2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
peki bu nedir :)) bir uykuda 2 cesit yemek yemeye yetisemem :))

Merhaba tatlı annisler. Bende 8 haftalık hamileyim. Bazı problemlerim oldu geçen hafta. Kanama, kasık ağrısı gibi. Yaklaşık bir haftadır crinone jel kullanıyorum. Aranızda kulllanan var mı? Hamilelikten mi yoksa bu ilacın yan etkisi mi bilmiyorum. Devamlı mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum. Bir kızım var 5 yaşında. Ona bile bakacak durumum yok. Kizkardesim ilgileniyor. Yurtdışında yaşıyorum normalde. Türkiye'ye tatile gelmiştim. Ama bu gidişle donemeyecegim galiba hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum

bekleyip gorucez canim... gorene kadar da pozitif hikayelere odaklanalim. umarim siz de kalp atisini gorursunuz

Benimki de maymun iştahı mı hamileliği bahane etmek mi bilmiyorum bir hamburger çiğköfte aşkıdır gidiyor sağlıksız ama canım istiyor ne yapayım diyorum

Ben 8den sohra cok yasadim. Yeni azaldi. Muhtemel regl donemimdi.
Dr da sezeryanli oldugum icin 4 aya kadar yasayacagimi soyledi

benim tup bebek oldugu icin bize transferden hemen sonra baslatiyorlar jeli o jel halsizlik ve bulanti yapmaz ben 1 aydir gunde 2 tane kullandim

Beni de öyle 2 oğlumda çok bulantı ve kusmam vardı şimdi çok rahatım çok şükür ben de kilo aldim
Bazen dusmuyor degilim acaba bisey mi oldu ben boyle olmazdim diye ama arada bulantilar olunca iyidir insallah diyorum . birde 3 haftadir kayinvalidemin yanindayim rahatim baya bi yemek derdim yok butun gun dinleniyorum onunda etkisi olabilir. Cunku mide bulantisi kendini ac birakinca cok oluyor. Yemek kokularida rahatsiz etmiyor ben yapmadigim icin yiyebiliyorum. Boyle rahatmis.

Kızlar iyi akşamlar
Bizde bugün kontroldeydik
İyiyiz çok şükür. 1.2 cm olmuş bebiş..Geçen haftadan beri 7mm büyümüş.
Usg göre 7+2 dedi. Yani uyumlu sayılır. Adete göre 7+3 üm çünkü.
Kan tahlillerim yapılmıştı. Tsh çok düşük çıktı. Endokribolojiye git dedi.
Bu arada her gün coraspin hap ve oksapar iğne verdi. Progestan günde 300 mg
Bu iğne işi çok zor yalnız... Nasıl yapıcam kendime bilmiyorum. Bugün kayınvalideme yaptırdım. O insülin yapıyor kendisine yıllardır alışmış tabi... 2 hafta sonra yeniden kontrolüm var... Bu arada doktor bugün bana dedi ki.. Yahu ne bu stresin böyle. Tamam kötü şeyler yaşamış olabilirsin ama şuan herşey yolunda rahatla biraz. Sakınan göze çöp batar derler. Bu kadar eziyet etme kendine de bebeğine de zarar diye forçaladı azıcık.. Hatta dediki biliyormusun ne kadar panik ve streslş gebem olduysa türlü türlü sıkıntılar gep gelip onları buldu... Yapma böyle rahat bırak biraz kendini dedi.. Haklı sanırım.

DEREN NE YAPTI ACABA YAZMADI MERAKTAYIM MUHAKKAK YAZ GÖRÜNCE

Canim calistigim icin firsatim olmuyor girmeye pek fazla.
Biz cok şükür gördük bebegi karindan bakti once cok minik bir bebek var ama secilmiyo istersen alttan bakalim dedi. Kabul ettim hemen tabiki Alttan bakınca daha net gördü bebegi. Banada gosterdi bak mercimek kadar dedi kalbi de atiyor bir sorun yok dedi. Hatta Sesi acti ama ben duyamadim.
Haftaya net duyarsin annesi daha cok minik dedi . 0.384 cm sata gore 7+ 3 ama 6 haftanin icindesin dedi. Buraya kadar hersey süper. Fakat Simdide troid cikti. Tsh degerim 9. Cikti dahiliye sevk etti. Troid ilacina basladik. Bunada binlerce şükürler olsun. Rabbim dermansiz dert vermesin insallah. Ve dilerim tez zamanda sen ve görmeyi bekleyen diger annelerde görür bebislerini.

Eklentiler

• 20190808_113115.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 60
Kese olustu ama kalp atisi yoktu CANIM tabi sok yasadim baska Dr gittim hemen oda dedi bos gebelik kurtaj oldum
Cok gecmiş olsun canım Rabbim bidaha yasatmasn benım de kese göründü icndeki yolk kesesi de görüldü ama bebek olusmams dedi fazla bilgi de vermedi

Cok gecmiş olsun canım Rabbim bidaha yasatmasn benım de kese göründü icndeki yolk kesesi de görüldü ama bebek olusmams dedi fazla bilgi de vermedi
Canim hatirlarsan durumlarimiz ayniydi seninle. Gecen hafta benimde sadece yol kesesi gozukmustu. Bak bu hafta bebekte gözüktü icini ferah tut. Eminim sende göreceksin yarın bebisini.

Canim hatirlarsan durumlarimiz ayniydi seninle. Gecen hafta benimde sadece yol kesesi gozukmustu. Bak bu hafta bebekte gözüktü icini ferah tut. Eminim sende göreceksin yarın bebisini.
İnsAlah canım yolk kesesi olunca kesın bebek de oluyo mu morale o kadar cok ihtiyacm var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…