2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Inanılmaz bir bel agrisi başladı bugün. Regl olacam sanki öyle ağrıyor belim kasiklarim
Is yerindeyim öğle arası bi saat uyumuşum sınıfımdaki armutun üstünde
Canim adet zamaninsa ondandir adet günlerinde böyle ağrılar olurmus doktorum demişti

Bebek 2.3mm olarak ölçüldü kesenin boyutu çok güzel dedi.yolk sacında güzel görünüyor sadece bebek 1 hafta geriden geliyor dedi
Tamam canim geç döllenme galiba kötü birşey dememiş 2 hafta geri olanlar da var . Kötü birşey düşünme. Yolk da varmış. Ilerde normal haftasın uyumlu oluyorlar .

Betooo beni mahvettiinnn 2 kilo aldım bile ben. 60 ile başladı hamileliğim. Ya birşey sorcam bu iştah mide kazınması sürekli olurmu
Kizzzzz ben 4 kilo aldim 2 ne kiiii
Evet galiba son aylara kadar oluyormus daha 5 dk oncesi ayy cok tokum cok sisim diyordum yemek koydum kokusuna deli gibi açım şu anda

Malesef zor ama bekle bence canım kafanda soru işareti kalır erken muayene olursan. Ben de 15 gün bekledim kalp atışı için. Şimdi 15 gün daha bekleyeceğim. Sabir diyoruz napalim.

Kizzzzz ben 4 kilo aldim 2 ne kiiii
Evet galiba son aylara kadar oluyormus daha 5 dk oncesi ayy cok tokum cok sisim diyordum yemek koydum kokusuna deli gibi açım şu anda
Eyvah eyvah yandık valla senle ben kapiscaz galiba açlık konusunda afiyet olsun ben hallettim şimdi. Az sonra gene mutfağa giderim

Belirtiler daha sonra başlıyor. Tedavi ile olunca erken öğreniyoruz. Belirtiler hemen başlamıyor ama. Hayırlı olsun

Benim de kasık ağrım var kızlar bugün fazla da hareket etmedim ama halsizim de. Bir an önce mesai bitsin eve gidip yatayım istiyorum . Bizim de randuvu bayram dönüşü Pazartesi. haftada bir muayene olmaya alışmıştım nasıl geçecek zaman bilmiyorum ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…