- 23 Temmuz 2019
- 501
- 709
- 23
- 35
Canım benim bebek göründü 2.3mm olarak.Ama 1 hafta geri görünüyor bu yüzden kalp atışı alamadık küçük diye.Bayramdan sonra bir daha gel dedi bakalım inşallah hayırlı haberler alırız.Canım bnımde 6+2 iken görünmedi bebek olusmams dedi insAllah bebegimiz olusmustur ben 1 hafta bekledim yarın farklı bi doktora gidecm
Canım benimde yarın 10:30 da. Rabbim yardımcımız olsun. Kötü düşünmeyelim. Herşey yolundadır inşallahultrason randevusu yarin olanlar? benim yarin sabah 7.30da ve bu ilk randevum olucak evde testle ogrendigimden beri. Sanki kotu gidicekmis bisiler gibi geliyor. dualarinizi eksik etmeyin...
Anladm canim lnsAllahCanım benim bebek göründü 2.3mm olarak.Ama 1 hafta geri görünüyor bu yüzden kalp atışı alamadık küçük diye.Bayramdan sonra bir daha gel dedi bakalım inşallah hayırlı haberler alırız.
İnşallah iyi geçer arkadaşım. Hep oluyor o korkular ama Rabbim herkese iyi şeyler duymayı nasip etsinultrason randevusu yarin olanlar? benim yarin sabah 7.30da ve bu ilk randevum olucak evde testle ogrendigimden beri. Sanki kotu gidicekmis bisiler gibi geliyor. dualarinizi eksik etmeyin...
Allahimmm ne guzel ikiz yaaaa muhteşemmmKızlar bende az önce geldim hastaneden.
Şu an durumlar iyi sadece idrar kültürü istedi. folik asit olarak başka bi tane önerdi içinde balık yağı omega3 vitaminler falan varmış.
folbiol çok etkisiz dedi.
Bebekler 7+6 olmuş maşallah ☺
bugün kontrole giden arkadaşlar umarım bi sorun yasamamistir.
Biz hala kalp atışını sesli dinleyemedik bebekler iyi diyince aklıma bile gelmedi artık
Kotu seyler dusunme :)ultrason randevusu yarin olanlar? benim yarin sabah 7.30da ve bu ilk randevum olucak evde testle ogrendigimden beri. Sanki kotu gidicekmis bisiler gibi geliyor. dualarinizi eksik etmeyin...
Evet canım ikiz☺Sizin ikiz gebelik mi kontrol iyi geçince insan baya rahatlıyor
Merhaba ben de 6+5te gittiğimde bebeği gördüm ama kalp atışını duyamadım çünkü bebek 1 hafta geri görünüyordu.Yani 5+4haftalık gibiydi.bayramdan sonraya çağırdı kalp atışı için inşallah duyarım çok korkuyorum birşey olacak diye.Rabbim sizi de korktuğunuza uğratmasınBen 15 temmuzda erken testle ogrendim 3.5 haftalik filanken. Hollanda'da 8. haftaya kadar erken ultrasona ya da kan testine almiyolar. Bir ultrason merkezinden en erken bu tarihe alabildim. Boyle dusunmemin nedeni de subatta ayni bu sekilde 7. haftada gittigimde bebegimin buyumedigini gormustum. 10. haftaya kadar bekledik 3 mmyi gecmedi ve kalp atislarini hic duyamamistim. Sonra da ilacla dusurtuldu. Biliyorum her gebelik farkli ama yine de bu deneyimden dolayi pozitif dusunmekte zorlaniyorum.
Başımı yastığa koyar koymaz uyuyorum ki ben gece1-2 den önce uyumazdım, sabah da erken uyanırdım. Şimdi her fırsatta uyuyorumuyku durumlari nasil hanimlar? ilk hamileligime kiyasla daha cok uykum geliyor, sürekli uyumak istiyorum. 8-5 calisiyorum, utanmasam masaya kafayi koyup fosur fosur uyuyacagim
Masallah sizin minnak ta büyümüş❤Allahimmm ne guzel ikiz yaaaa muhteşemmmbana dinletti bugun doktorum cok sukur 8+3olmuşuz bizde
Hangi folik asidi verdi canım?
Banada porogestan verdi doktor insallah bişey olmazbenimde vardı. Dışarı çıkmayan ancak rahim içinde olan kesenin dışında bir yerde oluyormuş. Bana progestan vermişti. Vücut kanama alanını kendi kendine absorbe ediyor hatta İlaç kullanmadan atlatanlar var .
Tesekur ederim canım 2 hafta sonra çağırdı ama kanama olursa hemen gel dediÇok sevindim canm..dikkat et kanama alanlarında geçer ne zaman çağırdı tekrar..
Düsukk tehliken var deyip porogestan verdi doktor insallah bişey olmaz ya Allah bebislerimizi korusunBendede kanama alani var canim. Dusuk tehlikesi yasadim ozaman olusmus yatip dinlekdikce gecicek biseymis ama yattigim halde tamamen gecmemisti kontrole gittigimde . doktor herhangi bir yerinde olan yaranin kanamasi gibi dusun demisti neden oldu anlamasamda.
Benimkide öyle ya daha kilo almadım ama gören hamilemisin diyor sişlik oldu göbeğimde ilk günler olduğu için bence vücut gebeliğe alışma evresindeBenimde gobegim fena cikti 5 aylik hamile gibiyim. Kiloda almadım. Hatta hamile kaldigimdan beri 1 kilo verdim. Zaten dogru duzgun bisey de yiyemiyorum.
Canım hiç korkma inşallah birşey olmaz.Benim öyle bir tehlikem yok ama günde 3 kere fitil olarak kullanıyorum.Doktorum koruma amaçlı vermişti.Düsukk tehliken var deyip porogestan verdi doktor insallah bişey olmaz ya Allah bebislerimizi korusun
Bende progestan kullanıyorum tedbir amacli korkma canım kendine dikkat et, Allah ın izniyle ile hicbirsey olmazDüsukk tehliken var deyip porogestan verdi doktor insallah bişey olmaz ya Allah bebislerimizi korusun
Ben folidoce kullaniyorumMasallah sizin minnak ta büyümüş❤
Folik asit olarak folbiol kullanıyordum ama doktor çok faydasız dedi.
yazdığınin ismi de İmom omega balık yağı ve vitamin katkiliymis.
Bu arada arkadaşlar folik asit olarak bi ilacı kullanan var mı?
Inşallah canım ya Allah'ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinCanım hiç korkma inşallah birşey olmaz.Benim öyle bir tehlikem yok ama günde 3 kere fitil olarak kullanıyorum.Doktorum koruma amaçlı vermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?