- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Yess sen 24 sanırım ben yaşlıyımVayyy abammışsın sen
İlk haftalar benimde olmamıştı 7 haftadan sonra başladıKizlar hic belirti olmamasi normalmi? BUGUN 5+2 mode bulantisi yok onceden ara ara bas donmem oluyordu 1haftadir oda yok haftaya persembe randevum Dr kalp atisini duyariz dedi ikiz benim hic belirti o lmamasi cok korkutuyor Beni kafamda deli sorular anliycaniz zaman gecmiyor baska Dr gitmek istemiyorum tup bebek cunku benim hikayemi bilen Dr ile devam etmek eniyisi nebilim olur da baska Dr bisey soyler erken diye hepten yikim olur diye bekliyorum randevu gunumu ayyy nebilim ne mide bulantisi ne bisey olmadi sadece arada uykum geliyor oda evde oturmaktan sanirim oyyy oyyy
Benim 7+2 bugün. 8.haftanin içindeyim.Siz kac haftaliksiniz?
Bnmde özellikle sabahları bulantım çok oluyor üstelik tiksinme ve iştah kapalılığı da var.bir ayda dört kilo verdimGünaydın kızlar gece saat 3 buçuğa kadar bulantı ve kusma yaşadım. Her gece aynı sey alıstık artıkkaçıncı haftada geçer hiçbir fikrim yok kendimi aylardir hamile gibi hissediyorum halbuki 8.haftamdayım daha. Randevusu olanlar güzel haberlerle dönsünler inşallah
Valla bnm beşinci haftada başladıkızlar bulantılarınız ne zaman başladı ya, bende hiç bir hamilelik belirtisi yok anlamadm insan emin olamıyo boyle olunca da
Kalp atışını duymadığım için korkuyorum.Rabbim bize hayırlısını versin inşallah ayın 17sinde hayırlı haber alırımTamam canim geç döllenme galiba kötü birşey dememiş 2 hafta geri olanlar da var . Kötü birşey düşünme. Yolk da varmış. Ilerde normal haftasın uyumlu oluyorlar .
Canm bende geriden gidiyirum bir bucuk hafta civari. Bende bis gebelikden korkuyorum umarim olmaz bende kalp atisini duymadimÇok şükür bebişimi gördük.Ama henüz kalp atışı yok normalde 6+5 im ama benimki bir hafta geriden geliyormuş bu şekilde olan var mıydı acaba?Boş gebelik diye o kadar korkuyordum ki rabbime şükürler olsun.
Bende geliyorum az kaldiYess sen 24 sanırım ben yaşlıyım
Senin kontrolun ne zamanCanm bende geriden gidiyirum bir bucuk hafta civari. Bende bis gebelikden korkuyorum umarim olmaz bende kalp atisini duymadim
Ben hem eksi hem tatli yiyorum canm. Tatlilardan da tahinli helva kasik kasik yiyorum nasilda canm istiyorrKızlar benim canım mayonez çok çekiyor ya her sabah yiyorum resmen
Ben de ogluslarimi 11 ve 12. Haftalarda öğrenmiştimgenelde erken donemde erkek denilirse degismezmis. Bi arkadasim 12 de kiz oldugunu ogrenmisti ama cihaz cok iyymis
Canım çok üzgünümArkadaşlar kese yok doktor beta hcg istedi sonra alttan muayene edecek ve kendi kendine yok olmuş mu ona bakacak. Sonrasında artık bakacak duruma yani artık grubumuzdan çıkma vaktim gelmiş. Inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum.
Allah sana sağlık versin canım. Üzmeyin kendinizi. Nekadar teselli etsekte tabiki insanın içi acıyor ama. Takdir Allahtansa yapıcak birşeymizi kalmıyor. Herşeyde vardır bir hayır. Tekrar olur inşallah sağlıkla sıhatli olda sen.Hanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.
Bebegin kalp artisinin durdugunu ogrendim. Kurtaj icin yatis verildi. Cok uzgunum.
Ayyy dün akşam.inanilmaz bi migren ağrısı girdi gözlerimi açamadım o derece eşim masaj yaptı baya sert sert bide dua oku dedim kendi kendimize nazar ediyor olabiliriz. ALLAH şifa versin canım benimOooof offf kaç gündür hiç geçmeyen bir baş ağrısı çekiyorum Allah düşmanımın başına vermesin aynı durumda olup çözüme kavuşan var mı sanırım hasta oluyorum yaz günü evde hırkalarls dolaşıyorum. Yıllık izindeyim kaç gündür tatilim ziyan oldu sürekli uyuyorum bir evi 3 günde temizledim normalde 2 saatte işim biter. Bu hep böyle mi geçecek korkmaya başladım
Canim bende migren var 3 gun cektim cozum bulamadm kivranmaktan baska malesefOooof offf kaç gündür hiç geçmeyen bir baş ağrısı çekiyorum Allah düşmanımın başına vermesin aynı durumda olup çözüme kavuşan var mı sanırım hasta oluyorum yaz günü evde hırkalarls dolaşıyorum. Yıllık izindeyim kaç gündür tatilim ziyan oldu sürekli uyuyorum bir evi 3 günde temizledim normalde 2 saatte işim biter. Bu hep böyle mi geçecek korkmaya başladım
Evet benimde hic boyle olmamisti sivilce ve isilik dolu yuzum :-(Kizlar sizde de sivilce cikiyor mu? Oran buram sivilce oldu hep. Normalde regl dönemi bi tane çıkardı ergenlikte bile sivilcem olmadi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?