- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Cok uzuldum suanHanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.
Bebegin kalp artisinin durdugunu ogrendim. Kurtaj icin yatis verildi. Cok uzgunum.
Daha once de olduysa gönder derim ben canım. Allah tez zamanda kucağını doldursun inşallahBeta hcg az düşmüş kese duruyor ama yapısı bozulmuş ve küçülmüş yarın sabah gidicem kürtaj için. Genetik testine gönderelim dedi doktor sizce göndereyim mi? Daha önce de kalbi durmuştu o zaman patolojiye gönderilmişti sadece zorunlu olarak. Bişey çıkmamıştı. Kromozom testi de yaptırmıştim onda da bişey çıkmamıştı. Fiyatlar ne kadar yüksek ya doğum fiyatı gibi valla
Canım şuan aynı duyguları yaşıyoruz. Üzülme herşeyin hayırlısı ne yapalım demekki sağlıklı değilmiş. Inşallah tekrar güzel haberler alırız. Sen genetiğe gönderecek misinHanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.
Bebegin kalp artisinin durdugunu ogrendim. Kurtaj icin yatis verildi. Cok uzgunum.
beynimi yaktınız kızlarHaftasinq gore buyukmu sanki 2.3 diyosun cnku. Benim 5-6 haftarda yarim cm di :))
Beni yine acıktirdiniz ben yine sipariş verdim offff ölüyorum açlıktan birde midem çok yanıyor cayır cayırYumurtanın üstüne sıkıp sıkıp yiyorum durduramıyorum kendimi
Bende buyuzden sasirdim o haftalarda oyle olamaz diyebeynimi yaktınız kızlarbüyük olamaz çünkü yarım cm yarısı çünkü nerdeyse 2.3 mm
Ah kizlar 55 kg verdim 15 ayda. Su an ne kadar temkinliyim bi bilseniz ama hersey nasi bi tatli ve albenili geliyo nasi tatli geliyo. Ilk 3 ay almamak uzerine dedim ama 800 gr fazla ciktim 7 haftaligim.
Hamilelikte akıntı olur ama türü rengi kıvamı önemli doktoruna sor bence canımkızlar bende idrar yolu enfeksiyonu gibi akıntı var normal mi bu, yanma ağrı vs yok ama kıvamlı bir akıntı geliyor
COK uzuldum RABBIM yar ve yardimciniz olsunHanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.
Bencede gönder bakalım genetikle ilgili mi bir sıkıntı var öğren derim ..Beta hcg az düşmüş kese duruyor ama yapısı bozulmuş ve küçülmüş yarın sabah gidicem kürtaj için. Genetik testine gönderelim dedi doktor sizce göndereyim mi? Daha önce de kalbi durmuştu o zaman patolojiye gönderilmişti sadece zorunlu olarak. Bişey çıkmamıştı. Kromozom testi de yaptırmıştim onda da bişey çıkmamıştı. Fiyatlar ne kadar yüksek ya doğum fiyatı gibi valla
Canım şuan aynı duyguları yaşıyoruz. Üzülme herşeyin hayırlısı ne yapalım demekki sağlıklı değilmiş. Inşallah tekrar güzel haberler alırız. Sen genetiğe gönderecek misin
Arkadaşlar kese yok doktor beta hcg istedi sonra alttan muayene edecek ve kendi kendine yok olmuş mu ona bakacak. Sonrasında artık bakacak duruma yani artık grubumuzdan çıkma vaktim gelmiş. Inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum.
Hanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.
Çok çok geçmiş olsun.. Rabbim tekrar nasip eder inşşllhhHanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.
Ne siparis verdin gene kizzzBeni yine acıktirdiniz ben yine sipariş verdim offff ölüyorum açlıktan birde midem çok yanıyor cayır cayır
Pizza verdim bugünNe siparis verdin gene kizzz
trombofili paneline bakıldı mı canım? pıhtılaşmayla alakalı bir sorun olabilir miBeta hcg az düşmüş kese duruyor ama yapısı bozulmuş ve küçülmüş yarın sabah gidicem kürtaj için. Genetik testine gönderelim dedi doktor sizce göndereyim mi? Daha önce de kalbi durmuştu o zaman patolojiye gönderilmişti sadece zorunlu olarak. Bişey çıkmamıştı. Kromozom testi de yaptırmıştim onda da bişey çıkmamıştı. Fiyatlar ne kadar yüksek ya doğum fiyatı gibi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?