2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok teşekkür ederim valla çok sağol canım benim

Merhaba canım sarı akıntı bende de var ama açık sarı herkes normal diyor . Diğer konuda da bir profesöre gitmeni tavsiye ederim. Yada çok güvendiğin ıyi bir doktora. Bana da dış gebelik dedi biri ama değilmişim çok korkmuştum. Inşallah herşey normaldir bebeğini alırsın kucağına canım. Hemen canını sıkma lütfen. Sevgiler.

Benim eşimde tek çocuk kaynanama asla laf söyletmez hayatımız hakkında oda korkar zaten bısey söylemeye bana zayıf ve eşime karşı biraz nazlı olduğum için çocukta doguramazsın demişti bende cevabı yapıştırmıstım. Oda şaşırdı eşimde sağolsun korur beni her sekılde. Hiç tahammül edemem zaten . Zırt pırt çocuk yapın diyordu bende kimseye soracak değilim çocuk yapacağım zaman istediğimizde yaparız diyordum yani ayıp bu tarz sorular özel hayatımız annesi de olsa onu ilgilendirmez. Ayy sinirlendim yine ezdirmeyin kızlar kendinizi kimseye

Beni de eklermisn canım sat 19 haziran sata göre 25 mart doğum tarihim 23 yasındayım 2.ci çocuğum ankarada oturuyorum 76 kiloyum

Merhaba kizlar yeni katildim 2. Hamileligim 6+6 ilk gittigimde 4+6 ydi sadece kese gorundu baska bisey gorulmedi doktor 1 hafta sonra tekrar cagirmisti ama korkumdan hala gidemedim biraz daha zaman gecsin diye bekliyorum
Hayırlı olsun canım hosgeldin aramıza Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaAllah

Ayy maşallah. Sağlıklı büyüsünler, doğsunlar, annelerinin en büyük destekçisi olsunlar

Reactions: Eva
Eva cok sevindim hayirli olsun canim. arkadasimin da ikizleri var 1 yasindalar, bi kiz bi erkek, nasil tatli oluyorlar anlatamam. ilk zamanlar zorlandilar biraz ama simdi cok iyi oyun arkadasi oldular birbirlerine. insallah sen de saglikla alirsin kucagina ikisini de

Aminn canım aldığımız aile terbiyesinden birşey dememeye çalışıyoruz ama onlar bunu farklı algılıyorlar Allah bizim gibi olanlara sabır versin

kizlar valla kv konusu derin konu, en iyi en tatli kv bile cocuk dogduktan sonra yersiz laflar edebiliyor. benimki mesela normalde agzi var dili yok cok iyi olmasina ragmen, kizima baktigi dönemde kullandigim ilaclari elestirip, cocugun o haplara degil süte ihtiyaci var diyerek beni deli ediyordu. yahu doktor vermis ilaci, astimim var her yerim alerji, sokaga cikacak halim yok yüz göz sis kipkirmizi, hala bana laf ediyordu. kizimi 8 aylikken sütten kesip kortizon baslamam gerekmisti, hani 8 ay emmis zaten cocuk daha neyin hesabini yapiyosun öleyim mi ben

ha bi de dogumdan sonra konu komsu akrabalar evinize gelecek ya, terligi suratlarina yapistirmamak icin zor tutacaksiniz kendinizi. yaz günü cehennem sicaginda cocuga corap niye giydirmedim, neden ayagimda terlik yok, sütüm var mi gibi cok neseli sorularla bombardimana tutmuslardi beni

gardinizi alin, hazir olun, geldi mi toptan gelecekler

Cok sevindim canim inşallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…