2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.

Bebegin kalp artisinin durdugunu ogrendim. Kurtaj icin yatis verildi. Cok uzgunum.

Canım çok geçmiş olsun. Allah yeniden sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin. Şimdi sana ne söylesek teselli etmez belki ama umudunu kaybetme.

Bugün kötü haberler peşpeşe gelmiş rabbim yeniden evlat nasip etsin sizlere.Kimsenin kucağı boş kalmasın.Ben de çok korkuyorum ama nasipte varsa olur.

Hanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.

Bebegin kalp artisinin durdugunu ogrendim. Kurtaj icin yatis verildi. Cok uzgunum.
Çok üzüldüm. Ne kadar çok kötü haber alıyoruz bu ara. Rabbim en kısa zamanda size sağlıklı bir evlat versin... Herşey gönlünüzce olsun

Canım yaaa üzüldüm çok geçmiş olsun . Yine olacak merak etme lütfen çok üzme kendini. Sağlıklı olsun senin olsun .
Yaa noluyor bugün böyle. Çok üzüldüm canim hiç belirtin oldu mu kanama yada. Allah en kisa zamanda saglikli bi gebelik nasip etsin insallah
ayy ya çok geçmiş olsun şimdiden.. Sağlıklı bir gebelik nasip etsin Rabbim kısa zamanda : (
çok çok çok üzüldüm. Ama insalah hayırlısı ile tekrar yaşarsınız bu duyguyu. Allaha emanet olun
cok üzüldüm canım benim, Allah inşallah hiç bekletmeden en kısa sürede nasip eder canım her işte bir hayır vardır, ferah tut içini...
Son66 lisaniezhar ikiniz adına çok üzüldüm .. Umarım Rabbim en yakın zamanda nasip eder gebeliği tekrar. Dualarımız sizinle olacak .
Cok uzuldum suan Allah yardimcin olsun en kisa zamandq hayirli saglikli bir bebek nasin etsin insaallah herseyde bir hayir vardir bunu unutma canim benim
COK uzuldum RABBIM yar ve yardimciniz olsun
Haberlere üzüldüm rabbim yar ve yardımcınız olsun sağlıklı gebelikler versin
çok üzüldüm inanin...en kısa sürede yeniden inşallah
Çok çok geçmiş olsun.. Rabbim tekrar nasip eder inşşllhh
Canım çok geçmiş olsun. Allah yeniden sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin. Şimdi sana ne söylesek teselli etmez belki ama umudunu kaybetme.

Hepinize tek tek tesekkur ederim, Allah razi olsun. Hayirlisiyla, saglikla kucaginiza alirsiniz yavrularinizi Rabbim sizlere rahat, huzurlu ve saglikli gebelik nasip etsin insallah. Saglicakla kalin...

Kizlar hic belirti olmamasi normalmi? BUGUN 5+2 mode bulantisi yok onceden ara ara bas donmem oluyordu 1haftadir oda yok haftaya persembe randevum Dr kalp atisini duyariz dedi ikiz benim hic belirti o lmamasi cok korkutuyor Beni kafamda deli sorular anliycaniz zaman gecmiyor baska Dr gitmek istemiyorum tup bebek cunku benim hikayemi bilen Dr ile devam etmek eniyisi nebilim olur da baska Dr bisey soyler erken diye hepten yikim olur diye bekliyorum randevu gunumu ayyy nebilim ne mide bulantisi ne bisey olmadi sadece arada uykum geliyor oda evde oturmaktan sanirim oyyy oyyy

Cok uzuldum canim ya noluyor boyleeee
Insallah rabbim nasip eder tekrardan

Canim benim de yok korkma kisiden kisiye degisiyor o

Canım korkma genelde 6.haftada başlıyor belirtiler. Ama herkeste belirti olacak diyede bişey yok. Korkma kontrol altındasın nasıl olsa bi sorun olsa söylerdi doktor

kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu gibi akıntı var normal mi bu, yanma ağrı vs yok ama kıvamlı bir akıntı geliyor

Peynirimsi ve kötü kokuluysa akıntı ihmal etme canım görün bi doktora enfeksiyondur. Enfeksiyon sıkıntılı bir durum gebelikte. Bol suyla falan zor geçiyor malesef vajinal krem kullandım ben 1 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…