2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde en nefret ettigim sey lohusayken niye şöyle yapiyosun niye böyle yapmıyorsun soyle yap boyle yap. Cok sinir oluyodum. Zaten gecemiz gunduzumuz kalmamis. Yeni dogum yapmisiz agrimiz var. Valla sinir oluyodum

Kan sulandırıcı iğne yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Dün ilk defa doktorum vurdu göstermek için sabah baktım morarmış. Bu işi morarma olmadan nasıl yapabilirim tecrübesi olanlar yazabilir mi
Merhaba ben clexan kullanıyorum. Enjektorun içindeki havayı alınca ve ilacı yavaş yavaş verince morarmiyor. Birde sadece ovalamadan bastirmak gerekiyor.

Benimde en nefret ettigim sey lohusayken niye şöyle yapiyosun niye böyle yapmıyorsun soyle yap boyle yap. Cok sinir oluyodum. Zaten gecemiz gunduzumuz kalmamis. Yeni dogum yapmisiz agrimiz var. Valla sinir oluyodum
bu sefer yurt disindayim, sifir akraba simdi onlar düsünsün, baska lohusa bulsunlar satasacak

Ben hepsiyle ayrı ayrı uğraşmamak için allah nasip ederse eğer çocuk doğduktan 10 gün sonra mevlüt yapacağm. İsteyenlerin Hepsi tek seferde gelsin görsün gitsin :) laflarıyla da kendileriyle de ayrı ayrı uğraşamam.

Sağolasın canım bu çok güzel bi duygu 6 yıldır evlat hasreti çekiyorum Rabbim bu defa yüzümüzü güldürür inş.
Daha önce 5 aylık biri kız biri erkek ikiz bebeklerimi Erken doğumla kaybettim tek korkum o İnşallah Rabbim bi defa bize bağışlar.

illa mevlüte gelemeyip de hayirli olsuna sonradan gelen cikiyor merak etme. ben de cogunu mevlütte aradan cikarmistim, agustosta yapmistik, o sicakta klima actik diye ay senin cocugun üsümese bile bizimki üsür diye aglasmislardi insanlari mutlu etmek zor, bi de gelip cagirdigina da pisman ediyorlar insani. neyse siz hazir olun, her ailede bi kac tane var bu suursuzlardan, illa bi lohusa bulup laf sokusturuveriyorlar, kaale almayin, lafini yapistirin gönderin.

Normale gore biraz dusuk
Ama herkesin normal tansiyonu farklidir. Benim 10 6 dir her zman ve gayet iyiyim dir. 12 8 olunca kötü olurum. Senin normalde kac
bu aralar sekerin de düsüyor olabilir aniden, o da göz kararmasi bas dönmesi yapar.
tansiyonun hamilelik öncesi kacti? düsük ya da yüksek diyebilmek icin normalini bilmek lazim.
12 7 civarıydı hep

Yandık desene
Valla bizim bi akrabamız çocuğu emzircem derdine bi gidiyordu bidaha da gelmiyodu

Hayırlı olsun canım , iyi düşün iyi olsun. Geçmiş geçmişte kaldı , kısmeti yokmuş onların. Rabbim bebeklerine sağlık sıhat versin. Sana da hayırlı şekilde doğumunu yapıp kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Benim de iki kesem vardı ama bebeğim sağolsun diğer keseyi beslememişş ve tek bebek devam ediyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…