2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İlk haftalar benimde olmamıştı 7 haftadan sonra başladı

Bnmde özellikle sabahları bulantım çok oluyor üstelik tiksinme ve iştah kapalılığı da var.bir ayda dört kilo verdim

Tamam canim geç döllenme galiba kötü birşey dememiş 2 hafta geri olanlar da var . Kötü birşey düşünme. Yolk da varmış. Ilerde normal haftasın uyumlu oluyorlar .
Kalp atışını duymadığım için korkuyorum.Rabbim bize hayırlısını versin inşallah ayın 17sinde hayırlı haber alırım

Merhaba kizlar. Bende dun kalp atisini duydum. Gec dollenme olmus. Son adet tarihim 5 haziranken doktor 17 haziran aldi. Istahsizlikta yavas yavas basladi

Canm bende geriden gidiyirum bir bucuk hafta civari. Bende bis gebelikden korkuyorum umarim olmaz bende kalp atisini duymadim

Canım çok üzgünüm Allah sana sağlık versin. Tekrar olur. Allahtan ümit kesilmez. Kendini çok üzme neolur.

Hanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.

Bebegin kalp artisinin durdugunu ogrendim. Kurtaj icin yatis verildi. Cok uzgunum.
Allah sana sağlık versin canım. Üzmeyin kendinizi. Nekadar teselli etsekte tabiki insanın içi acıyor ama. Takdir Allahtansa yapıcak birşeymizi kalmıyor. Herşeyde vardır bir hayır. Tekrar olur inşallah sağlıkla sıhatli olda sen.

Oooof offf kaç gündür hiç geçmeyen bir baş ağrısı çekiyorum Allah düşmanımın başına vermesin aynı durumda olup çözüme kavuşan var mı sanırım hasta oluyorum yaz günü evde hırkalarls dolaşıyorum. Yıllık izindeyim kaç gündür tatilim ziyan oldu sürekli uyuyorum bir evi 3 günde temizledim normalde 2 saatte işim biter. Bu hep böyle mi geçecek korkmaya başladım

Ayyy dün akşam.inanilmaz bi migren ağrısı girdi gözlerimi açamadım o derece eşim masaj yaptı baya sert sert bide dua oku dedim kendi kendimize nazar ediyor olabiliriz. ALLAH şifa versin canım benim

Canim bende migren var 3 gun cektim cozum bulamadm kivranmaktan baska malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…