- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Amin canım inşallahTeşekkür ettim, hepimizin gözü aydın olsun,allahım hayırlı, sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Yolk kesesi gebeligim bos olmadığının kanıtı imiş. Icini ferah tut lutfen.İnsAlah canım yolk kesesi olunca kesın bebek de oluyo mu morale o kadar cok ihtiyacm var ki
Okudun canım ben bu yazıyı ama neden görülmedi onu anlams deilimYolk kesesi gebeligim bos olmadığının kanıtı imiş. Icini ferah tut lutfen.
Hayirli olsun canim benim de adetin 3. Günü ilk defa kıpkırmızı cıkmisti çizgiler . Digerleri soluktu .Hayırlı akşamlar hanımlar 8 haftalık hamileyim ama doktora bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum .gögüsler fena halde ..günüm 3 gün gecince test yaptım anında kıpkırmızı oldu cubuk daha öncekiler hep soluk olurdu bu ay gibi parladı ..
Senin kaç haftalık hayırlısı olsun inşHayirli olsun canim benim de adetin 3. Günü ilk defa kıpkırmızı cıkmisti çizgiler . Digerleri soluktu .
Okudun canım ben bu yazıyı ama neden görülmedi onu anlams deilim
Canım bende vuruyorun sulandırıcı iğne, göbek deliğinin 5santim gerisine iğne vuracağın yeri iki parmağınla sıkıştır iğneyi dik bir şekilde vur ilacı yavaş yavaş enjekte et, iğnenin açısını kaybettirmeden enjeksiyonu çıkart ve bastırma dokunma benim doktorum bu şekilde tarif etmişti çok şükür morarma olmuyor bendeKızlar selam . Kan sulandırıcı iğne vuranlar . Ben 4.ignemi vurdum ama morarıyor. Vurduktan sonra pamukla bastırdım gene morardı. Hatta bugün duşa girdim bugün vurduğum yer kaniyor ve geçmedi saatlerdir durmuyor . Morarmadan nasıl yapacağız ya bu işi. Acaba sağlık ocağına mı gitsem . Gerçi bebiş için katlanırım ama yöntemini bilsem daha iyi olurdu. Çok yakıyor zaten o daha çok mahvediyor beni..
İnsAllah canım benım insAllah tek istedigm bebegimi görmek insAllah yarın güzel haberlerle gelirımBebek daha görülmeyecek kadar küçük oldugu icin. Bak nokta kadar daha benim bebiste. Gecen hafta bende goremedim. Neden bu kadar evham yapiyorsun. Cagirma kötüyü iyi seyler düşün lütfen. Ben inaniyorum yarin bebeğini gorecegine.
İnsAllah canım benım insAllah tek istedigm bebegimi görmek insAllah yarın güzel haberlerle gelirım
AYNISI BENDE DE VAR NE GÜZEL GEÇMİŞTİ YİNE BAŞLADI DOKTOR NORMAL RAHİM BÜYÜYOR DEDİKızlar bugün rahmimde bir sancı var arada bir geliyor . Adetimin ilk günleri olurdu 5. Haftamda falan da yaşıyordum bunu ama geçmişti. Şimdi yine başladı progestanı bıraktım korkuyorum açıkçası. Kanama vs bişey yok ama 9. 10. Haftalarda yaşayan var mı benim gibi kasık&rahim ağrısı
AY ÇOK SEVİNDİM BU GÜZEL HABERDİBana göre 6 haftaliktim
Ama 5 haftalikmisim demek ki
Cunku doktor bugun 6 haftanin icindesin dedi.
AMİN AMİN AMİN İNŞAALLAH BAKALIM ÇOK SEVİNDİM GÖRDÜĞÜNE MERCİMEĞİNİ RABBİM HEPİMİZİN ÇOCUKLARINI KUCAĞINA ALMAYI NASİP EYLESİN İNŞAALLAHCanim calistigim icin firsatim olmuyor girmeye pek fazla.
Biz cok şükür gördük bebegi karindan bakti once cok minik bir bebek var ama secilmiyo istersen alttan bakalim dedi. Kabul ettim hemen tabikiAlttan bakınca daha net gördü bebegi. Banada gosterdi bak mercimek kadar dedi kalbi de atiyor bir sorun yok dedi. Hatta Sesi acti ama ben duyamadim.
Haftaya net duyarsin annesi daha cok minik dedi . 0.384 cmsata gore 7+ 3 ama 6 haftanin icindesin dedi. Buraya kadar hersey süper. Fakat Simdide troid cikti. Tsh degerim 9. Cikti dahiliye sevk etti. Troid ilacina basladik. Bunada binlerce şükürler olsun. Rabbim dermansiz dert vermesin insallah. Ve dilerim tez zamanda sen ve görmeyi bekleyen diger annelerde görür bebislerini.
SELAM CANIM 42. İĞNEMİ VURULDUM DÜN AHHH O MORLUKLAR AHHH OKSAPARIN İĞNE UCU KALIN DOKTOR BANA DÜN ENOX YAZDI O DAHA İNCE UCU DAHA AZ CANIM ACIDI AYNI DURUM BENDE DE OLUYORDU SONRADAN KANAMA DÜNKÜ DOKTOR İĞNEYİ TAM 90 DERECE DİK TUTUP DEĞİL ELİNLE ETİNİ SIKIŞTIRIP İĞNEYİ YAN DERİNİN ALTINA ENJEKTE EDECEKSİN O ZAMAN MORARMAZ DEDİ EŞİM ÖYLE VURDU DÜN AKŞAM SIFIR MORLUK ÖYLE DENE KUZUM YANMAYI SORMA AĞLIYORUM BEN ARTIK VURUKENKızlar selam . Kan sulandırıcı iğne vuranlar . Ben 4.ignemi vurdum ama morarıyor. Vurduktan sonra pamukla bastırdım gene morardı. Hatta bugün duşa girdim bugün vurduğum yer kaniyor ve geçmedi saatlerdir durmuyor . Morarmadan nasıl yapacağız ya bu işi. Acaba sağlık ocağına mı gitsem . Gerçi bebiş için katlanırım ama yöntemini bilsem daha iyi olurdu. Çok yakıyor zaten o daha çok mahvediyor beni..
Canım yarın bence saılık ocağına git sana uygulamalı bir şekilde anlatsınlar.Eğer yanlış vuruyorsan Allah korusun çocuk beslenemez sıkıntılı olur çünkü doktor bana 1 damlası bile çok önemli demişti.En güzelini hemşire sana anlatır.Kızlar selam . Kan sulandırıcı iğne vuranlar . Ben 4.ignemi vurdum ama morarıyor. Vurduktan sonra pamukla bastırdım gene morardı. Hatta bugün duşa girdim bugün vurduğum yer kaniyor ve geçmedi saatlerdir durmuyor . Morarmadan nasıl yapacağız ya bu işi. Acaba sağlık ocağına mı gitsem . Gerçi bebiş için katlanırım ama yöntemini bilsem daha iyi olurdu. Çok yakıyor zaten o daha çok mahvediyor beni..
HAMİLELİK ÇOK ENTRESAN BENİMDE CANIM KABAK MÜCVERİ EZİNE PEYNİRİ JALAPENO BİBER TURŞUSU ŞALGAM ÇEKİYORBirde canım çiğköfte istiyor ama hazır olanindan istiyor eşim de universite zamaninda fabrikaların üretimin de çalıştığı için çok sağlıksız diyor bana normalde yedirmez simdi alalım desem hiç almaz
Ben şimdiden zorlandım valla sen baha vurmuşsun canım zormus bu iş.tamam ben de öyle yapayım . Bir de bugün vurduğum yer kaniyor ve hala durmadı nasıl duracak bu..kiyafetim kan hep yara bandı 2 tane yapıştırdım ondan bile çıkıyor dışarı.AYNISI BENDE DE VAR NE GÜZEL GEÇMİŞTİ YİNE BAŞLADI DOKTOR NORMAL RAHİM BÜYÜYOR DEDİ
AY ÇOK SEVİNDİM BU GÜZEL HABERDİ
AMİN AMİN AMİN İNŞAALLAH BAKALIM ÇOK SEVİNDİM GÖRDÜĞÜNE MERCİMEĞİNİ RABBİM HEPİMİZİN ÇOCUKLARINI KUCAĞINA ALMAYI NASİP EYLESİN İNŞAALLAH
SELAM CANIM 42. İĞNEMİ VURULDUM DÜN AHHH O MORLUKLAR AHHH OKSAPARIN İĞNE UCU KALIN DOKTOR BANA DÜN ENOX YAZDI O DAHA İNCE UCU DAHA AZ CANIM ACIDI AYNI DURUM BENDE DE OLUYORDU SONRADAN KANAMA DÜNKÜ DOKTOR İĞNEYİ TAM 90 DERECE DİK TUTUP DEĞİL ELİNLE ETİNİ SIKIŞTIRIP İĞNEYİ YAN DERİNİN ALTINA ENJEKTE EDECEKSİN O ZAMAN MORARMAZ DEDİ EŞİM ÖYLE VURDU DÜN AKŞAM SIFIR MORLUK ÖYLE DENE KUZUM YANMAYI SORMA AĞLIYORUM BEN ARTIK VURUKEN
BUZ TORBALARI VARYA ONDAN KOYBen şimdiden zorlandım valla sen baha vurmuşsun canım zormus bu iş.tamam ben de öyle yapayım . Bir de bugün vurduğum yer kaniyor ve hala durmadı nasıl duracak bu..kiyafetim kan hep yara bandı 2 tane yapıştırdım ondan bile çıkıyor dışarı.
Olmadı öyle yapacağım canım . Alışırım Herhalde yaaa . 4.gunden pess çok da yakıyor. Ama mecburum hayırlısı bebeğim ıyi olsun da inşallah beslenebiliyordur.Canım yarın bence saılık ocağına git sana uygulamalı bir şekilde anlatsınlar.Eğer yanlış vuruyorsan Allah korusun çocuk beslenemez sıkıntılı olur çünkü doktor bana 1 damlası bile çok önemli demişti.En güzelini hemşire sana anlatır.
Canım ben bugüne kadar hep sağlık ocağında yaptrdım eğer çok zorlanıyosan sende orda yaptırabilirsinKızlar selam . Kan sulandırıcı iğne vuranlar . Ben 4.ignemi vurdum ama morarıyor. Vurduktan sonra pamukla bastırdım gene morardı. Hatta bugün duşa girdim bugün vurduğum yer kaniyor ve geçmedi saatlerdir durmuyor . Morarmadan nasıl yapacağız ya bu işi. Acaba sağlık ocağına mı gitsem . Gerçi bebiş için katlanırım ama yöntemini bilsem daha iyi olurdu. Çok yakıyor zaten o daha çok mahvediyor beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?