- 6 Mart 2019
- 582
- 1.145
- 43
tecrubeli anneler bilirler insallah bizimle bilgilerini paylasirlar cunku kormuyorum bebegimin bir yerinde bir seyler olucak diyeBende çok görüyorum ya hemde çok saçma şeyler. Yesem midem bulanır şu haldeyken sebebi ne bilmiyorum yemek gerekirmi onu da bilmiyorum
peki bu nedir :)) bir uykuda 2 cesit yemek yemeye yetisemem :))Aserdiginizde içinizdeki yeme isteğini bastiramazsiniz zatenBen daha önceki hamileligimde hurma asermistim. Küçük bir ilcedeydik. Bulamamislardi. Günlerce aradılar. Sonra bir toptancinin elinde kalmis ramazandan, hani en ucuz parlak renkli olanlar var ya, iki köpük tabak bitirmiştim önüme geldiği gün. Hatırladıkça güler eşim ve annem
Yarın tam 9 oluyor kuzumSen kac haftaliksin canim?
bekleyip gorucez canim... gorene kadar da pozitif hikayelere odaklanalim. umarim siz de kalp atisini gorursunuzMerhaba ben de 6+5te gittiğimde bebeği gördüm ama kalp atışını duyamadım çünkü bebek 1 hafta geri görünüyordu.Yani 5+4haftalık gibiydi.bayramdan sonraya çağırdı kalp atışı için inşallah duyarım çok korkuyorum birşey olacak diye.Rabbim sizi de korktuğunuza uğratmasın
Benimki de maymun iştahı mı hamileliği bahane etmek mi bilmiyorum bir hamburger çiğköfte aşkıdır gidiyorAserdiginizde içinizdeki yeme isteğini bastiramazsiniz zatenBen daha önceki hamileligimde hurma asermistim. Küçük bir ilcedeydik. Bulamamislardi. Günlerce aradılar. Sonra bir toptancinin elinde kalmis ramazandan, hani en ucuz parlak renkli olanlar var ya, iki köpük tabak bitirmiştim önüme geldiği gün. Hatırladıkça güler eşim ve annem
Ben 8den sohra cok yasadim. Yeni azaldi. Muhtemel regl donemimdi.Kızlar bugün rahmimde bir sancı var arada bir geliyor . Adetimin ilk günleri olurdu 5. Haftamda falan da yaşıyordum bunu ama geçmişti. Şimdi yine başladı progestanı bıraktım korkuyorum açıkçası. Kanama vs bişey yok ama 9. 10. Haftalarda yaşayan var mı benim gibi kasık&rahim ağrısı
Hep düşüktü hamilelikte daha da düştü ama doktor normal dedi yüksek olması sıkıntı halsizlik baş dönmesi yapıyor siyah zeytin yiyorumKizlar sizinde tansiyonunuz dusuk mu
Kese olustu ama kalp atisi yoktu CANIM tabi sok yasadim baska Dr gittim hemen oda dedi bos gebelik kurtaj oldumCanım bos gebelik nasıldı bi anlatır mısn benım de bebegim görülmedi yarın ı beklıyorum
Bana göre 6 haftaliktimCanım kac haftalıktn o zmn
benim tup bebek oldugu icin bize transferden hemen sonra baslatiyorlar jeli o jel halsizlik ve bulanti yapmaz ben 1 aydir gunde 2 tane kullandimMerhaba tatlı annisler. Bende 8 haftalık hamileyim. Bazı problemlerim oldu geçen hafta. Kanama, kasık ağrısı gibi. Yaklaşık bir haftadır crinone jel kullanıyorum. Aranızda kulllanan var mı? Hamilelikten mi yoksa bu ilacın yan etkisi mi bilmiyorum. Devamlı mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum. Bir kızım var 5 yaşında. Ona bile bakacak durumum yok. Kizkardesim ilgileniyor. Yurtdışında yaşıyorum normalde. Türkiye'ye tatile gelmiştim. Ama bu gidişle donemeyecegim galibahepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum
Ilki kizdi ikincisi erkek bakalim bu ne olacakacaba cinsiyetmi farklikidiger ikisinin cinsiyeti ne bu arada
Bazen dusmuyor degilim acaba bisey mi oldu ben boyle olmazdim diye ama arada bulantilar olunca iyidir insallah diyorum . birde 3 haftadir kayinvalidemin yanindayim rahatim baya bi yemek derdim yok butun gun dinleniyorum onunda etkisi olabilir. Cunku mide bulantisi kendini ac birakinca cok oluyor. Yemek kokularida rahatsiz etmiyor ben yapmadigim icin yiyebiliyorum. Boyle rahatmis.Beni de öyle 2 oğlumda çok bulantı ve kusmam vardı şimdi çok rahatım çok şükür ben de kilo aldim
Anladim. Tesekkur ederim. Herhalde klasik hamilelik semptomlari :) bayağı ağır geciyor. Allah sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbenim tup bebek oldugu icin bize transferden hemen sonra baslatiyorlar jeli o jel halsizlik ve bulanti yapmaz ben 1 aydir gunde 2 tane kullandim
Anladm canim senin doktor olumlu knsms en azindanBana göre 6 haftaliktim
Ama 5 haftalikmisim demek ki
Cunku doktor bugun 6 haftanin icindesin dedi.
DEREN NE YAPTI ACABA YAZMADI MERAKTAYIM MUHAKKAK YAZ GÖRÜNCE
Cok gecmiş olsun canım Rabbim bidaha yasatmasn benım de kese göründü icndeki yolk kesesi de görüldü ama bebek olusmams dedi fazla bilgi de vermediKese olustu ama kalp atisi yoktu CANIM tabi sok yasadim baska Dr gittim hemen oda dedi bos gebelik kurtaj oldum
Canim hatirlarsan durumlarimiz ayniydi seninle. Gecen hafta benimde sadece yol kesesi gozukmustu. Bak bu hafta bebekte gözüktü icini ferah tut. Eminim sende göreceksin yarın bebisini.Cok gecmiş olsun canım Rabbim bidaha yasatmasn benım de kese göründü icndeki yolk kesesi de görüldü ama bebek olusmams dedi fazla bilgi de vermedi
İnsAlah canım yolk kesesi olunca kesın bebek de oluyo mu morale o kadar cok ihtiyacm var kiCanim hatirlarsan durumlarimiz ayniydi seninle. Gecen hafta benimde sadece yol kesesi gozukmustu. Bak bu hafta bebekte gözüktü icini ferah tut. Eminim sende göreceksin yarın bebisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?