Benimde en nefret ettigim sey lohusayken niye şöyle yapiyosun niye böyle yapmıyorsun soyle yap boyle yap. Cok sinir oluyodum. Zaten gecemiz gunduzumuz kalmamis. Yeni dogum yapmisiz agrimiz var. Valla sinir oluyodumkizlar valla kv konusu derin konu, en iyi en tatli kv bile cocuk dogduktan sonra yersiz laflar edebiliyor. benimki mesela normalde agzi var dili yok cok iyi olmasina ragmen, kizima baktigi dönemde kullandigim ilaclari elestirip, cocugun o haplara degil süte ihtiyaci var diyerek beni deli ediyordu. yahu doktor vermis ilaci, astimim var her yerim alerji, sokaga cikacak halim yok yüz göz sis kipkirmizi, hala bana laf ediyordu. kizimi 8 aylikken sütten kesip kortizon baslamam gerekmisti, hani 8 ay emmis zaten cocuk daha neyin hesabini yapiyosun öleyim mi ben
ha bi de dogumdan sonra konu komsu akrabalar evinize gelecek ya, terligi suratlarina yapistirmamak icin zor tutacaksiniz kendinizi. yaz günü cehennem sicaginda cocuga corap niye giydirmedim, neden ayagimda terlik yok, sütüm var mi gibi cok neseli sorularla bombardimana tutmuslardi beni
gardinizi alin, hazir olun, geldi mi toptan gelecekler
Bende yok cok sukurKızlar bide benim başım çok dönüyor sizdede oluyomu
Gözüm kararıyo bideBende yok cok sukur
Merhaba ben clexan kullanıyorum. Enjektorun içindeki havayı alınca ve ilacı yavaş yavaş verince morarmiyor. Birde sadece ovalamadan bastirmak gerekiyor.Kan sulandırıcı iğne yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Dün ilk defa doktorum vurdu göstermek için sabah baktım morarmış. Bu işi morarma olmadan nasıl yapabilirim tecrübesi olanlar yazabilir mi
Normale gore biraz dusukGözüm kararıyo bide
Tansiyonumu ölçtm 10 a 6 çıktı düşük müki
bu aralar sekerin de düsüyor olabilir aniden, o da göz kararmasi bas dönmesi yapar.Gözüm kararıyo bide
Tansiyonumu ölçtm 10 a 6 çıktı düşük müki
bu sefer yurt disindayim, sifir akrabaBenimde en nefret ettigim sey lohusayken niye şöyle yapiyosun niye böyle yapmıyorsun soyle yap boyle yap. Cok sinir oluyodum. Zaten gecemiz gunduzumuz kalmamis. Yeni dogum yapmisiz agrimiz var. Valla sinir oluyodum
Ben hepsiyle ayrı ayrı uğraşmamak için allah nasip ederse eğer çocuk doğduktan 10 gün sonra mevlüt yapacağm. İsteyenlerin Hepsi tek seferde gelsin görsün gitsin :) laflarıyla da kendileriyle de ayrı ayrı uğraşamam.kizlar valla kv konusu derin konu, en iyi en tatli kv bile cocuk dogduktan sonra yersiz laflar edebiliyor. benimki mesela normalde agzi var dili yok cok iyi olmasina ragmen, kizima baktigi dönemde kullandigim ilaclari elestirip, cocugun o haplara degil süte ihtiyaci var diyerek beni deli ediyordu. yahu doktor vermis ilaci, astimim var her yerim alerji, sokaga cikacak halim yok yüz göz sis kipkirmizi, hala bana laf ediyordu. kizimi 8 aylikken sütten kesip kortizon baslamam gerekmisti, hani 8 ay emmis zaten cocuk daha neyin hesabini yapiyosun öleyim mi ben
ha bi de dogumdan sonra konu komsu akrabalar evinize gelecek ya, terligi suratlarina yapistirmamak icin zor tutacaksiniz kendinizi. yaz günü cehennem sicaginda cocuga corap niye giydirmedim, neden ayagimda terlik yok, sütüm var mi gibi cok neseli sorularla bombardimana tutmuslardi beni
En iyisibu sefer yurt disindayim, sifir akrabasimdi onlar düsünsün, baska lohusa bulsunlar satasacak
Sağolasın canım bu çok güzel bi duygu 6 yıldır evlat hasreti çekiyorum Rabbim bu defa yüzümüzü güldürür inş.Eva cok sevindim hayirli olsun canim. arkadasimin da ikizleri var 1 yasindalar, bi kiz bi erkek, nasil tatli oluyorlar anlatamam. ilk zamanlar zorlandilar biraz ama simdi cok iyi oyun arkadasi oldular birbirlerine. insallah sen de saglikla alirsin kucagina ikisini de
illa mevlüte gelemeyip de hayirli olsuna sonradan gelen cikiyor merak etme. ben de cogunu mevlütte aradan cikarmistim, agustosta yapmistik, o sicakta klima actik diye ay senin cocugun üsümese bile bizimki üsür diye aglasmislardiBen hepsiyle ayrı ayrı uğraşmamak için allah nasip ederse eğer çocuk doğduktan 10 gün sonra mevlüt yapacağm. İsteyenlerin Hepsi tek seferde gelsin görsün gitsin :) laflarıyla da kendileriyle de ayrı ayrı uğraşamam.
Normale gore biraz dusuk
Ama herkesin normal tansiyonu farklidir. Benim 10 6 dir her zman ve gayet iyiyim dir. 12 8 olunca kötü olurum. Senin normalde kac
12 7 civarıydı hepbu aralar sekerin de düsüyor olabilir aniden, o da göz kararmasi bas dönmesi yapar.
tansiyonun hamilelik öncesi kacti? düsük ya da yüksek diyebilmek icin normalini bilmek lazim.
İnşallah canım ❤❤Cok sevindim canim inşallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin
Yandık desenekizlar valla kv konusu derin konu, en iyi en tatli kv bile cocuk dogduktan sonra yersiz laflar edebiliyor. benimki mesela normalde agzi var dili yok cok iyi olmasina ragmen, kizima baktigi dönemde kullandigim ilaclari elestirip, cocugun o haplara degil süte ihtiyaci var diyerek beni deli ediyordu. yahu doktor vermis ilaci, astimim var her yerim alerji, sokaga cikacak halim yok yüz göz sis kipkirmizi, hala bana laf ediyordu. kizimi 8 aylikken sütten kesip kortizon baslamam gerekmisti, hani 8 ay emmis zaten cocuk daha neyin hesabini yapiyosun öleyim mi ben
bi tuzlu ayran yap istersen, biraz toparlar o zaman.12 7 civarıydı hep
Hayırlı olsun canım , iyi düşün iyi olsun. Geçmiş geçmişte kaldı , kısmeti yokmuş onların. Rabbim bebeklerine sağlık sıhat versin. Sana da hayırlı şekilde doğumunu yapıp kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sağolasın canım bu çok güzel bi duygu 6 yıldır evlat hasreti çekiyorum Rabbim bu defa yüzümüzü güldürür inş.
Daha önce 5 aylık biri kız biri erkek ikiz bebeklerimi Erken doğumla kaybettim tek korkum o İnşallah Rabbim bi defa bize bağışlar.
Yapim birazdan inşaAllah sağol canımbi tuzlu ayran yap istersen, biraz toparlar o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?