- 23 Temmuz 2019
- 169
- 244
- 18
- 35
Kızlar ayiptir soylemesi diyare olan var mi aranizda? Millet kabiz olur bende durum tan tersi
hep aynı arkadaşım dert etme , kaç kilosun normalde ?Benimde gobegim fena cikti 5 aylik hamile gibiyim. Kiloda almadım. Hatta hamile kaldigimdan beri 1 kilo verdim. Zaten dogru duzgun bisey de yiyemiyorum.
ultrason randevusu yarin olanlar? benim yarin sabah 7.30da ve bu ilk randevum olucak evde testle ogrendigimden beri. Sanki kotu gidicekmis bisiler gibi geliyor. dualarinizi eksik etmeyin...
Buna vesvese diyoruz canim şu forumdaki hemen herkes bu konuyla ilgili endişeler yasıyor. Mesela ben her randevu günü kalp çarpıntısı yaşıyorum. Ama her şey Allah'tan. Tedbir alip tevekkul etmemiz lazim.ultrason randevusu yarin olanlar? benim yarin sabah 7.30da ve bu ilk randevum olucak evde testle ogrendigimden beri. Sanki kotu gidicekmis bisiler gibi geliyor. dualarinizi eksik etmeyin...
Gözün aydinn canım. Darisi basimiza olsunn fotosunu atar misin. Normalde kactaydin?Kızlar randevudan ciktim 2.43 cm olmus bide annesine babasina el salladı minnakim 9+1 günlük çıktı 1 2 oynayacak herhalde sürekli
Masallah canim. Yarin bende gorurum insallah o minik parmaklari :)) bir haftaya kadar oynamalar normal cikiyor. Bebek bazen ileri geciyorKızlar randevudan ciktim 2.43 cm olmus bide annesine babasina el salladı minnakim 9+1 günlük çıktı 1 2 oynayacak herhalde sürekli
65 kiloyum canim. Cok kilo almak istemiyorum. Kizimda 10 kilo almistim bakalim bunda nolcak. Sen kac kilosunhep aynı arkadaşım dert etme , kaç kilosun normalde ?
benim gazim var bu aralar cok, aksamlari 5 aylik, sabahlari normale dönüyorBenimde gobegim fena cikti 5 aylik hamile gibiyim. Kiloda almadım. Hatta hamile kaldigimdan beri 1 kilo verdim. Zaten dogru duzgun bisey de yiyemiyorum.
Kabiz olmaktan daha iyi aslinda karin agrisi olmasaMuzdan tiksindim ki çok severdim. Şeftali yiyorum belki faydası olur.
Onceki haftalrda bende oyleydim. Sabah duzeliyodu. Bu hafta hep oylebenim gazim var bu aralar cok, aksamlari 5 aylik, sabahlari normale dönüyor
Yaa inşallah görürsün kuzumm Rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu çok güzelmişMasallah canim. Yarin bende gorurum insallah o minik parmaklari :)) bir haftaya kadar oynamalar normal cikiyor. Bebek bazen ileri geciyor
Canım aynı şeyleri yaşıyoruz nerdeyse 2 oğlum var benim de bu hamlileigimde kusma bulantı yok çok şükür inşallah kızlarımız olur Allah herkesin gönlünegöre versin inşallahMerhaba hanımlar ben de 8+3 haftalık bir hamile olarak aranıza katıldım. 2 oğlum var bir daha çocuk düşünmüyorduk ama bir sürpriz olarak hayatımıza girdi bu minnoş da; sağlıkla kucağımıza alabiliriz inşallah. 37 yaşındayım ve 2-3 hafta süren yoğun bir halsizlik yaşadım, kollarımı kaldırmaya bile dermanım yoktu, bebişin varlığını da bu sayede öğrendik yoksa aklıma bile gelmezdi hamile olacağım. 3 gündür iyiyim çok şükür, diğer 2 hamileliğin aksine bu sefer kusma, bulantı yaşamıyorum şimdilik. Normalde izmirde yaşıyorum ama şu an ailemin yanındayım, dönüşte doktora gideceğim nasipse. İzmir bornovada devlet hastanesi ya da ünv hastanesinde doktor tavsiyeleriniz varsa alırım. İzmire yeni yerleştik, çok fazla bilgim yok maalesef
Ben 15 temmuzda erken testle ogrendim 3.5 haftalik filanken. Hollanda'da 8. haftaya kadar erken ultrasona ya da kan testine almiyolar. Bir ultrason merkezinden en erken bu tarihe alabildim. Boyle dusunmemin nedeni de subatta ayni bu sekilde 7. haftada gittigimde bebegimin buyumedigini gormustum. 10. haftaya kadar bekledik 3 mmyi gecmedi ve kalp atislarini hic duyamamistim. Sonra da ilacla dusurtuldu. Biliyorum her gebelik farkli ama yine de bu deneyimden dolayi pozitif dusunmekte zorlaniyorum.Bende yarin gidicem. Neden oyle dusunuyorsun. Olumlu dusun. Onca zaman nasil dayanabildin ne zaman evde test yaptin :)
Kizimda bulantim hic yoktu ama bunda cok fenayimCanım aynı şeyleri yaşıyoruz nerdeyse 2 oğlum var benim de bu hamlileigimde kusma bulantı yok çok şükür inşallah kızlarımız olur Allah herkesin gönlünegöre versin inşallah
Susuz bırakıyor ya vücudu o yuzden riskli. Bide internette enfeksiyon da sebep olabilir diyo ama sanmiyorum pek ben. Neyse kontrole gitmek icin bi bahanem oldu en azindanKabiz olmaktan daha iyi aslinda karin agrisi olmasa
50 kg ile hamile kaldım, şuan 52 yim. Aslında sende çok almamışsın her aya 1 kg normal diyorlar65 kiloyum canim. Cok kilo almak istemiyorum. Kizimda 10 kilo almistim bakalim bunda nolcak. Sen kac kilosun
Yakinmisiz, ben de almanyadayim, hollanda sinirina baya yakiniz. Almanya'da da normalde ultrason her trimestr da bi kere seklinde belirlenmis ancak ben yasadigim sehirde iranli bi kadin dogum uzmani buldum. calisma sekli biraz bizim türk hekimler gibi, her gittigimde ultrasonla bakti. hollandanin saglik sistemi biraz daha farkli cok yorum yapamiyorum o yüzden, ama hic biri türkiyedeki kadar esnek degil. yeni gelmis biri olarak cok net görüyorum farki burada. zaten ultrasonlar desen acibademin ultrasonlarindan sonra tüplü tv ayarindaBen 15 temmuzda erken testle ogrendim 3.5 haftalik filanken. Hollanda'da 8. haftaya kadar erken ultrasona ya da kan testine almiyolar. Bir ultrason merkezinden en erken bu tarihe alabildim. Boyle dusunmemin nedeni de subatta ayni bu sekilde 7. haftada gittigimde bebegimin buyumedigini gormustum. 10. haftaya kadar bekledik 3 mmyi gecmedi ve kalp atislarini hic duyamamistim. Sonra da ilacla dusurtuldu. Biliyorum her gebelik farkli ama yine de bu deneyimden dolayi pozitif dusunmekte zorlaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?