Ya inanır mısın ben de görüyorum rüyamda kuru yemiş yediğimi yemek yediğimi iştahım çok açık bazen gece acıkıyorum süt içiyorum yatıyorum acaba açlıktan mihanimlar merhaba bugun bizde gordum kucuk fasulyemizi 8 haftalik olmus cok sukur rabbim isteyen herkese nasip etsin
size bisey sorucam ruyalarimda hep biseyler ya yiyorum yada bisekilde ruyamda yiyecek seyler goruyorum az evvel yesil mercimek ve manti gordum canim istemiyor ama yemem gerekiyormu acaba diye endise ediyorum fikri olan varmi? tecrubeli olanlar lutfen cevap versin internette bu konuyla alakali bisey bulamadim
hanimlar merhaba bugun bizde gorduk kucuk fasulyemizi 8 haftalik olmus cok sukur rabbim isteyen herkese nasip etsin
size bisey sorucam ruyalarimda hep biseyler ya yiyorum yada bisekilde ruyamda yiyecek seyler goruyorum az evvel yesil mercimek ve manti gordum canim istemiyor ama yemem gerekiyormu acaba diye endise ediyorum fikri olan varmi? tecrubeli olanlar lutfen cevap versin internette bu konuyla alakali bisey bulamadim
acken gormedim az evvel yemek yedim uyudum yine de gordum neler neler goruyorum ruyalarimda :))) ben hic bu kadar yiycek seyler gordugumu hatirlamiyorum :)Ya inanır mısın ben de görüyorum rüyamda kuru yemiş yediğimi yemek yediğimi iştahım çok açık bazen gece acıkıyorum süt içiyorum yatıyorum acaba açlıktan miböyle rüyalar görüyorum
canim hic birini cekmiyor ki! asermek boyle mi oluyor gecenler de ruyamda sutlu cay iciyorumBen kizima hamileyken 1 kez aşerdim. Kıştı bulamadik benzer biseydi. Sonra ruyamda dalindan toplaya toplaya incir yedim. Uyaninca avcumu yaladim belki canim istemistir diye. Yine o zamanlar yoktu bulamayiz diye kimseye demedim.
Kizim dogunca sok oldum. Ensesinde sac diplerinde incir icine benzer kocaman leke vardi. Bence yemelisin :)
evet dün ölçtürdüm 9 a 6 cıktı.halsizlik ve mide bulantısı yapıyor.gündüzleri hiç dısarı cıkmıyorum.Genel olarak hep uzanıyorum.Ilk 3 ay gecınce düzelir inşşşKizlar sizinde tansiyonunuz dusuk mu
Ben bir kez gordum :)canim hic birini cekmiyor ki! asermek boyle mi oluyor gecenler de ruyamda sutlu cay iciyorumhayatimda icmedigim bisey bugun hem yesil mercimek hemde manti gordum hangi birini yicem
Aramiza hoşgeldin canim gözün aydinMerhaba hanımlar allah nasip ederse, bende mart annesi oluyorum. Dün kalp atışını hem duydum hemde gördüm çokşükür
Benim 9-5Kizlar sizinde tansiyonunuz dusuk mu
Teşekkür ettim, hepimizin gözü aydın olsun,allahım hayırlı, sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsinAramiza hoşgeldin canim gözün aydin
Kızlar bugün rahmimde bir sancı var arada bir geliyor . Adetimin ilk günleri olurdu 5. Haftamda falan da yaşıyordum bunu ama geçmişti. Şimdi yine başladı progestanı bıraktım korkuyorum açıkçası. Kanama vs bişey yok ama 9. 10. Haftalarda yaşayan var mı benim gibi kasık&rahim ağrısı
BenKızlar bugün rahmimde bir sancı var arada bir geliyor . Adetimin ilk günleri olurdu 5. Haftamda falan da yaşıyordum bunu ama geçmişti. Şimdi yine başladı progestanı bıraktım korkuyorum açıkçası. Kanama vs bişey yok ama 9. 10. Haftalarda yaşayan var mı benim gibi kasık&rahim ağrısı
hanimlar merhaba bugun bizde gorduk kucuk fasulyemizi 8 haftalik olmus cok sukur rabbim isteyen herkese nasip etsin
evet dün ölçtürdüm 9 a 6 cıktı.halsizlik ve mide bulantısı yapıyor.gündüzleri hiç dısarı cıkmıyorum.Genel olarak hep uzanıyorum.Ilk 3 ay gecınce düzelir inşşş
benimde kasiklarda batmanoluyor doktora sordugunda rahiminizi hamak gibi dusunun ve uzerindeki agirlik agirlasiyor o yuzden de batmalar ve agrilar olabilir dediKızlar bugün rahmimde bir sancı var arada bir geliyor . Adetimin ilk günleri olurdu 5. Haftamda falan da yaşıyordum bunu ama geçmişti. Şimdi yine başladı progestanı bıraktım korkuyorum açıkçası. Kanama vs bişey yok ama 9. 10. Haftalarda yaşayan var mı benim gibi kasık&rahim ağrısı
Aserdiginizde içinizdeki yeme isteğini bastiramazsiniz zatencanim hic birini cekmiyor ki! asermek boyle mi oluyor gecenler de ruyamda sutlu cay iciyorumhayatimda icmedigim bisey bugun hem yesil mercimek hemde manti gordum hangi birini yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?