2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım bnımde 6+2 iken görünmedi bebek olusmams dedi insAllah bebegimiz olusmustur ben 1 hafta bekledim yarın farklı bi doktora gidecm
Canım benim bebek göründü 2.3mm olarak.Ama 1 hafta geri görünüyor bu yüzden kalp atışı alamadık küçük diye.Bayramdan sonra bir daha gel dedi bakalım inşallah hayırlı haberler alırız.

ultrason randevusu yarin olanlar? benim yarin sabah 7.30da ve bu ilk randevum olucak evde testle ogrendigimden beri. Sanki kotu gidicekmis bisiler gibi geliyor. dualarinizi eksik etmeyin...
Canım benimde yarın 10:30 da. Rabbim yardımcımız olsun. Kötü düşünmeyelim. Herşey yolundadır inşallah

ultrason randevusu yarin olanlar? benim yarin sabah 7.30da ve bu ilk randevum olucak evde testle ogrendigimden beri. Sanki kotu gidicekmis bisiler gibi geliyor. dualarinizi eksik etmeyin...
İnşallah iyi geçer arkadaşım. Hep oluyor o korkular ama Rabbim herkese iyi şeyler duymayı nasip etsin

Allahimmm ne guzel ikiz yaaaa muhteşemmm bana dinletti bugun doktorum cok sukur 8+3olmuşuz bizde
Hangi folik asidi verdi canım?

Reactions: Eva
Merhaba ben de 6+5te gittiğimde bebeği gördüm ama kalp atışını duyamadım çünkü bebek 1 hafta geri görünüyordu.Yani 5+4haftalık gibiydi.bayramdan sonraya çağırdı kalp atışı için inşallah duyarım çok korkuyorum birşey olacak diye.Rabbim sizi de korktuğunuza uğratmasın

uyku durumlari nasil hanimlar? ilk hamileligime kiyasla daha cok uykum geliyor, sürekli uyumak istiyorum. 8-5 calisiyorum, utanmasam masaya kafayi koyup fosur fosur uyuyacagim
Başımı yastığa koyar koymaz uyuyorum ki ben gece1-2 den önce uyumazdım, sabah da erken uyanırdım. Şimdi her fırsatta uyuyorum

Allahimmm ne guzel ikiz yaaaa muhteşemmm bana dinletti bugun doktorum cok sukur 8+3olmuşuz bizde
Hangi folik asidi verdi canım?
Masallah sizin minnak ta büyümüş❤
Folik asit olarak folbiol kullanıyordum ama doktor çok faydasız dedi.
yazdığınin ismi de İmom omega balık yağı ve vitamin katkiliymis.

Bu arada arkadaşlar folik asit olarak bi ilacı kullanan var mı?

Banada porogestan verdi doktor insallah bişey olmaz

Düsukk tehliken var deyip porogestan verdi doktor insallah bişey olmaz ya Allah bebislerimizi korusun

Benimde gobegim fena cikti 5 aylik hamile gibiyim. Kiloda almadım. Hatta hamile kaldigimdan beri 1 kilo verdim. Zaten dogru duzgun bisey de yiyemiyorum.
Benimkide öyle ya daha kilo almadım ama gören hamilemisin diyor sişlik oldu göbeğimde ilk günler olduğu için bence vücut gebeliğe alışma evresinde

Düsukk tehliken var deyip porogestan verdi doktor insallah bişey olmaz ya Allah bebislerimizi korusun
Canım hiç korkma inşallah birşey olmaz.Benim öyle bir tehlikem yok ama günde 3 kere fitil olarak kullanıyorum.Doktorum koruma amaçlı vermişti.

kızlar balık yağı vs kullanıyor musunuz, ben vitamin olarak sadece folatro kullanıyorum içinde folik asit ve iyot var, d vitaminine ve balık yağına başlamak istiyorum ama emin de olamadım doktora sorucam haftaya. kullananınız var mı astalife veya omepaQ10 hamile kaldıktan sonra?

Ben folidoce kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…