- 5 Mayıs 2016
- 476
- 256
- 53
- 30
Amin canım Rabbim güzel haberler almamızı nasıp etsinALLAH yardimcimiz olsun benimde 2kese gorundu bakalim bayramdan sonra kalpatsilari icin cagirdi ara ara sol kasik Batmam disinda belirtim yok korkuyorum kalpatslarinida duymayi nasipetsin rabbim kaldi 6gun
Ay nasıl dayanıyorsunuz ben 3 yaşındaki oğluma bile hemen söyledimBenim kimlerde aynı ilk kız 12yaşında ikinci erkek 10 yaşında bakalım bu ne olcak bu arada ben hala söyleyemedim çocuklara
Ben bu bikac gundur kask agrisi yasiyodum bugun dahada siddetlendi :-(
Aa gercekten 2 gun once gunummus :) bikac gundur olmasi normal ozaman :)Regl gününe yakın günlerde artıyormuş diye okudum. Benimde geçen hafta vardı gerçekten regl günümmüş şimdi baktım
Aa gercekten 2 gun once gunummus :) bikac gundur olmasi normal ozaman :)
Benim gece mide bulantilarim hafifledi cok sukur dun olmadi hic ama sabah cikardim yine biraz. Olsa yoruluyoruz olmasa niye olmadi diye stres yapiyoruz
Inşallah hayırlı haberler alirsin canim sana da el sallar belki minigin yarinKızlar yarın benimde randevum var. Benim içinde dua edin olurmu
Amin canım inşallahInşallah hayırlı haberler alirsin canim sana da el sallar belki minigin yarin
Yaranılmaz anacımBenim gece bulantılarıda 2 gündür yanmaya döndü. Elma yiyorum alsın yanmasını diye gece gece. Şimdide bulansın diye gözüne bakıyorum. Bize yaranılmaz
Bende turşu bidonuna düşüyorum resmenHAMİLELİK ÇOK ENTRESAN BENİMDE CANIM KABAK MÜCVERİ EZİNE PEYNİRİ JALAPENO BİBER TURŞUSU ŞALGAM ÇEKİYOR
Yaranılmaz anacımen azindan hareketlerini hissetsek rahatlicaz biraz bence
Benim canım acayip bi sekilde mantı istiyo ama sarimsak mideme cok dokunuyor suan napcam ben yaBende turşu bidonuna düşüyorum resmen
İnşallah tutunur, yarın görür duyarsın, sen iyi düşünmeye çalış kalbini ferah tut gündoğmadan neler doğar demiş atalarımızAynısını bende yapıyorum canım insAllah bebegim tutunursa
Bneim ikisi de erkek. Biri 12 biri6 yaşımda. Benim 6 yılda bire proglamlanmışBenim kimlerde aynı ilk kız 12yaşında ikinci erkek 10 yaşında bakalım bu ne olcak bu arada ben hala söyleyemedim çocuklara
Dgru insAllah iyi seyler olurİnşallah tutunur, yarın görür duyarsın, sen iyi düşünmeye çalış kalbini ferah tut gündoğmadan neler doğar demiş atalarımız
Sizlerinde 3. Demek ne mutlu inş saglıkla kucagımıza alırız ..benimde ıkı kızım var 20 ve 18 yadındalarBneim ikisi de erkek. Biri 12 biri6 yaşımda. Benim 6 yılda bire proglamlanmış
Canım belirtiye bakarak kötü düşünme ben iki gün öncesine kadar hamile olduğumu bile anlamadım ama iki gündür ne yesem ne içsem hepsi kokuyorALLAH yardimcimiz olsun benimde 2kese gorundu bakalim bayramdan sonra kalpatsilari icin cagirdi ara ara sol kasik Batmam disinda belirtim yok korkuyorum kalpatslarinida duymayi nasipetsin rabbim kaldi 6gun
Öncelikle hayırlı olsun benim kızım 10 aylik ve 6 haftalik hamileyim zor oldumu sizin için ben çok korkuyorum yapamam diye plansız gebe kaldimBenim kimlerde aynı ilk kız 12yaşında ikinci erkek 10 yaşında bakalım bu ne olcak bu arada ben hala söyleyemedim çocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?