2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ayiptir soylemesi diyare olan var mi aranizda? Millet kabiz olur bende durum tan tersi

Ben geçen hafta öyleydim. 2yemek kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı nişasta katıp yedim kesti hemen canım yoğurt yiyebiliyosan dene çok etkili

ultrason randevusu yarin olanlar? benim yarin sabah 7.30da ve bu ilk randevum olucak evde testle ogrendigimden beri. Sanki kotu gidicekmis bisiler gibi geliyor. dualarinizi eksik etmeyin...

ultrason randevusu yarin olanlar? benim yarin sabah 7.30da ve bu ilk randevum olucak evde testle ogrendigimden beri. Sanki kotu gidicekmis bisiler gibi geliyor. dualarinizi eksik etmeyin...

Bende yarin gidicem. Neden oyle dusunuyorsun. Olumlu dusun. Onca zaman nasil dayanabildin ne zaman evde test yaptin :)

Buna vesvese diyoruz canim şu forumdaki hemen herkes bu konuyla ilgili endişeler yasıyor. Mesela ben her randevu günü kalp çarpıntısı yaşıyorum. Ama her şey Allah'tan. Tedbir alip tevekkul etmemiz lazim.

Canım aynı şeyleri yaşıyoruz nerdeyse 2 oğlum var benim de bu hamlileigimde kusma bulantı yok çok şükür inşallah kızlarımız olur Allah herkesin gönlünegöre versin inşallah

Bende yarin gidicem. Neden oyle dusunuyorsun. Olumlu dusun. Onca zaman nasil dayanabildin ne zaman evde test yaptin :)
Ben 15 temmuzda erken testle ogrendim 3.5 haftalik filanken. Hollanda'da 8. haftaya kadar erken ultrasona ya da kan testine almiyolar. Bir ultrason merkezinden en erken bu tarihe alabildim. Boyle dusunmemin nedeni de subatta ayni bu sekilde 7. haftada gittigimde bebegimin buyumedigini gormustum. 10. haftaya kadar bekledik 3 mmyi gecmedi ve kalp atislarini hic duyamamistim. Sonra da ilacla dusurtuldu. Biliyorum her gebelik farkli ama yine de bu deneyimden dolayi pozitif dusunmekte zorlaniyorum.

Yakinmisiz, ben de almanyadayim, hollanda sinirina baya yakiniz. Almanya'da da normalde ultrason her trimestr da bi kere seklinde belirlenmis ancak ben yasadigim sehirde iranli bi kadin dogum uzmani buldum. calisma sekli biraz bizim türk hekimler gibi, her gittigimde ultrasonla bakti. hollandanin saglik sistemi biraz daha farkli cok yorum yapamiyorum o yüzden, ama hic biri türkiyedeki kadar esnek degil. yeni gelmis biri olarak cok net görüyorum farki burada. zaten ultrasonlar desen acibademin ultrasonlarindan sonra tüplü tv ayarinda

tek yapabilecegin sey icini ferah tutmak, kolay degil ama baska da alternatifi yok. kizimdan önce benim de bi kaybim oldu, hemen arkasindan ki hemen olmaz demelerine ragmen cok saglikli bi gebeligim oldu. dedigin gibi her gebelik farkli, umarim sen de yarin güzel haberler alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…