2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.

Bebegin kalp artisinin durdugunu ogrendim. Kurtaj icin yatis verildi. Cok uzgunum.
Cok uzuldum suan Allah yardimcin olsun en kisa zamandq hayirli saglikli bir bebek nasin etsin insaallah herseyde bir hayir vardir bunu unutma canim benim

Beta hcg az düşmüş kese duruyor ama yapısı bozulmuş ve küçülmüş yarın sabah gidicem kürtaj için. Genetik testine gönderelim dedi doktor sizce göndereyim mi? Daha önce de kalbi durmuştu o zaman patolojiye gönderilmişti sadece zorunlu olarak. Bişey çıkmamıştı. Kromozom testi de yaptırmıştim onda da bişey çıkmamıştı. Fiyatlar ne kadar yüksek ya doğum fiyatı gibi valla

Daha once de olduysa gönder derim ben canım. Allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah

Hanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.

Bebegin kalp artisinin durdugunu ogrendim. Kurtaj icin yatis verildi. Cok uzgunum.
Canım şuan aynı duyguları yaşıyoruz. Üzülme herşeyin hayırlısı ne yapalım demekki sağlıklı değilmiş. Inşallah tekrar güzel haberler alırız. Sen genetiğe gönderecek misin

Ah kizlar 55 kg verdim 15 ayda. Su an ne kadar temkinliyim bi bilseniz ama hersey nasi bi tatli ve albenili geliyo nasi tatli geliyo. Ilk 3 ay almamak uzerine dedim ama 800 gr fazla ciktim 7 haftaligim.

Maşallah beslenirken nelere dikkat ediyorsun
Bende almamak için tutuyorum kendimi ama 2kilo gözüküyor

COK uzuldum RABBIM yar ve yardimciniz olsun

Bencede gönder bakalım genetikle ilgili mi bir sıkıntı var öğren derim ..

Canım şuan aynı duyguları yaşıyoruz. Üzülme herşeyin hayırlısı ne yapalım demekki sağlıklı değilmiş. Inşallah tekrar güzel haberler alırız. Sen genetiğe gönderecek misin

Canim simdi okudum sen de uzulme. Rabbim bu kadar omur bicmis yavrularimiza... Doktor genetik icin erken 2-3 ay sonra tekrar denersin. O gebelige gore hareket ederiz dedi. Bu benim ilk gebeligim, ilk dusugum. En az 2 deneme sonrasi yaptiralim ucretler de yuksek dedi.

çok üzüldüm inanin...en kısa sürede yeniden inşallah

Kizlar bu haftalarda göğüs hassasiyetiniz ne durumda. Benim sadece sabah uyandığımda oluyor. Gün içinde epey azaliyor

Çok çok geçmiş olsun.. Rabbim tekrar nasip eder inşşllhh

trombofili paneline bakıldı mı canım? pıhtılaşmayla alakalı bir sorun olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…