- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Canim adet zamaninsa ondandir adet günlerinde böyle ağrılar olurmus doktorum demiştiInanılmaz bir bel agrisi başladı bugün. Regl olacam sanki öyle ağrıyor belim kasiklarim
Is yerindeyim öğle arası bi saat uyumuşum sınıfımdaki armutun üstünde
Canım kanamam olmuş muydu seninHanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.
Bebegin kalp artisinin durdugunu ogrendim. Kurtaj icin yatis verildi. Cok uzgunum.
Şimdi eşimin ailesinin yanına geldik köye burda yapacak hiç işim yok ancak oramı buramı dinliyorumBenim hic olmadi iki gebelikte de. Belirtilere cok takklma, kendini dinleme
Cok üzüldüm canim allah sabır versinHanimlar Allah her birinize saglikli dogum nasip etsin, sihhatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sizlerle tanismak guzeldi.
Bebegin kalp artisinin durdugunu ogrendim. Kurtaj icin yatis verildi. Cok uzgunum.
Tamam canim geç döllenme galiba kötü birşey dememiş 2 hafta geri olanlar da var . Kötü birşey düşünme. Yolk da varmış. Ilerde normal haftasın uyumlu oluyorlar .Bebek 2.3mm olarak ölçüldü kesenin boyutu çok güzel dedi.yolk sacında güzel görünüyor sadece bebek 1 hafta geriden geliyor dedi
Betooo beni mahvettiinnnSenle ben 100 kilo olcaz bu gidisle
Kizzzzz ben 4 kilo aldim 2 ne kiiiiBetooo beni mahvettiinnn2 kilo aldım bile ben. 60 ile başladı hamileliğim. Ya birşey sorcam bu iştah mide kazınması sürekli olurmu
Canım kanamam olmuş muydu senin
Malesef zor ama bekle bence canım kafanda soru işareti kalır erken muayene olursan. Ben de 15 gün bekledim kalp atışı için. Şimdi 15 gün daha bekleyeceğim. Sabir diyoruz napalim.Kizlar hic belirti olmamasi normalmi? BUGUN 5+2 mode bulantisi yok onceden ara ara bas donmem oluyordu 1haftadir oda yok haftaya persembe randevum Dr kalp atisini duyariz dedi ikiz benim hic belirti o lmamasi cok korkutuyor Beni kafamda deli sorular anliycaniz zaman gecmiyor baska Dr gitmek istemiyorum tup bebek cunku benim hikayemi bilen Dr ile devam etmek eniyisi nebilim olur da baska Dr bisey soyler erken diye hepten yikim olur diye bekliyorum randevu gunumu ayyy nebilim ne mide bulantisi ne bisey olmadi sadece arada uykum geliyor oda evde oturmaktan sanirim oyyy oyyy
Eyvah eyvah yandık valla senle ben kapiscaz galiba açlık konusundaKizzzzz ben 4 kilo aldim 2 ne kiiii
Evet galiba son aylara kadar oluyormus daha 5 dk oncesi ayy cok tokum cok sisim diyordum yemek koydum kokusuna deli gibi açım şu anda
Belirtiler daha sonra başlıyor. Tedavi ile olunca erken öğreniyoruz. Belirtiler hemen başlamıyor ama. Hayırlı olsunKizlar hic belirti olmamasi normalmi? BUGUN 5+2 mode bulantisi yok onceden ara ara bas donmem oluyordu 1haftadir oda yok haftaya persembe randevum Dr kalp atisini duyariz dedi ikiz benim hic belirti o lmamasi cok korkutuyor Beni kafamda deli sorular anliycaniz zaman gecmiyor baska Dr gitmek istemiyorum tup bebek cunku benim hikayemi bilen Dr ile devam etmek eniyisi nebilim olur da baska Dr bisey soyler erken diye hepten yikim olur diye bekliyorum randevu gunumu ayyy nebilim ne mide bulantisi ne bisey olmadi sadece arada uykum geliyor oda evde oturmaktan sanirim oyyy oyyy
Meyve ye azcık hep hamur kömür ayolEyvah eyvah yandık valla senle ben kapiscaz galiba açlık konusundaafiyet olsun ben hallettim şimdi. Az sonra gene mutfağa giderim
Benimde 60la basladi yaşın boyun kaç canim ?Betooo beni mahvettiinnn2 kilo aldım bile ben. 60 ile başladı hamileliğim. Ya birşey sorcam bu iştah mide kazınması sürekli olurmu
Meyve daha çok aciktiriyor denedim . Valla boyum da yok pilates topu olurum benMeyve ye azcık hep hamur kömür ayol
32 yas boy 160 canimBenimde 60la basladi yaşın boyun kaç canim ?
Beni de meyve cok aciktiriyor sana ögüt olsun diye dedimMeyve daha çok aciktiriyor denedim . Valla boyum da yok pilates topu olurum ben
Vayyy abammışsın sen32 yas boy 160 canim
Siz kac haftaliksiniz?Malesef zor ama bekle bence canım kafanda soru işareti kalır erken muayene olursan. Ben de 15 gün bekledim kalp atışı için. Şimdi 15 gün daha bekleyeceğim. Sabir diyoruz napalim.
Allah sabır versin canımEvet, Persembe gununden beri yayak istirahatindeydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?