2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
cok tesekkur ediyorum mesajiniz icin, icimi ferahlattiniz. Tuplu tv benzetmesine bayildim :) Aynen oyle! Gecen dusuk zamani emin bile olmadilar 3 mmlik bebege. Cozunurluk baya dusuktu. Dedigniz gibi yapacak bir sey yok, yarini umutla bekliyorum.

Kızlar bende az önce geldim hastaneden.
Şu an durumlar iyi sadece idrar kültürü istedi. folik asit olarak başka bi tane önerdi içinde balık yağı omega3 vitaminler falan varmış.
folbiol çok etkisiz dedi.
Bebekler 7+6 olmuş maşallah ☺
bugün kontrole giden arkadaşlar umarım bi sorun yasamamistir.
Biz hala kalp atışını sesli dinleyemedik bebekler iyi diyince aklıma bile gelmedi artık

Merhaba hanımlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bos gebelik nasıldı bi anlatır mısn benım de bebegim görülmedi yarın ı beklıyorum

Bizim bebiş henüz canlanmamış normalde 6+5tim ama bebek 5+4 çıktı o yüzden henüz canlanmemış olabilir dedi doktor.Bu şekilde olan var mı acaba çok merak ediyorum bi de korkuyorum.şu an bebiş 2.3 mm
Canım bnımde 6+2 iken görünmedi bebek olusmams dedi insAllah bebegimiz olusmustur ben 1 hafta bekledim yarın farklı bi doktora gidecm

Merhaba kızlar ben de kontrolden geldim doktor bebek iyi Bi skntı yok dedi ama bugün 7+4im 7+0çıktı sormayı da unutmuşum.
Geçen 0.66 cmdi bugün 0.99bir haftada bu kadar büyümüş az mı bilemedim ki eve gelince düşündüm

Eklentiler

• IMG_20190808_151308.webp
    42 KB · Görüntüleme: 60
Bende de 6+2de olusmamisti canim 7+0 da gordum. Neden bu kadar streslisin bebeğin olumsuz etkilenecek rahat ol biraz bence
Elimde deil inan ki ben ister miym bebegimi strese sokmayı bi kaybım var 2 bucuk aylıkken karnım da öldü bunu da kaybetmek istemiyorum insAllah görürüm yarın

Canım kac haftalıktn o zmn

uyku durumlari nasil hanimlar? ilk hamileligime kiyasla daha cok uykum geliyor, sürekli uyumak istiyorum. 8-5 calisiyorum, utanmasam masaya kafayi koyup fosur fosur uyuyacagim

uyku durumlari nasil hanimlar? ilk hamileligime kiyasla daha cok uykum geliyor, sürekli uyumak istiyorum. 8-5 calisiyorum, utanmasam masaya kafayi koyup fosur fosur uyuyacagim
Hastaneden gelir gelmez koydum kafayi anca kalkabiliyorum hee daha kalkmicaktim bana kalsa zar zor kaldirdim kafami

Hastaneden gelir gelmez koydum kafayi anca kalkabiliyorum hee daha kalkmicaktim bana kalsa zar zor kaldirdim kafami
ya iste ben o kafayi koyamiyorum ya bi türlü, mal gibi geziyorum butün gün. eve gidicem kizim baslicak bu sefer tepemde konusmaya, o uyuyana kadar sürünmeye devam

Sizin ikiz gebelik mi kontrol iyi geçince insan baya rahatlıyor

Reactions: Eva

23. Haftada başlamıştı 26. Haftada dogum yaptım acil sezaryen. Oğlum 6 ay yaşadı ve malesef kaybettik. Şuan riskli gebelik uzmanına yani perinatoloğa gidiyorum özel. 100mg corasprin ve 0.4 oksapar iğne kullanıyorum önlem için. Tuz diyeti vs için erken dedi doktorum. Şuan diğer gebeler gibi beslenebilirmişim. Tansiyon kontrolüne de başlamadım zira 9-6 ydı en son kontrolümde. 20. Haftadan sonra kendini göaterdigi için bu hastalık şuan için yapılabilecek tek şey önlem için ilaçlar.

AY KIZLAR MİNNOŞLARINI GÖRENLERİMİZ OLMUŞ MAŞAALLAH DARISI BİZE DÜN GİTTİĞİM DOKTOR İĞNEYİ GÜNDE 1 DEFA VURUNSAN YETER PROGESTAN DEVAM ECOPİRİN YOK DEDİ AY BİDE DECAVİT VERDİ FOLBİOL ALMANA GEREK YOK DEDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…