2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Canım benim inşallah diğer ay sorunsuz sıkıntısız kendiliğinden gelir bebeğin. Sıkma canını herşeyde var bir hayır

İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşar ve bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz. Tüm kalbimle dilerim

Canım çok üzme kendini her şeyde bi hayır vardır. İnsallah en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur sana da. Tüm kalbimle diliyorum..

Inanılmaz bir bel agrisi başladı bugün. Regl olacam sanki öyle ağrıyor belim kasiklarim
Is yerindeyim öğle arası bi saat uyumuşum sınıfımdaki armutun üstünde

Çok üzgünüm.. Defalarca aynı şeyi yaşamış biri olarak da çok iyi anlıyorum. Rabbim en kısa sürede en hayırlısını nasip etsin

Bizim bebiş henüz canlanmamış normalde 6+5tim ama bebek 5+4 çıktı o yüzden henüz canlanmemış olabilir dedi doktor.Bu şekilde olan var mı acaba çok merak ediyorum bi de korkuyorum.şu an bebiş 2.3 mm
Geç döllenme sanırım canım 2.3 mm bebek mı kese mı yolk sac var miydi

Hanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.

Bebegin kalp artisinin durdugunu ogrendim. Kurtaj icin yatis verildi. Cok uzgunum.
Canım yaaa üzüldüm çok geçmiş olsun . Yine olacak merak etme lütfen çok üzme kendini. Sağlıklı olsun senin olsun .

Hanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.

Bebegin kalp artisinin durdugunu ogrendim. Kurtaj icin yatis verildi. Cok uzgunum.
Yaa noluyor bugün böyle. Çok üzüldüm canim hiç belirtin oldu mu kanama yada. Allah en kisa zamanda saglikli bi gebelik nasip etsin insallah

Günaydın kızlar , cinsiyet en erken hangi haftada görülebilir bir arkadaş 11. Haftada öğrenmiş yüzde yüz doğru sonuç olmamakla birlikte erkek denmiş dün ... ileriki haftalarda kesinleşir muhtemelen.
genelde erken donemde erkek denilirse degismezmis. Bi arkadasim 12 de kiz oldugunu ogrenmisti ama cihaz cok iyymis

ayy ya çok geçmiş olsun şimdiden.. Sağlıklı bir gebelik nasip etsin Rabbim kısa zamanda : (

Geçmiş olsun canım üzüldüm çok ben de yaşadım zor durum ama umudunu kaybetme asla ve asla en kısa zamanda sağlıklı bir bebek gelecektir. Sevgiler.

çok çok çok üzüldüm. Ama insalah hayırlısı ile tekrar yaşarsınız bu duyguyu. Allaha emanet olun

kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu gibi akıntı var normal mi bu, yanma ağrı vs yok ama kıvamlı bir akıntı geliyor

cok üzüldüm canım benim, Allah inşallah hiç bekletmeden en kısa sürede nasip eder canım her işte bir hayır vardır, ferah tut içini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…