- 14 Temmuz 2019
- 499
- 466
- 103
- 36
2buçukta.Heyecandan ölcem.Acaba boş mu dolu mu kesem.inşallah rabbim bize bağışlar bu gebeliklerimizi.seninki kaçta?Yarın kaçta randevün canm güzel haberler getirirsin inşallahh
O kadar çok ürün kullandım ki.hem de bu uğurda dünya paralar harcadım bi geçiyor bi tekrarlıyor.Tabi güneşte çok etkiliyor bunu.sağol canım yarın bakıp alayım dediklarinden.inşallah kalp atışını duyarsam hamilelikte kullanılan güneş kremlerinden çatlak kremlerinden de alcam.bende de var cnm elimde gecmisti hamile iken yine cikti bsy surmedim ama kizimda dr dermovat yesil olani kullanayim mi dedim 1 hafta sabah aksam kullan bsy olmaz dedi kullandim rahatlamistim sen ds dene cnm bu surecte komili zeytin yagli sxmpuan zeytin ypagli el ssbunu ve dus jeli oneririm hakiki zeytin ypagini h0afif isit asiti gitsin pamuk ile sur kotu yerlerine eminim rshatl0at0acapktir kati sabunlar krutur uzak dur ,tabiki de eldiven ile is yap cnm ben farmasi yapiyorum unun zeytin yagli urunleri var elimde bende onlari kullanicam bklm bu surecte reklam icin demedim iyi gelirse elime soylerim cnm ama komili sampuan ve zeytin yagli sivi sabunlari kullann mutlaka
O kadar çok ürün kullandım ki.hem de bu uğurda dünya paralar harcadım bi geçiyor bi tekrarlıyor.Tabi güneşte çok etkiliyor bunu.sağol canım yarın bakıp alayım dediklarinden.inşallah kalp atışını duyarsam hamilelikte kullanılan güneş kremlerinden çatlak kremlerinden de alcam.bende de var cnm elimde gecmisti hamile iken yine cikti bsy surmedim ama kizimda dr dermovat yesil olani kullanayim mi dedim 1 hafta sabah aksam kullan bsy olmaz dedi kullandim rahatlamistim sen ds dene cnm bu surecte komili zeytin yagli sxmpuan zeytin ypagli el ssbunu ve dus jeli oneririm hakiki zeytin ypagini h0afif isit asiti gitsin pamuk ile sur kotu yerlerine eminim rshatl0at0acapktir kati sabunlar krutur uzak dur ,tabiki de eldiven ile is yap cnm ben farmasi yapiyorum unun zeytin yagli urunleri var elimde bende onlari kullanicam bklm bu surecte reklam icin demedim iyi gelirse elime soylerim cnm ama komili sampuan ve zeytin yagli sivi sabunlari kullann mutlaka
İlk cinsiyet tahmini sizden gelecek çok heyecanli☺Bu mide bulantıları ve midemin garip halleri beni acayip yordu, yıldım. Normal hissetmek istiyorum artık. Umarım geçer yakında
27'sinde ikili test ve cinsiyet tahmini için kontrolüm var, çok heyecanlı
İnşallah canm inşallah benimde sabah2buçukta.Heyecandan ölcem.Acaba boş mu dolu mu kesem.inşallah rabbim bize bağışlar bu gebeliklerimizi.seninki kaçta?
İnşallah canm inşallah benimde sabah2buçukta.Heyecandan ölcem.Acaba boş mu dolu mu kesem.inşallah rabbim bize bağışlar bu gebeliklerimizi.seninki kaçta?
benim kanamam cok oldu dr odasina girmeden hic umit yoktu icimde dedim o kanamalarla normal gebelik olamaz dualar okudum ve o sesi duydum mutlu oldum ustelik 2 . hamileligim old halde insan bi tuhaf oluyor ,babami yakin zamanda kaybettim bu gebelik plansizdi dedim babamin yasini unutturur ani sekilde öldü kalp krizi yikildik en azindan biraz dikkatimiz bebege yoneldi ,Allah bize bi teselli verdi sende icini ferah tut hep iyi dusun iyi olsunİnşallah canm inşallah benimde sabah
Iyi bi dermatologa git cnm sen ve sana güneş kremi olarakda solante pigmentayi oneririm ben de kuru old icin ayri bi kategorisini aldim kreminin ben Turkiyenin iyi univ birinde lab da calisiyorum kisa sure once ben analizine girdim ve dr bana solante onerdi hamilelikte lekesi olana da sana dedigimi onerdi benim malesef benlerimin artmasina ve cilt kanserine yatkin old ogrendim analizle bunu onerdi iyi old na inaniyorum o yuzden, cunku ciddi bi boyuttayımm b r zaten beni de stres bu hale getirdi.Yok çocuk olacak mı kesesi görünecek mi kalbi atacak mı doğacak mı vs derken hasta oldum resmen.Bi de bu çok kötü bir hastalık güneşte kaşıdıkça siyahlaşıp iz yapıyor.
Başın sağ olsun o acıyı ben de çok iyi bilirim rabbim kimseye yaşatmasın.Eğer sağlıklı hayırlı olacaksa olsun diyorum ama ben çok zor hamile kalıyorum iki defa tüp bebek yaptırdım transfer bile olamadım tedavim hep yarım kaldı bir kimyasal gebelik bir dış gebelik geçirdim.2 yıldır bu uğurda herşeyimizi harcadık.Tam umudumu yitirmiştim ki normal yoldan yeniden hamile kaldım.Hamileliğimi öğrendikten on dk sonra eşimin kaza yaptığını öğrendim.Hastaden daha bugün çıktık.o yüzden benimde bu gebelikle ilgili korkularım var.benim kanamam cok oldu dr odasina girmeden hic umit yoktu icimde dedim o kanamalarla normal gebelik olamaz dualar okudum ve o sesi duydum mutlu oldum ustelik 2 . hamileligim old halde insan bi tuhaf oluyor ,babami yakin zamanda kaybettim bu gebelik plansizdi dedim babamin yasini unutturur ani sekilde öldü kalp krizi yikildik en azindan biraz dikkatimiz bebege yoneldi ,Allah bize bi teselli verdi sende icini ferah tut hep iyi dusun iyi olsun
Onlar her usgde olan seylerKızlar bu terimlerden anlayan yok mu aranızda ?
Sağol canim. Doktor bi tuhaftı zaten. Burdan da soylesem mi adini kimse gitmesin İzmirden. İlgisiz, bıkkın. Resmen Allah canimi alsa da kurtulsam modundaydı. Bebeği bile ölçmemiş baksana
Niye ki acaba. Hep mi öyle oluyor. Ben boşuna mı saydırdım içimden doktoraOnlar her usgde olan seyler
Srnin haftanda benimde ölcmediler
Bende bikilodan fazla aldm suan kabizlik sorunu var ama ciddi derecede birde yatiyorum surekli tehlikem oldugu icn hcbisey yapmiyorm haliype almaya basladm
Daha cok ufak. Mm kaysa hafta yanlis cikarNiye ki acaba. Hep mi öyle oluyor. Ben boşuna mı saydırdım içimden doktora
Ben de bir şeyler alacağım evdeyim diye taytlarla idare ediyorum pantolonlarim olmuyor internetten baktim çok pahalı hamile kiyafetleriSelam güzel anneler bugün hamile kıyafeti bakmaya çıktım istanbulda olanlar 212 avm de lcw outlette hamile reyonunda güzel ve uygun ürünler var bakın isterseniz ben bir kaç parça birşey aldım alt hamile reyonundan aldım ileride de rahatca giyinebileyim diye şimdilik üstleri normal t-shirt lerden bir bedeb büyük aldım aklınızda bulunsun yakin olanlar bir baksin derim hanile kotlari falan uygun baya
Daha cok ufak. Mm kaysa hafta yanlis cikarbenim cumartesi bebek 2 cmdi dusunsene ne kadar kucuk daha
Böyle şeyler olabilir demek ki dikatsizlik aslında.Kızlar bugün görümcem doğuma girdi öğlen sezeryan.. Aradım çocuk küvezdeymiş. Çocuğun omzu hazneye girmiş çıkaramamışlar ve vakumla çekmişler. Ben de ilk çocuğumu sezeryan doğurdum ama hiç böle şeyler duymamıştım. Sezeryande vakkumu ilk kez duydum. Bunu doktor ultrasonda göremezmiydi acaba ve Bi önlem alınamazmıydı sizceomuzu da morarmış çocuğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?