2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hayırlı akşamlar hanımlar 8 haftalık hamileyim ama doktora bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum .gögüsler fena halde ..günüm 3 gün gecince test yaptım anında kıpkırmızı oldu cubuk daha öncekiler hep soluk olurdu bu ay gibi parladı ..

Kızlar selam . Kan sulandırıcı iğne vuranlar . Ben 4.ignemi vurdum ama morarıyor. Vurduktan sonra pamukla bastırdım gene morardı. Hatta bugün duşa girdim bugün vurduğum yer kaniyor ve geçmedi saatlerdir durmuyor . Morarmadan nasıl yapacağız ya bu işi. Acaba sağlık ocağına mı gitsem . Gerçi bebiş için katlanırım ama yöntemini bilsem daha iyi olurdu. Çok yakıyor zaten o daha çok mahvediyor beni..

Hayirli olsun canim benim de adetin 3. Günü ilk defa kıpkırmızı cıkmisti çizgiler . Digerleri soluktu .

Okudun canım ben bu yazıyı ama neden görülmedi onu anlams deilim

Bebek daha görülmeyecek kadar küçük oldugu icin. Bak nokta kadar daha benim bebiste. Gecen hafta bende goremedim. Neden bu kadar evham yapiyorsun. Cagirma kötüyü iyi seyler düşün lütfen. Ben inaniyorum yarin bebeğini gorecegine.

Canım bende vuruyorun sulandırıcı iğne, göbek deliğinin 5santim gerisine iğne vuracağın yeri iki parmağınla sıkıştır iğneyi dik bir şekilde vur ilacı yavaş yavaş enjekte et, iğnenin açısını kaybettirmeden enjeksiyonu çıkart ve bastırma dokunma benim doktorum bu şekilde tarif etmişti çok şükür morarma olmuyor bende

Ya rüyada bi şeyler yemeyi geçtim ben ne yediğimi hatırlamıyorum ama gece sürekli ağzımı sapirdata sapirdata bi şeyler yiyor gibi yapıyormuşum. Eşim ilk başlar korkmuş şimdi uyandırıyor. Çok utanıyorum ya sabah gülerek yastığımin altina bakiyor bi şeyler mi sakliyosun yiyorsun gece diyor

İnsAllah canım benım insAllah tek istedigm bebegimi görmek insAllah yarın güzel haberlerle gelirım

AYNISI BENDE DE VAR NE GÜZEL GEÇMİŞTİ YİNE BAŞLADI DOKTOR NORMAL RAHİM BÜYÜYOR DEDİ
Bana göre 6 haftaliktim
Ama 5 haftalikmisim demek ki
Cunku doktor bugun 6 haftanin icindesin dedi.
AY ÇOK SEVİNDİM BU GÜZEL HABERDİ
AMİN AMİN AMİN İNŞAALLAH BAKALIM ÇOK SEVİNDİM GÖRDÜĞÜNE MERCİMEĞİNİ RABBİM HEPİMİZİN ÇOCUKLARINI KUCAĞINA ALMAYI NASİP EYLESİN İNŞAALLAH
SELAM CANIM 42. İĞNEMİ VURULDUM DÜN AHHH O MORLUKLAR AHHH OKSAPARIN İĞNE UCU KALIN DOKTOR BANA DÜN ENOX YAZDI O DAHA İNCE UCU DAHA AZ CANIM ACIDI AYNI DURUM BENDE DE OLUYORDU SONRADAN KANAMA DÜNKÜ DOKTOR İĞNEYİ TAM 90 DERECE DİK TUTUP DEĞİL ELİNLE ETİNİ SIKIŞTIRIP İĞNEYİ YAN DERİNİN ALTINA ENJEKTE EDECEKSİN O ZAMAN MORARMAZ DEDİ EŞİM ÖYLE VURDU DÜN AKŞAM SIFIR MORLUK ÖYLE DENE KUZUM YANMAYI SORMA AĞLIYORUM BEN ARTIK VURUKEN

Birde canım çiğköfte istiyor ama hazır olanindan istiyor eşim de universite zamaninda fabrikaların üretimin de çalıştığı için çok sağlıksız diyor bana normalde yedirmez simdi alalım desem hiç almaz

Canım yarın bence saılık ocağına git sana uygulamalı bir şekilde anlatsınlar.Eğer yanlış vuruyorsan Allah korusun çocuk beslenemez sıkıntılı olur çünkü doktor bana 1 damlası bile çok önemli demişti.En güzelini hemşire sana anlatır.

HAMİLELİK ÇOK ENTRESAN BENİMDE CANIM KABAK MÜCVERİ EZİNE PEYNİRİ JALAPENO BİBER TURŞUSU ŞALGAM ÇEKİYOR

Ben şimdiden zorlandım valla sen baha vurmuşsun canım zormus bu iş.tamam ben de öyle yapayım . Bir de bugün vurduğum yer kaniyor ve hala durmadı nasıl duracak bu..kiyafetim kan hep yara bandı 2 tane yapıştırdım ondan bile çıkıyor dışarı.

BUZ TORBALARI VARYA ONDAN KOY
BEKLET
VURUNCA KANAMAZ DAHA

Olmadı öyle yapacağım canım . Alışırım Herhalde yaaa . 4.gunden pess çok da yakıyor. Ama mecburum hayırlısı bebeğim ıyi olsun da inşallah beslenebiliyordur.

Canım ben bugüne kadar hep sağlık ocağında yaptrdım eğer çok zorlanıyosan sende orda yaptırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…