- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Masallah canimm kol cikintilari falan nasil belliTsk ederim canim bu doktora göre tam 9du 1 gun fazla çıktı canimdisardayim da cekmem zaman aldi Eki Görüntüle 2296921 Eki Görüntüle 2296921
Ediyorum Canim etmem mi hiç inşallah hepiniz görürsünüz bu guzel manzarayıMasallah canimm kol cikintilari falan nasil belliayyy dua et darisi basimiza hepimizin ben de bayramdan sonra gideceğim insallah. Guya 12.haftayi bekleyecektim
cok tesekkur ediyorum mesajiniz icin, icimi ferahlattiniz. Tuplu tv benzetmesine bayildim :) Aynen oyle! Gecen dusuk zamani emin bile olmadilar 3 mmlik bebege. Cozunurluk baya dusuktu. Dedigniz gibi yapacak bir sey yok, yarini umutla bekliyorum.Yakinmisiz, ben de almanyadayim, hollanda sinirina baya yakiniz. Almanya'da da normalde ultrason her trimestr da bi kere seklinde belirlenmis ancak ben yasadigim sehirde iranli bi kadin dogum uzmani buldum. calisma sekli biraz bizim türk hekimler gibi, her gittigimde ultrasonla bakti. hollandanin saglik sistemi biraz daha farkli cok yorum yapamiyorum o yüzden, ama hic biri türkiyedeki kadar esnek degil. yeni gelmis biri olarak cok net görüyorum farki burada. zaten ultrasonlar desen acibademin ultrasonlarindan sonra tüplü tv ayarinda
tek yapabilecegin sey icini ferah tutmak, kolay degil ama baska da alternatifi yok. kizimdan önce benim de bi kaybim oldu, hemen arkasindan ki hemen olmaz demelerine ragmen cok saglikli bi gebeligim oldu. dedigin gibi her gebelik farkli, umarim sen de yarin güzel haberler alirsin
Evet sürekli tuvaletteyimbence hızlı çalışması kötü bir durum değil canım ama yine de tabi ki endokrin uzmanı takip etsin kadın doğum değil de, metabolizmayı da hızlandırıyo hiç kilo almazsın hem :)
Canım bos gebelik nasıldı bi anlatır mısn benım de bebegim görülmedi yarın ı beklıyorum1bosgebelik 1kimyasal gebelik var ins rabbim bebislerimi bana bagislar bu sefer benim Dr perinotoloji falan demedi kendisi takip ediyor kalp atislarinida bir duysak bir nebze rahatliycak icim bende hic belirti yok ne bulanti ne bisey ara ara kasik batmasi oluyor okadar bunlarda Beni tedirginlestiriyor Benim Dr kese gorduk ama sevinmek icin erken dedi kalp atislarini duyalim dedi simdi eve git bayramdan sonra gel bebislerini buyut dedi sagolsun hep moral veriyor bana Anliycan cok korkuyorum pit pit seslerini duysam duaedin bana
Canım bnımde 6+2 iken görünmedi bebek olusmams dedi insAllah bebegimiz olusmustur ben 1 hafta bekledim yarın farklı bi doktora gidecmBizim bebiş henüz canlanmamış normalde 6+5tim ama bebek 5+4 çıktı o yüzden henüz canlanmemış olabilir dedi doktor.Bu şekilde olan var mı acaba çok merak ediyorum bi de korkuyorum.şu an bebiş 2.3 mm
Bende de 6+2de olusmamisti canim 7+0 da gordum. Neden bu kadar streslisin bebeğin olumsuz etkilenecek rahat ol biraz benceCanım bnımde 6+2 iken görünmedi bebek olusmams dedi insAllah bebegimiz olusmustur ben 1 hafta bekledim yarın farklı bi doktora gidecm
Elimde deil inan ki ben ister miym bebegimi strese sokmayı bi kaybım var 2 bucuk aylıkken karnım da öldü bunu da kaybetmek istemiyorum insAllah görürüm yarınBende de 6+2de olusmamisti canim 7+0 da gordum. Neden bu kadar streslisin bebeğin olumsuz etkilenecek rahat ol biraz bence
Canım kac haftalıktn o zmnAa evet sizinlede ayniyim
Masallah size
Ben gecen hafta persembe duyamamistim.
kalp atisindan gectim bebegi bile goremedim daha.
Sadece yolk kesesinin olustuguni biliyorum. Aklimda deli sorular dolanip duruyor sürekli. Rabbim hayirlisini versin insallah.
İnşallah canımCanım aynı şeyleri yaşıyoruz nerdeyse 2 oğlum var benim de bu hamlileigimde kusma bulantı yok çok şükür inşallah kızlarımız olur Allah herkesin gönlünegöre versin inşallah
Sen kac haftaliksin canim?Kızlar bebişimi gördüm geldimAllahım esirgesin nasıl hareketlenmiş. Elleri kolları durmuyor ☺
Hastaneden gelir gelmez koydum kafayi anca kalkabiliyorum hee daha kalkmicaktim bana kalsa zar zor kaldirdim kafamiuyku durumlari nasil hanimlar? ilk hamileligime kiyasla daha cok uykum geliyor, sürekli uyumak istiyorum. 8-5 calisiyorum, utanmasam masaya kafayi koyup fosur fosur uyuyacagim
ya iste ben o kafayi koyamiyorum ya bi türlü, mal gibi geziyorum butün gün. eve gidicem kizim baslicak bu sefer tepemde konusmaya, o uyuyana kadar sürünmeye devamHastaneden gelir gelmez koydum kafayi anca kalkabiliyorum hee daha kalkmicaktim bana kalsa zar zor kaldirdim kafami
Sizin ikiz gebelik mi kontrol iyi geçince insan baya rahatlıyorKızlar bende az önce geldim hastaneden.
Şu an durumlar iyi sadece idrar kültürü istedi. folik asit olarak başka bi tane önerdi içinde balık yağı omega3 vitaminler falan varmış.
folbiol çok etkisiz dedi.
Bebekler 7+6 olmuş maşallah ☺
bugün kontrole giden arkadaşlar umarım bi sorun yasamamistir.
Biz hala kalp atışını sesli dinleyemedik bebekler iyi diyince aklıma bile gelmedi artık
@Dilek9282 Bende ilk gebeligimde gecirdim senin kaçıncı gebeliğin bu preeklamsiyi kacinci haftada gecirmistin sonuç noldu ve bu gebeliginde nasil bir yol izleyeceksin? Kimisi riskli gebelik bölümüne gidiyor uniye doktorun normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?