- 23 Temmuz 2019
- 169
- 244
- 18
- 35
Hanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.
Bebegin kalp artisinin durdugunu ogrendim. Kurtaj icin yatis verildi. Cok uzgunum.
Muz ve süt iyi oluyo ama gel görki tuvalet meselesini çözemiyorum buseferdeİnşallah gülüm ya.muz ve sütlü nesquik bi de kaşar badem çok geliştiriyormuş bebeği aklınızda olsun.bakalım muz yiyerek bebeği geliştirmeye çalışacağım
Bebek 2.3mm olarak ölçüldü kesenin boyutu çok güzel dedi.yolk sacında güzel görünüyor sadece bebek 1 hafta geriden geliyor dediGeç döllenme sanırım canım 2.3 mm bebek mı kese mı yolk sac var miydi
Üstüne onları çözen birşey yemek lazımMuz ve süt iyi oluyo ama gel görki tuvalet meselesini çözemiyorum buseferde
beynimi yaktınız kızlarbüyük olamaz çünkü yarım cm yarısı çünkü nerdeyse 2.3 mm
Çok üzüldüm. Ne kadar çok kötü haber alıyoruz bu ara. Rabbim en kısa zamanda size sağlıklı bir evlat versin... Herşey gönlünüzce olsunHanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.
Bebegin kalp artisinin durdugunu ogrendim. Kurtaj icin yatis verildi. Cok uzgunum.
Canım yaaa üzüldüm çok geçmiş olsun . Yine olacak merak etme lütfen çok üzme kendini. Sağlıklı olsun senin olsun .
Yaa noluyor bugün böyle. Çok üzüldüm canimhiç belirtin oldu mu kanama yada. Allah en kisa zamanda saglikli bi gebelik nasip etsin insallah
ayy ya çok geçmiş olsun şimdiden.. Sağlıklı bir gebelik nasip etsin Rabbim kısa zamanda : (
çok çok çok üzüldüm. Ama insalah hayırlısı ile tekrar yaşarsınız bu duyguyu. Allaha emanet olun
cok üzüldüm canım benim, Allah inşallah hiç bekletmeden en kısa sürede nasip eder canım her işte bir hayır vardır, ferah tut içini...
Son66 lisaniezhar ikiniz adına çok üzüldüm .. Umarım Rabbim en yakın zamanda nasip eder gebeliği tekrar. Dualarımız sizinle olacak .
Cok uzuldum suanAllah yardimcin olsun en kisa zamandq hayirli saglikli bir bebek nasin etsin insaallah herseyde bir hayir vardir bunu unutma canim benim
COK uzuldum RABBIM yar ve yardimciniz olsun
Haberlere üzüldüm rabbim yar ve yardımcınız olsun sağlıklı gebelikler versin
çok üzüldüm inanin...en kısa sürede yeniden inşallah
Çok çok geçmiş olsun.. Rabbim tekrar nasip eder inşşllhh
Canım çok geçmiş olsun. Allah yeniden sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin. Şimdi sana ne söylesek teselli etmez belki ama umudunu kaybetme.
Çok üzüldüm. Ne kadar çok kötü haber alıyoruz bu ara. Rabbim en kısa zamanda size sağlıklı bir evlat versin... Herşey gönlünüzce olsun
Benim hic olmadi iki gebelikte de. Belirtilere cok takklma, kendini dinlemeKizlar bu haftalarda göğüs hassasiyetiniz ne durumda. Benim sadece sabah uyandığımda oluyor. Gün içinde epey azaliyor
Bakıldı canım sınırdaydı kan sulandırıcı iğne oluyordum zatentrombofili paneline bakıldı mı canım? pıhtılaşmayla alakalı bir sorun olabilir mi
Cok uzuldum canim rabbim birdaha nasip eder insallah uzulmeHanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.
Cok uzuldum canim ya noluyor boyleeeeArkadaşlar kese yok doktor beta hcg istedi sonra alttan muayene edecek ve kendi kendine yok olmuş mu ona bakacak. Sonrasında artık bakacak duruma yani artık grubumuzdan çıkma vaktim gelmiş. Inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum.
Ay benimde belirtim yok kafayi yiycem normal degilmiBenim hic olmadi iki gebelikte de. Belirtilere cok takklma, kendini dinleme
Canim benim de yok korkma kisiden kisiye degisiyor oKizlar hic belirti olmamasi normalmi? BUGUN 5+2 mode bulantisi yok onceden ara ara bas donmem oluyordu 1haftadir oda yok haftaya persembe randevum Dr kalp atisini duyariz dedi ikiz benim hic belirti o lmamasi cok korkutuyor Beni kafamda deli sorular anliycaniz zaman gecmiyor baska Dr gitmek istemiyorum tup bebek cunku benim hikayemi bilen Dr ile devam etmek eniyisi nebilim olur da baska Dr bisey soyler erken diye hepten yikim olur diye bekliyorum randevu gunumu ayyy nebilim ne mide bulantisi ne bisey olmadi sadece arada uykum geliyor oda evde oturmaktan sanirim oyyy oyyy
Ayyyyyyy o bendede var yaaaakızlar bende idrar yolu enfeksiyonu gibi akıntı var normal mi bu, yanma ağrı vs yok ama kıvamlı bir akıntı geliyor
Kizlar hic belirti olmamasi normalmi? BUGUN 5+2 mode bulantisi yok onceden ara ara bas donmem oluyordu 1haftadir oda yok haftaya persembe randevum Dr kalp atisini duyariz dedi ikiz benim hic belirti o lmamasi cok korkutuyor Beni kafamda deli sorular anliycaniz zaman gecmiyor baska Dr gitmek istemiyorum tup bebek cunku benim hikayemi bilen Dr ile devam etmek eniyisi nebilim olur da baska Dr bisey soyler erken diye hepten yikim olur diye bekliyorum randevu gunumu ayyy nebilim ne mide bulantisi ne bisey olmadi sadece arada uykum geliyor oda evde oturmaktan sanirim oyyy oyyy
kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu gibi akıntı var normal mi bu, yanma ağrı vs yok ama kıvamlı bir akıntı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?