2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar merhaba nasılsınız? Ben tatildeyim buraya bakamıyorum. Kaç gündür keyfim yerindeydi bugün çok salak birşey yaptım keyfim kaçtı ya moralim bozuldu. yüksek bir yer vardı eşim dedi dur seni çıkartiyim kucakladı işte bende kendimi kaldırdım oturdum. Ama sonra kasığım sıkıştı acaip kötü bir ağrı girdi nefes alamadım bi 5 dakka çok kötü ağrıdı sonra hafifledi. Şuan ağrısı geçti hafif sızlama oluyor. Acile gittik ama doktor kalp atışı cihazı yokmuş kanama olursa sabah kadın doğuma muayeneye gelin dedi. Çok korkuyorum ya bebeğimin kalbi durmuş mudur acaba sıkıştığı için Çok salağım ben

Kizlar sizde de sivilce cikiyor mu? Oran buram sivilce oldu hep. Normalde regl dönemi bi tane çıkardı ergenlikte bile sivilcem olmadi benim
Evet canım bende ergenlikte sivilce çıkartmadım şimdi çok var. Zaten ergenlikte çıkmayan hamilelikte çıkar diyorlardı. Ahanda cıktı

Korkma canım bişey olmamıştır. Şöyle düşün bebeğin su dolu bi topun içinde. Dışarıdan sıkıştırsanda zarar veremezsin için rahat olsun. Kanaman falan yoksa korkma.

Kiz bebek annenin guzelligini alirmis derler . eltim sevinme benimde kizim oldu aksine hic bsey cikmadi diyor ama benim hayatimdaki ilk defa boyle oldu cildim sivilce isilik siyah nokta resmen aynaya bakasim yok

Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir grubu takip ediyordum.Bugün üye olabildim:)Ben

de gün boyu devam eden mide bulantısı yasıyorum.Ama bu aralar biraz hafifledi.Tansiyon düşüklüğü de yasıyorum.Bugün tansiyonumu ölçtürdüm 9 a 6 cıktı.Sivilce ve isilik bende de cıkmaya basladı.Umarım tez zamanda bu yorgun günlerimizi atlatırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…