal gebelik bir dış gebelik geçirdim.2 yıldır bu uğurda herşeyimizi harcadık.Tam umudumu yitirmiştim ki normal yoldan yeniden hamile kaldım.Hamileliğimi öğrendikten on dk sonra eşimin kaza yaptığını öğrendim.Hastaden daha bugün çıktık.o yüzden benimde bu gebelikle ilgili korkularım var.
[/QUOTE]
Allah yardimcin olsun cnm benim de iki dusugum var ve hep sikintili hamileliklerim napalim herkesin bi sinavi var bizim de böyle iste ama stresle daha cok etkileniyoruz ha elimizde mi belki stresle mucadelenin dersini ve ya egitimini alsak elimizde ama almadigimiz icin su an bizim elimizde degil o yuzden dikkatimizi baska konulara cekelim kitap film vs sana da esine de gecmis olsun bu arada cnm

Ben de bir şeyler alacağım evdeyim diye taytlarla idare ediyorum pantolonlarim olmuyor internetten baktim çok pahalı hamile kiyafetleri

Böyle şeyler olabilir demek ki dikatsizlik aslında.
Ablam da kızını sezaryenle doğurdu kafasında ceviz büyüklüğünde içe doğru çukur oluşmuştu nasıl oluştuğunu anlamadı doktor belki geçer geçmez dedi ama bir kaç hafta da düzeldi şükür. Oda düzelir uzulmeyin

Kiyafet konusunda kizima hamileligimde hamile kiyafeti hic almadim. Bluz heves etmistim ama gorumcemin bebegi olmadigi icin heveslenir vs diye almadim. Pantolonlara lastik takip epey bir sure giydim. Daha sonra cogunlukla elbise giydim. Sadece hamile camasiri almistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…