- 23 Temmuz 2019
- 169
- 244
- 18
- 35
Arkadaşlar kese yok doktor beta hcg istedi sonra alttan muayene edecek ve kendi kendine yok olmuş mu ona bakacak. Sonrasında artık bakacak duruma yani artık grubumuzdan çıkma vaktim gelmiş. Inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum.
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşar ve bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz. Tüm kalbimle dilerimArkadaşlar kese yok doktor beta hcg istedi sonra alttan muayene edecek ve kendi kendine yok olmuş mu ona bakacak. Sonrasında artık bakacak duruma yani artık grubumuzdan çıkma vaktim gelmiş. Inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum.
Canım çok üzme kendini her şeyde bi hayır vardır. İnsallah en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur sana da. Tüm kalbimle diliyorum..Arkadaşlar kese yok doktor beta hcg istedi sonra alttan muayene edecek ve kendi kendine yok olmuş mu ona bakacak. Sonrasında artık bakacak duruma yani artık grubumuzdan çıkma vaktim gelmiş. Inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum.
Aynen. Bide kendisi şimdi bile prenses gibi kimbilir hamileliklerinde kendisi neler neler yapti da simdi bana çok pinpirikleniyosun diyip duruyoYinede yenimi cikti buda eskiden biz herseyi yapardik dicektir :)))
Çok üzgünüm.. Defalarca aynı şeyi yaşamış biri olarak da çok iyi anlıyorum. Rabbim en kısa sürede en hayırlısını nasip etsinArkadaşlar kese yok doktor beta hcg istedi sonra alttan muayene edecek ve kendi kendine yok olmuş mu ona bakacak. Sonrasında artık bakacak duruma yani artık grubumuzdan çıkma vaktim gelmiş. Inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum.
ne kadar eminsin canım MaşallahŞubat sonu o çocuk doğacak
Geç döllenme sanırım canım 2.3 mm bebek mı kese mı yolk sac var miydiBizim bebiş henüz canlanmamış normalde 6+5tim ama bebek 5+4 çıktı o yüzden henüz canlanmemış olabilir dedi doktor.Bu şekilde olan var mı acaba çok merak ediyorum bi de korkuyorum.şu an bebiş 2.3 mm
Canım yaaa üzüldüm çok geçmiş olsun . Yine olacak merak etme lütfen çok üzme kendini. Sağlıklı olsun senin olsun .Hanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.
Bebegin kalp artisinin durdugunu ogrendim. Kurtaj icin yatis verildi. Cok uzgunum.
Yaa noluyor bugün böyle. Çok üzüldüm canimHanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.
Bebegin kalp artisinin durdugunu ogrendim. Kurtaj icin yatis verildi. Cok uzgunum.
genelde erken donemde erkek denilirse degismezmis. Bi arkadasim 12 de kiz oldugunu ogrenmisti ama cihaz cok iyymisGünaydın kızlar , cinsiyet en erken hangi haftada görülebilir bir arkadaş 11. Haftada öğrenmiş yüzde yüz doğru sonuç olmamakla birlikte erkek denmiş dün ...ileriki haftalarda kesinleşir muhtemelen.
ayy ya çok geçmiş olsun şimdiden.. Sağlıklı bir gebelik nasip etsin Rabbim kısa zamanda : (Hanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.
Geçmiş olsun canım üzüldüm çok ben de yaşadım zor durum ama umudunu kaybetme asla ve asla en kısa zamanda sağlıklı bir bebek gelecektir. Sevgiler.Arkadaşlar kese yok doktor beta hcg istedi sonra alttan muayene edecek ve kendi kendine yok olmuş mu ona bakacak. Sonrasında artık bakacak duruma yani artık grubumuzdan çıkma vaktim gelmiş. Inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum.
Hanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.
cok üzüldüm canım benim, Allah inşallah hiç bekletmeden en kısa sürede nasip eder canım her işte bir hayır vardır, ferah tut içini...Hanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?